Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 574575576577578 ... 2121>
Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 01:53

KWP написав:
  Арбузов написав:
  KWP написав:Не должна ли прокуратура на основании нижеприведенных статей заниматься этим вопросом?

Закон України про прокуратуру.
Стаття 1. Прокурорський нагляд за додержанням законів в Україні
...Прокурорський нагляд за додержанням і правильним застосуванням законів Кабінетом Міністрів України, міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади, органами державного і господарського управління та контролю, Радою міністрів Автономної Республіки Крим, місцевими Радами, їх виконавчими органами, військовими частинами, політичними партіями, громадськими організаціями, масовими рухами, підприємствами, установами і організаціями, незалежно від форм власності, підпорядкованості та приналежності, посадовими особами та громадянами здійснюється Генеральним прокурором України і підпорядкованими йому прокурорами.

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ.Стаття 41. Кожен має право володіти, користуватися і розпоряджатися своєю власністю, результатами своєї інтелектуальної, творчої діяльності.

ЦК У. Стаття 1060.
2. За договором банківського вкладу незалежно від його виду банк зобов'язаний видати вклад або його частину на першу вимогу вкладника, крім вкладів, зроблених юридичними особами на інших умовах повернення, які встановлені договором.

Должна. Ветку Захербанка читали? Люди не получают свои депо уже 4 года. Должна прокуратура заниматься этим вопросом? Вы можете назвать фамилию руководителя хотя бы одного проблемного банка, которого привлекли к ответственности? А может работника НБУ.
Думаю, что прокуратура даже и не шелохнётся, чтобы повернуться в нашу сторону.

Давайте разделим.

После введения ВА в силу вступает другой закон, по которому возврат вкладов производится по другой схеме.

Я же говорю о сегодняшнем дне, где нарушаются требования Конституции и Гражданского кодекса.

В Захербанке нет ВА, но депо, согласно ст.1060 ГК и ст. 41 КУ, не отдают.
Арбузов

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 01:54

MAVRODI написав:А если митинги, то перед НБУ, за рефинансирование. Быстрее будут деньги, хотя бы с лимитами.

Сколько рефы, на подачки, будем просить?
Арбузов

Подякував: 2 раз.
Подякували: 6 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 03:37

Друзі, я так розумію що є першим на гілці хто удостоївся відповіді від нацбанку. Ото відгуляли Андрія (з чим і вітаю іменинників) і на тобі, в поштовій скриньці відповідь....
Чи то градус діє і нічого нерозумію, чи "делікатно" відмазались...

Отже - від НБУ відповідь відразу двом адресатам - ПАТ Таврика (причому ГО в Києві, а писав про львівське відділення) і безпосередньо мені (наприклад Іванову І.І.)... Я так розумію один примірник пішов недобанку, один мені...
Далі текст - " Про повернення коштів з АТ "БАНК ТАВРИКА"
До Національного банку України надійшла скарга від 28.11.2012р. Іванова І.І. (далі-заявник) щодо проблем у взаємовідносинах із АТ "БАНК ТАВРИКА"
Зазначаємо, що статтею 35 Закону України "Про банки і банківську діяльність" встановлено, що банк зобов'язаний докладати максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів працівників банку і клієнтів, а також конфлікту інтересів клієнтів банку.
Просимо розглянути скаргу по суті та надати відповідь заявнику, з порушеного питання, в установлені законодавством терміни.
Додаток - скарга Іванова І.І. - на 1 аркуші.
Заступник директора генерального департаменту і т.д. такий-то..."

З реєстраційним номером.... Все передав як є - навмисно невказував свої характеристики недобанку....

Висновки робіть самі!!!
капєц недобанку

Подякував: 27 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 03:43

І друзі, пропоную закінчити обсасування цієї недоконтори і писати про реальні справи - кожен день, кожна небайдужа людина пише - наприклад, сьогодні написав заяву туди-то, заїхав в такі-то ЗМІ чи телеканал, зібрав контакти стількох людей з такого-то міста і т.д. Просто базікаючи ми собі не допоможемо, бо і так все ясно!!!!!
Інформація типу - начесав харю недобросовісному клерку з забігайлівки Таврика теж приймається!!!!
капєц недобанку

Подякував: 27 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 08:26

Арбузов написав:А у нас есть один умник, alex_12, который знает куда идут деньги. Вот мне интересно было бы посмотреть на его лицо, когда ему денег не отдали :shock: :shock: :shock:
Я бы тогда послушал его рассказ об 1/12 и честности до конца.

