|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:10
Новини з місця бойових дій - Львівське відділення №28: - рекламної вивіски нема, - грошей нема, - людей нема, - ніфіга нема.
Працівники закладу починають хамити, кажуть шо їм пофіг усьо і пропонують подавати до суду. Вже починають нагліти. Далі буде... А забув - вішають лапшу на вуха і надалі шо то НБУ забороняє видавати депозити до 24 грудня. Хоч би фізіономії запам'ятали.... Певно то в них такий маркетинговий прийом... Подав і зареєстрував заяву про вчинення щодо мене шахрайства... Чекаю хоч якогось результату... Від НБУ відповіді нема, від шарашкіної контори також нема.... Отаке...
Починаю ставати зовсім неадекватним! Треба купити вила!
-
капєц недобанку
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 10 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:17
Colibri написав:germash007 Если ничего не делать - то очевидно что так!!!!
Поверьте мне, никто ничего делать не будет!!! Я в прошлый понедельник в отделении в Полтаве пытался подписать у вкладчиков ГОТОВОЕ обращение в НБУ. Подписало всего два человека и еще один обещал подумать до 16-00, но так и не пришел!!! Я буду "спокойно" ждать. ГЛАВНОЕ ЗДОРОВЬЕ!!!
-
germash007
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:18
капєц недобанку Люди активные, небезразличны -те кто собирает контакты людей - напишите в личку. Давайте делиться списками обманутых, готовить группы для дальнейшего митинга. Без планировки и групировки ничего не выйдет!
-
white-light
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:21
white-lightУвы! НИЗЗЯ!!! Есть личный опыт Укрпрома за плечами. У меня были списки 2000 вкладчиков - разбил на 20 человек....каждый перезвонил по 100 телефонам....ПРЕДУПРЕДИЛИ ВСЕХ!!!! Все сказали -прийдём ТОЧНО!! Митинг подготовлен, художники плакаты нарисовыали, бабки потрачены...... ПРИХОДИТ 30 ЧЕЛОВЕК!!!!! Такой у хохла менталитет......в 1933 году детей жрали.....но протестовать НИКТО не вышел! С 1933 года ничего не поменялось! Потому так и живём....потому и НБУ не чешется....тем более про такую специфику нашего менталитета и НБУ и Правительство знает! Слава Украине!?
-
Colibri
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:23
капєц недобанку написав:Новини з місця бойових дій - Львівське відділення №28: - рекламної вивіски нема, - грошей нема, - людей нема, - ніфіга нема. Працівники закладу починають хамити, кажуть шо їм пофіг усьо і пропонують подавати до суду. Вже починають нагліти. Далі буде... А забув - вішають лапшу на вуха і надалі шо то НБУ забороняє видавати депозити до 24 грудня. Хоч би фізіономії запам'ятали.... Певно то в них такий маркетинговий прийом... Подав і зареєстрував заяву про вчинення щодо мене шахрайства... Чекаю хоч якогось результату... Від НБУ відповіді нема, від шарашкіної контори також нема.... Отаке... Починаю ставати зовсім неадекватним! Треба купити вила!
Якщо НБУ не ініціює ліквідацію банку, то варто подумати чи вкладники, як кредитори, можуть самі звернутися до суду про його ліквідацію. По закону про банкрутство, на це буде потрібно два місяці, але, якщо банк не виконує своїх функцій 10 днів, то можна і позов проти НБУ подати про зобовязання вчинити дії - для нього строк коротший. НБУ не спішить, бо розуміє що саме йому (Фонду) треба буде платити рахунок, оскільки акціонери нічого вже не тратять. Також, для прикриття власного заду, НБУ має рішення про перевірку до 24.12 . З іншого боку, якщо Фонд не компенсує, то гріш ціна будь-якій рекламі банків, там де вони кажуть що вони є учасники Фонду, тому вкладники - мол розслабтеся. Патова ситуація. Центром дій повинен бути саме НБУ або-або. Із Вашого ніка, Таврика вже справді недобанк 
-
dunczyk
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:24
germash007 написав: Colibri написав:germash007 Если ничего не делать - то очевидно что так!!!!
Я буду "спокойно" ждать. ГЛАВНОЕ ЗДОРОВЬЕ!!! Так здорове главное для ВСЕХ украинцев! Я тоже пойду на лдиван прилягу....что то пальцы устали.....dunczykТаврика вже справді недобанк Тут Вы не правы! Банк как банк! Только денег нет-БАНКРОТ! Для Вас что новость что банки могут обанкротится? Что с банкрота взять? Тут мы к банку не в претензии.....это с каждым может случится. Но есть ФГВ и есть ОБЯЗАТЕЛЬСВА - вот их исполнения мы и вправе добиваться!
Востаннє редагувалось Colibri в Вів 11 гру, 2012 19:28, всього редагувалось 1 раз.
-
Colibri
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:24
Colibri Мне удалось в одиночку обзвонить и собрать 26 чел. Так что не верю.
-
white-light
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 72 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:25
white-light написав:капєц недобанку Люди активные, небезразличны -те кто собирает контакты людей - напишите в личку. Давайте делиться списками обманутых, готовить группы для дальнейшего митинга. Без планировки и групировки ничего не выйдет!
Послушайте, какой митинг?!! Я 3.12 в Полтаве "добыл" один контакт. Вместе со мной - два!Еще под вопросом, захочет ли этот товарищ выйти на митинг!!! НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГОНДУРАСОМ!!!
-
germash007
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:29
white-light написав:Colibri Мне удалось в одиночку обзвонить и собрать 26 чел. Так что не верю.
Я могу только за себя ручаться. Я инвалид второй группы, пенсионер. Пойду и поеду куда будет нужно. 0503040007 Игорь Николаевич. Полтава.
-
germash007
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2012 19:33
ColibriТаврика вже справді недобанк Тут Вы не правы! Банк как банк! Только денег нет-БАНКРОТ! Для Вас что новость что банки могут обанкротится? Что с банкрота взять? Тут мы к банку не в претензии.....это с каждым может случится. Но есть ФГВ и есть ОБЯЗАТЕЛЬСВА - вот их исполнения мы и вправе добиваться![/quote] Я мав на увазі що що банк своїми діями нічого не може робити, та він і дій ніяких не здійснює. Банк і сам може ініціювати своє банкрутсво - теж дія. А він поводиться як імпотент - і не може і не хоче.
Востаннє редагувалось dunczyk в Вів 11 гру, 2012 19:35, всього редагувалось 2 разів.
-
dunczyk
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
|