Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Есть вопрос... В начале ветки активно обсуждалась тема Третейского суда в депо-договорах. Факт ссылания банка на эту "судовую инстанцию" (в случае невозможности решения спора путём переговоров) тогда вызвал бурю негодования и осуждения со стороны вкладчиков и активно обсуждался и осуждался. В конечном счёте правление банка прислушалось (!) к мнению клиентов, потенциальных вкладчиков и изменило пункт договора (что вызвало всеобщее одобрение, закрепление репутации клиентоориентированного банка, обратило внимание и т.д. одни плюсы банку). Сейчас, насколько мне известно, этот пункт звучит так:
6.2 Спрори i суперечки в рамках цього Договору, врегулювання яких не може бути досягнуто Сторонами шляхом переговорiв передаються на розгляд вiдповiдного судового органу. (из договоров по срочным депо-вкладам открываемым через отделение).
Теперь что касается ПтКлик:
Пункт 8.2 У разi недосягнення згоди шляхом переговорiв усi спори, розбiжностi та вимоги, якi виникають при виконаннi данного Договору чи у зв`язку з ним, або випливають з нього, у тому числi такi, що стосуються його порушення, припинення або визнання недiйсним, не врегульованi сторонами, пiдлягають розгляду у постiйно дiючому Третейському судi при Асоцiацii украiнських банкiв вiдповiдно до його регламенту. Сторони домовились, що розгляд справи у постiйно дiючому Третейському судi здiйснюэться третейським суддею одноособово. Призначення третейського суддi сторони доручають головi постiйно дiючого Третейського суду.. и т.д. дальше по тексту...
kievlyanka написав:т.е. открываю депо под 27% за 1000 грн, я на следующий день могу под 28% загнать большую сумму? я правильно понимаю?
Добрый день, вы можете размещать депозитные вклады в PtClick сразу со ставкой до 28%.
..каким образом ?..киевлянка инет-банкингом не пользуется принципиально..) клиентом банка раньше не была ... или вы имеете ввиду открытие двух вкладов в один день..второй будет под 28% ?я верно понял ?
Вклады, открываемые в Platinum Click открываются по условиям, описанным в данном документе: http://www.platinumbank.com.ua/upload/f ... viadep.pdf с применением бонуса: При оформленні вкладів "Знайомство", "Вільні кошти", "Готівка щомісяця" та "Бажане збільшення" в системі Platinum Click на будь-який термін у будь-якій валюті, до базової процентної ставки, що діє для вказаних вкладів на дату оформлення нового вкладу, додається бонус: 1% по вкладам у Гривні, 0,1% - по вкладам у Доларах США, 0,05% - по вкладам у Євро.
Пункт 8.2 У разi недосягнення згоди шляхом переговорiв усi спори, розбiжностi та вимоги, якi виникають при виконаннi данного Договору чи у зв`язку з ним, або випливають з нього, у тому числi такi, що стосуються його порушення, припинення або визнання недiйсним, не врегульованi сторонами, пiдлягають розгляду у постiйно дiючому Третейському судi при Асоцiацii украiнських банкiв вiдповiдно до його регламенту. Сторони домовились, що розгляд справи у постiйно дiючому Третейському судi здiйснюэться третейським суддею одноособово. Призначення третейського суддi сторони доручають головi постiйно дiючого Третейського суду.. и т.д. дальше по тексту...
Вот это вот всё как понимать
а можна вказати посилання, де знаходиться договір з таким пунктом... я от в публічній оферті ось за цим посиланням https://online.ptclick.com.ua/PTBIBS/html/contract.pdf пункту з таким текстом не знайшов, там лише в п. 9.4 зазначено що всі спори вирішуються в судовому порядку.
YaVI Не знаю, как там в публичной оферте, но в бумажном варианте - "Договір № про надання послуг дистанційного обслуговування..." пункт 8.2 изложен именно так, как процитировал Profit.
olmss написав:YaVI Не знаю, как там в публичной оферте, но в бумажном варианте - "Договір № про надання послуг дистанційного обслуговування..." пункт 8.2 изложен именно так, как процитировал Profit.
На мою думку, тут є суттєва різниця між договором на надання послуг дистанційного обслуговування в системі ПлатінумКлік і договором депозитного вкладу, який відкривається вже в системі ПлатінумКлік. Контекст поста Profit визначає порівняння саме депозитних договорів: один укладається у відділені а один через ПлатінумКлік. Але шановний Profit порівнює умови договору на відкриття депозиту у відділенні з умовами договору на надання доступу до системи ПлатінумКлік, що (на мій погляд) є некоректним. В своєму пості я навів умови саме депозитного договору, який укладається через систему ПлатінумКлік (що є публічною офертою саме на відкриття депозиту через ПлатінумКлік, і там немає жодного посилання на Третейський суд).
YaVI написав:На мою думку, тут є суттєва різниця між договором на надання послуг дистанційного обслуговування в системі ПлатінумКлік і договором депозитного вкладу, який відкривається вже в системі ПлатінумКлік. Контекст поста Profit визначає порівняння саме депозитних договорів: один укладається у відділені а один через ПлатінумКлік. Але шановний Profit порівнює умови договору на відкриття депозиту у відділенні з умовами договору на надання доступу до системи ПлатінумКлік, що (на мій погляд) є некоректним. В своєму пості я навів умови саме депозитного договору, який укладається через систему ПлатінумКлік (що є публічною офертою саме на відкриття депозиту через ПлатінумКлік, і там немає жодного посилання на Третейський суд).
YaVI, договір з таким пунктом знаходиться у вас на руках, якщо ви э користувачем системи ПтКлiк
На мою думку, немає суттєвоi різницi в якому з договорiв знаходиться посилання на Третейський суд, його неповинно бути взагалi в документах установи такого рiвня як Платинум Банк ИМХО, але офiцiйний представник чомусь вважаэ за потрiбне взагалi не коментувати це питання...
Ув. представители Платинум Банка (Platinum Bank, PtClick), пожалуйста, прокоментируйте вопрос касательно третейской поправки в договорах на оказание услуг в системе ПтКлик. Спасибо
YaVI написав:На мою думку, немає суттєвоi різницi в якому з договорiв знаходиться посилання на Третейський суд, його неповинно бути взагалi в документах установи такого рiвня як Платинум Банк ИМХО...
А що, є статистика, що Третейський суд більший відсоток справ вирішує на користь банків, чим "відповідний судовий орган"? Як на мене об'єктивність у них буде однаковою.
YaVI написав:На мою думку, немає суттєвоi різницi в якому з договорiв знаходиться посилання на Третейський суд, його неповинно бути взагалi в документах установи такого рiвня як Платинум Банк ИМХО...
А що, є статистика, що Третейський суд більший відсоток справ вирішує на користь банків, чим "відповідний судовий орган"? Як на мене об'єктивність у них буде однаковою.
Беда в том что решение третейского суда (пусть даже самое тупое и даже противоречащее здравому смыслу) уже никто и нигде не сможет оспорить. А какая может быть объективность у суда при асоциации укробанков??? Понятно что он ручной.