Во-первых, я понятия не имею куда идут/бегут/летят/плывут/едут/ползут... деньги.
Во-вторых, у меня тоже в Таврике немалая сумма зависла, но считать от этого я не разучился и средний срок депо с средним сроком кредита сравнить пока в состоянии.
alex_12

Подякував: 34 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 08:54

Re: Таврика

serg 2012 написав:рошен давит АВК(КАК ИЗВЕСТНО КОЛЕСНИКОВА)а он ближе к власти чем Петя

У АВК вроде как Авраменко хозяином числился... У Колесникова - Конти...
Или уже что-то изменилось?
Merzkaya Gnida

Подякував: 115 раз.
Подякували: 159 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 09:07

Стелла написав:Порекомендую ПАТ МИБ международный инвестиционный банк, на Цитадельной, 3. Банк Петра Алексеевича Порошенко. Банк ведет очень взвешенную политику, никакой спекуляции высокими ставками, никакой неоправданной гонки за клиентами, все в пределах своих возможностей. Сейчас (до начала января) у них акция 21% на три месяца. Являюсь их клиентом уже три года, никаких проблем не возникало, родители пенсию полчают и держат пенсионный вклад под 20%. Инд подход к клиентам, дружелюбный персонал. Жаль, что в регионах представлены только в Виннице и во Львове.

А вы вхожи в кабинеты управления, что знаете как банк "ведет очень взвешенную политику" и "никакой неоправданной гонки за клиентами, все в пределах своих возможностей".
Так вот даже в пределах своих возможностей, я уверенн на все 100%, что у них есть план гонкти за клиентами! :)
Karat

Подякував: 14 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 09:20

Лена Головач написав:Национализация отличается от приватизации тем, что там никакие деньги никуда не идут.

Не вводите народ в заблуждение. Как приватизация так и национализация может проводиться как с "движением денег" (т.е. полным или частичным выкупом), так и безвозмездно (т.е. даром (с) - википедия в помощь)...
В Украине безвозмездно приватизировалось, например, жилье. С другой стороны при национализации Родовида, Укргаза, Киева государство не тупо забирало, а "довливалось", в УФ, что фактически можно считать частичным (а то и полным - не владею цифрами) выкупом...
Merzkaya Gnida

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 09:30

KWP написав:Я же говорю о сегодняшнем дне, где нарушаются требования Конституции и Гражданского кодекса.

Улыбнуло. Вы в какой стране живете?
Merzkaya Gnida

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 гру, 2012 10:13

капєц недобанку написав:Друзі, я так розумію що є першим на гілці хто удостоївся відповіді від нацбанку. Ото відгуляли Андрія (з чим і вітаю іменинників) і на тобі, в поштовій скриньці відповідь....
Чи то градус діє і нічого нерозумію, чи "делікатно" відмазались...

Отже - від НБУ відповідь відразу двом адресатам - ПАТ Таврика (причому ГО в Києві, а писав про львівське відділення) і безпосередньо мені (наприклад Іванову І.І.)... Я так розумію один примірник пішов недобанку, один мені...
Далі текст - " Про повернення коштів з АТ "БАНК ТАВРИКА"
До Національного банку України надійшла скарга від 28.11.2012р. Іванова І.І. (далі-заявник) щодо проблем у взаємовідносинах із АТ "БАНК ТАВРИКА"
Зазначаємо, що статтею 35 Закону України "Про банки і банківську діяльність" встановлено, що банк зобов'язаний докладати максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів працівників банку і клієнтів, а також конфлікту інтересів клієнтів банку.
Просимо розглянути скаргу по суті та надати відповідь заявнику, з порушеного питання, в установлені законодавством терміни.
Додаток - скарга Іванова І.І. - на 1 аркуші.
Заступник директора генерального департаменту і т.д. такий-то..."

З реєстраційним номером.... Все передав як є - навмисно невказував свої характеристики недобанку....

Висновки робіть самі!!!

Нагадує відповідь Саші Родіоновича Бородача - "Ну, Гебята, я не в куГсе!" А що ж робити, запитаєте: "Панять и пГастить!!!"
atacoff

Подякував: 38 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

#<1 ... 574575576577578 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор