|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:19
samaritan36 Кстати в чём-то я согласен с Арамисом. Если ранее вложения в систему например в валюте носили характер больше сбережений, ну и возможно лёгкого заработка (что не факт, учитывая инфляцию и процессы) - на день сегодняшний при процентных ставках на як николы стабильну порядка 30% - это стрёмно для всей системы, будь то валюта или пересична грывня - в случае вклада всё в одной системе. Аргентинский сценарий нельзя забывать, когда при дефолте всем оленям пересчитали валюту в опущенный ниже плинтуса фантик. Не хочется верить в подобный пессиместичный сценарий - но борзота суждений пассажыров вроде Дыни навивает всё большую тоску по нашей пока что "банковской" системе.
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 431 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:25
deneg net написав: serg 2012 написав: white-light написав:deneg net 100 милионов, это как плюнуть в тазик.... Попытка клеить битую трехлитровую банку успехом не заканчивается -даже если собрать часть осколков в кучу и склеить их -воду эта банка уже держать не будет )
Если влить сейчас 100 лимонов + НБУ даст реф.50-100лимонов а лимит кассы ограничить 200грн в день,снять мораторий на привлечение депо,но ввести запрет на выдачу(ДАЖЕ ОКОНЧИВШИХСЯ)на годик , не все читают форум а в банке лапши навешают и привлекут новые депо.Так что не все еще потеряно для этой банки
Бред полный. На основании какого закона ввести запрет на выдачу депозитов??? Ввести мораторий на требования кредиторов может только ВА, и то, это можно оспорить в суде. Читайте Законы Украины, такое сделать невозможно. Я сегодня уже писал, что выход для банка это рестуктуризация задолженности перед кредиторами, тоесть вкладчиками. Но, господа юристы и иже с ними, приведите мне норму права, согласно которой это можно сделать ЗАКОННО. Знаю, что у нас законы не соблюдаются, но это не является основанием, чтобы их продолжать нарушать бесконечно. Тоже самое касается лимита кассы. Как это ограничить??? Если у меня депо 200.000, то я его буду получать в течении 1000 рабочих дней? Вы хоть думайте, что пишете.
Депозит ты будешь забирать столько сколько дядя Арбуз решит а не столько сколько ты хочешь.Такое впечатление что ты с луны свалился.Вот после твоего месседжа НБУ,Президент,прокуроры начнут соблюдать законы.А когда правовая система будет как в Китае(со смертной казнью)несмотря на титулы и принадлежность к власти-вот тогда может быть.
-
serg 2012
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 126 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:30
Serg16 написав:капєц недобанку написав:Зрозуміло. Ваша відповідь звучить приблизно так - працівники банку отримують з/п за те що неповертають клієнтам вклади!!! Це Ваша відповідь. Для "не доганяючих" - ЗП капля в морі наших депо. Тепер як визначити кому цю каплю дати. Закон порушено не поверненням депо - це факт (навіть за мінусом каплі), навіщо порушувати закон невиплатою ЗП ? Якісь Ви не адекватний
Ага. Ваша Баста вже про мене так казала. І про решту тих вкладників які хочуть дотримання своїх прав і повернення депозитів! Так і сказала - н еадекватні!
-
капєц недобанку
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:32
Serg16 написав:Я не захищаю зовсім банк, дійсно є помилки в керуванні банку, котрі виникли ще до 2011 р. Але я на них не зважав, оскільки він мав у мене гарну репутацію. Цікаво як би Ви заспівали, якби у ВАС всіх вкладників, був кредит на квартиру, а банк Вас письмово з повідомленням повідомив, що Вам необхідно погасити в 30 денний строк весь кредит!!! "Ми галасуємо віддайте наші кошти на першу вимогу" Не дивіться на медаль з одного боку. А то як на вулиці: "ідемо за кермом - куди ці кляті пішоходи лізуть!", "переходимо вулицю - куди цей козел їде!".
А може депо вкладників видавали кредитами на свої будівельні контори?  І взагалі Таврика крім свого власного бізнесу певно нікого толком і не кредитувала... А бетонометри нажаль нерозлітаються як гарячі пиріжки...
Востаннє редагувалось капєц недобанку в Вів 11 гру, 2012 00:36, всього редагувалось 1 раз.
-
капєц недобанку
-
-
-
-
Профіль
-
-
-
reborn777
-
-
- Подякував: 377 раз.
- Подякували: 42 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:39
reborn777
Думаю - на "глаз" бачуть шо грошей - баста!
-
капєц недобанку
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:39
reborn777 написав:... Уважаемые, не надо считать 100млн. или 500млн. или 5млрд. спасут или не спасут, Кто из вас видел бухгалтерию Банка? Кто из вас знает реальный приход/расход, кто может прогнозировать доходы/убытки? Тут финансисты собрались вижу, на глаз делают аудит 
Аудит тут не на глаз, а на собственный карман. И не нужно быть сильным финансистом, чтобы посчитать в нем пустоту.
-
DmDIM
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:41
-
samaritan36
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:41
Serg16 написав:Я не захищаю зовсім банк, дійсно є помилки в керуванні банку, котрі виникли ще до 2011 р. Але я на них не зважав, оскільки він мав у мене гарну репутацію. Цікаво як би Ви заспівали, якби у ВАС всіх вкладників, був кредит на квартиру, а банк Вас письмово з повідомленням повідомив, що Вам необхідно погасити в 30 денний строк весь кредит!!! "Ми галасуємо віддайте наші кошти на першу вимогу" Не дивіться на медаль з одного боку. А то як на вулиці: "ідемо за кермом - куди ці кляті пішоходи лізуть!", "переходимо вулицю - куди цей козел їде!".
"Ми галасуємо віддайте наші кошти на першу вимогу". Serg16 ми не галасуємо, а вимагаємо по закону, а також відносно того договору який є з банком. Якщо банк не в змозі виконати свої зобовьзання, то нехай не підписує договори, або пише що гроші не віддамо. Припустимо що у банка є певні проблеми знутрі чі зовні, нас це вже не цікавить. Чому тоді банк не йде на діалог з вкладниками? Чому не пояснить, що відбувається? Навіть у відділеннях нічого не знають. Це, по твоєму, дивитись на медаль з одного боку 
-
deneg net
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:46