|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:47
капєц недобанку От так у нас в країні вже 22роки!Після мене хоч потоп. Я впевнений, якби начальник відділення вам сказав, що віддасть вам і тільки вам ваші кошти, тільки давайте співати позитив, ви б не задумуючись погодились! Дуже добре що не всі вкладники банку такі, адже ви б в перші дні потопили банк!Ще раз наголошую, що ні один банк не встоїть якщо одразу виставити вимогу на повернення коштів!
-
basta
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:57
Да тут все оптимисты, кому ж надо чтоб капут. Но симптомы очевидны - болен не конкретный банк, а система. Если ещё месяц назад безпроблемно по показателям работающее учреждение уже две недели назад столкнулось с полным коллапсом - не факт, что тут проблема в том что вкладчики - олени. Скорее просто в сегодняшней системе - завтра любой банк можно выставить зажав межбанк и реф в олени аж бегом. Я понимаю, что господин Фунтик обязательно найдет и в этом банке подводные камни - и обязательно расскажет, что сюда закладываццо со здравым умом было ни в коем случае нельзя - но постфактум он может написать так никролог любому нашему банку, в этой системе их идеальных нет (ну кроме банка стоматолога, конечно) Жаль, что при прогрессировании болезни всей системы лично мне, да и многим невозможно вывести активы разом как бы хотелось. Только бл. в сказке все быстро и хорошо.
-
Парень со свирелью
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 431 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 00:58
basta написав:капєц недобанку От так у нас в країні вже 22роки!Після мене хоч потоп. Я впевнений, якби начальник відділення вам сказав, що віддасть вам і тільки вам ваші кошти, тільки давайте співати позитив, ви б не задумуючись погодились! Дуже добре що не всі вкладники банку такі, адже ви б в перші дні потопили банк!Ще раз наголошую, що ні один банк не встоїть якщо одразу виставити вимогу на повернення коштів!
Не пишіть дурниць. Вимога повернути кошти є законною і чітко прописана в договорі. Відкрию велику таємницю - ніхто не писав заяв на дострокове повернення, поки не заблокували картки. Це як Гітлер підступно напав на СРСР, так і банк підступно заблокував картки в п`ятницю. Потім казали, що розблокують в понеділок і так далі - одна брехня. Таврику у прірву. ВА до банку і наші гроші на бочку. А басту відробляти борги банку десь на Коморські острови.
-
Арбузов
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:08
MAVRODI написав:Ради ваших копеек надо ВА, ФГВ и ликвидировать банк. Я против и готов организовать митинг в поддержку банка. Чтобы отгонять вкладчиков от банка, как назойливых мух, которые мешают работать.
Во-первых, это уже не банк, а говно-банк. Во-вторых, если это копейки, то верните нам их и считайте свои миллионы. В-третьих, MAVRODI , судя по всему, у нас богатенький Буратино. Вот пускай выкупит этот говно-банк, и вернёт нам наши копейки. Мы будем очень благодарны 
-
deneg net
-
-
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:09
basta написав:капєц недобанку От так у нас в країні вже 22роки!Після мене хоч потоп. Я впевнений, якби начальник відділення вам сказав, що віддасть вам і тільки вам ваші кошти, тільки давайте співати позитив, ви б не задумуючись погодились! Дуже добре що не всі вкладники банку такі, адже ви б в перші дні потопили банк!Ще раз наголошую, що ні один банк не встоїть якщо одразу виставити вимогу на повернення коштів!
Зачем же с ног на голову??? А не банк ли (владельцы, работники и т.д.) виноват в том, что люди пришли требовать возврата денег? 
-
ostrovsd
-
-
- Подякував: 127 раз.
- Подякували: 247 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:10
germash007 написав: MAVRODI написав:Ради ваших копеек надо ВА, ФГВ и ликвидировать банк. Я против и готов организовать митинг в поддержку банка. Чтобы отгонять вкладчиков от банка, как назойливых мух, которые мешают работать.
ЗА ТО, ЧТО Я НАЗВАЛ ЭТО УЕ... ТЕМ СЛОВОМ, КОТОРОЕ ОН ЕСТЬ МЕНЯ ВЧЕРА ЗАБАНИЛИ НА СУТКИ!!!
Кстати, очень точное имя для MAVRODI
-
deneg net
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:15
basta написав:капєц недобанку От так у нас в країні вже 22роки!Після мене хоч потоп. Я впевнений, якби начальник відділення вам сказав, що віддасть вам і тільки вам ваші кошти, тільки давайте співати позитив, ви б не задумуючись погодились! Дуже добре що не всі вкладники банку такі, адже ви б в перші дні потопили банк!Ще раз наголошую, що ні один банк не встоїть якщо одразу виставити вимогу на повернення коштів! А ви нерівняйте всіх по собі. Мій депозит якшо не ваша контора віддасть то фонд. Рано чи пізно... І якщо би всі вимагали виконання своїх прав та обов'язків, то ми би вже 22 роки жили в іншій країні. А не слухали історії про домовляння, захоплення і т.д. Знову вкладники винуваті. Може з себе ватро почати? То виходить ми довели банк до такого стану, в той час як ви чудово ним керували? П.С. Поясніть нам чому ваші працівники у львівському відділенні і далі обманюють вкладників спираючись на заборону повернення депо з рішення НБУ №906???
-
капєц недобанку
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:28
Банк "ТАВРИКА" много лет платил мне высокие %. А теперь я помогу банку - не буду забирать депозит и %. Потому что считаю себя порядочным человеком.
-
MAVRODI
-
-
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:31
MAVRODI написав:Банк "ТАВРИКА" много лет платил мне высокие %. А теперь я помогу банку - не буду забирать депозит и %. Потому что считаю себя порядочным человеком.
Отлично. MAVRODI из списка на выплату вычёркиваем. Больше останется нам. Кто ещё не будет забирать депо и %  Надеюсь, что у нас мноооооооооооого ещё "ПОРЯДОЧНЫХ ЛЮДЕЙ".
Востаннє редагувалось deneg net в Вів 11 гру, 2012 01:34, всього редагувалось 1 раз.
-
deneg net
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 01:33
Ув. basta огласите, пожалуйста, основные постулаты долгосрочной стратегии выхода банка из кризисной ситуации и его развития.
-
DmDIM
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему