Таврика 2008-2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 620621622623624 ... 2121>
Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 19:54

омега написав:Елена и AntonK! Спасибо вам за реальные дела! А то 90% форумчан предпочитают ждать манны небесной, блюдечка с голубой каемочкой и при этом еще других хаять! Тьфу!

Да не за что...буду рада познакомиться со всеми активными вкладчиками в реальной жизни...Я просто долго читала этот форум, а потом решила "если хочешь сделать что-то хорошо - сделай это САМ". Сама я не смогу, но ВМЕСТЕ мы можем добиться многого! Я лично 25 декабря собираюсь подойти к НБУ для начала для встречи с такими же как я...потом, надеюсь, мы самоорганизуемся и будем двигаться вперед совместно к поставленной цели.
Елена

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 19:56

капєц недобанку написав:
  Елена написав:
  white-light написав:Елена Тут не нужно быть програмистом. Группу в контате можно создать быстро, нужно куча времени что бы найти людей-вкладчиков которые в нее вступят. И главное какой в этом смысл?! Есть ж телефоны у всех и есть этот форум. Что еще нужно?

в дальнейшем может возникнуть необходимость выкладывать фото...здесь это можно делать? Я бы например хотела бы видеть ответы органов на Ваши обращения

Там мало цікавого. Я наприклад вже дослівно переписав відповідь НБУ. На Андрія викладав....В ній виходить що вони звертаються до недобанку Тварика з тим щоб ті на основі закону про банківську діяльність повернули мені депозит... НУ ДУЖЕ СМІШНО БУЛО... Отака відповідь...
Без баняків, плакатів, гучномовців, криків і купи народу тут фіг обійдешся!!!

Если не затруднит, киньте мне в личку, пожалуйста
Елена

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 19:58

sdffds написав:капєц недобанку

А без организации большой и действенный митинг не соберёшь. Нужно ОРГАНИЗОВЫВАТЬСЯ, равспределяь обязанности между ВСЕМИ и планировать и проводить митинги.
Сегодня САМООРГАНИЗАЦИЯ важнеее всего, важнее даже стихийных митингов - их власть не боится.

Правильно, для того і збираємося і зразу ж в бій!!! Залишилось діло за реєстрацією мітингу. Друзі, кияни - та зайдіть хто-небудь в адміністрацію і візьміть дозвіл!!! Щоб ми з регіонів недаремно їхали!!!
капєц недобанку

Подякував: 27 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 19:59

капєц недобанку написав:
  Елена написав:
  white-light написав:Елена Тут не нужно быть програмистом. Группу в контате можно создать быстро, нужно куча времени что бы найти людей-вкладчиков которые в нее вступят. И главное какой в этом смысл?! Есть ж телефоны у всех и есть этот форум. Что еще нужно?

в дальнейшем может возникнуть необходимость выкладывать фото...здесь это можно делать? Я бы например хотела бы видеть ответы органов на Ваши обращения

Там мало цікавого. Я наприклад вже дослівно переписав відповідь НБУ. На Андрія викладав....В ній виходить що вони звертаються до недобанку Тварика з тим щоб ті на основі закону про банківську діяльність повернули мені депозит... НУ ДУЖЕ СМІШНО БУЛО... Отака відповідь...

Выборы прошли.
Все описанное им уже до лампочки...
diagnostika

Подякував: 55 раз.
Подякували: 81 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 20:01

Re: Таврика

Можно еще спонсора найти, чтобы фемен организовал :shock:

Банкиры - кони и все такое.
Зрелищно должно получиться :D :D :D
diagnostika

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 20:01

Елена

Я можу і тут. Все дослівно, замінено тільки фамілію...

Отже - від НБУ відповідь відразу двом адресатам - ПАТ Таврика (причому ГО в Києві, а писав про львівське відділення) і безпосередньо мені (наприклад Іванову І.І.)... Я так розумію один примірник пішов недобанку, один мені...
Далі текст - " Про повернення коштів з АТ "БАНК ТАВРИКА"
До Національного банку України надійшла скарга від 28.11.2012р. Іванова І.І. (далі-заявник) щодо проблем у взаємовідносинах із АТ "БАНК ТАВРИКА"
Зазначаємо, що статтею 35 Закону України "Про банки і банківську діяльність" встановлено, що банк зобов'язаний докладати максимальних зусиль для уникнення конфлікту інтересів працівників банку і клієнтів, а також конфлікту інтересів клієнтів банку.
Просимо розглянути скаргу по суті та надати відповідь заявнику, з порушеного питання, в установлені законодавством терміни.
Додаток - скарга Іванова І.І. - на 1 аркуші.
Заступник директора генерального департаменту і т.д. такий-то..."

З реєстраційним номером....
капєц недобанку

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 20:03

Шось таке накалякав, роздрукую і порозклеюю на відділенні і біля нього...

Ошукані вкладники «Таврики»!!!
Мітинг за повернення депозитів 25.12.12р. в Києві під НБУ, вул.Інститутська, 9!!!
Докладніше за тел. – ХХХ-ХХХХХХХ
Вся інформація - http://forum.finance.ua/ - обслуговування в банках – банк «Таврика»
капєц недобанку

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 20:07

капєц недобанку написав:Шось таке накалякав, роздрукую і порозклеюю на відділенні і біля нього...

Ошукані вкладники «Таврики»!!!
Мітинг за повернення депозитів 25.12.12р. в Києві під НБУ, вул.Інститутська, 9!!!
Докладніше за тел. – ХХХ-ХХХХХХХ
Вся інформація - http://forum.finance.ua/ - обслуговування в банках – банк «Таврика»

Не исключаю, что подобные ссылки на форум, нужно согласовывать с администрацией... 8)
diagnostika

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 20:08

Елена У Вас есть возможность отнести уведомление о митинге или привлечь к этому кого-то? 24-го тоже буду возле ГО, а 25 возле НБУ!
white-light

Подякував: 38 раз.
Подякували: 72 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 17 гру, 2012 20:10

diagnostika
Выборы прошли.
Все описанное им уже до лампочки...

Не до лампочки!
Азаров ИМЕНО СЕГОДНЯ делает ставку на сбор валюты у населения!
И у населения должна быть гарантия возврата средств - а значит тишина и порядок!
Лучше всем нам рот заткнуть, чтобы не воняли!

Сбор 25 в 10:00 возле НБУ! Именно там всё обговорим!
Приходить со своимии идеями,и пусть каждый определится что он может делать - рисовать плакаты, обеспечить митинги транспортом, работать со СМИ и ТВ, обеспечить митинг громкоговорящими устройтсвами(спецмашинами), юрист, милиция, собирать списки вкладчиков под банком, обзванивать всех перед мтингами и тд.....

Просьба этот пост продублировать на каждой странице форума.
Востаннє редагувалось sdffds в Пон 17 гру, 2012 20:14, всього редагувалось 2 разів.
sdffds

#<1 ... 620621622623624 ... 2121>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє