Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Представник банку,а мені де відповідь?) Коли заходити за депозитом?І ще питання. Якщо я зараз поповняю ощадну картку чи гаманець по интернету, то гроші коли зараховуються? І з якого дня будуть нараховуватись%? Скажіть % ставки грн.,$,євро по ощадній і гаманцю.
Жерминаль написав:Якщо я зараз поповняю ощадну картку чи гаманець по інтернету, то гроші коли зараховуються?
По якому саме інтернету, від якого банку? Наприклад, Virtual Privat24 account (персоналізований віртуальний рахунок) Приватбанку. 8:00, банківський день - створення платежу - до 18:00 того ж дня гроші вже були на карті Дельти.
Tixed написав:Депозитные договора в Авале, Credit Agricole и ING не содержат такой пункт (для юридических лиц). Точно знаю, что в Credit Agricole депозитные договора для физических лиц тоже не содержат такого пункта - там проценты строго фиксированные в течение всего срока депозита.
У банка, в общем-то, нет ничего, кроме лицензии, компьютерной системы и репутации
Так что остается надеяться, что Дельта дорожит своей репутацией Ведь пример ВТБ показывает, что даже безупречные пункты договора не дают никаких гарантий...
TDK написав:Подскажите, пожалуйста, когда деньги (гривна) будут доступны к снятию в банкомате с карты получателя ЗГ№1, если я выполню внутрибанковский перевод на счет получателя через интернет-банк 1.01.13?
Вариант 1. Почти мгновенно, то есть 1.01.13. Вариант 2. 2.01.13. Вариант 3. 3.01.13.
----------- Вопрос индивида, который еще не знает, что 1 и 2 января - выходной день, а 3 января - день работы "без клиентов" )).
Не позднее, чем через 2 операционных дня, т.е. 8 января ))).
Жерминаль написав:Представник банку,а мені де відповідь?) Коли заходити за депозитом?І ще питання. Якщо я зараз поповняю ощадну картку чи гаманець по интернету, то гроші коли зараховуються? І з якого дня будуть нараховуватись%? Скажіть % ставки грн.,$,євро по ощадній і гаманцю.
Шановний Жерминаль, умовами Договору банківського вкладу (депозиту) передбачається: "...у випадку, якщо днем закінчення строку розміщення Вкладу є святквий, неробочий або вихідний день, виконання Банком своїх зобов"язань з повернення Вкладу та сплати нарахованих по ньому процентів переноситься на наступний за ним робочий день...", тобто, виходячи із умов наведеного Вами прикладу, - це 03.01.2013 р. 2.З регламентом проведення операцій в СДО «Інтернет-банк Дельта» можна ознайомитись тут: http://deltabank.com.ua/personal/internet-banking/ Тобто, у випадку поповнення поточного рахунку у після операційний час (вихідний день), кошти будуть зараховані на рахунок на другий робочий день, після проведення операції. Відповідно, проценти на позтивний залишок по рахунку, в приведеному Вами прикладі, почнуть нараховуватись з 26.12.2012 р.
Хочу сделать апгрейд Windows 7 до Windows 8 Pro за 15 баксов, воспользоваться аттракционном невиданной щедрости от дядюшки Билла до 1 января 2013 г. и получить лицензионную восьмерку. Вопрос с какой карты лучше заплатить, имеются 3 карты Дельты, Мастеркард ЗГ промо в грн., евро, долларах. С какой карты с меньшими транзакционными издержками можно подкинуть дядюшке Биллу денег или лучше (дешевле) воспользоваться картой Виза другого банка, есть $ виза ВТБ и БМ Банка. На сколько я понял, тут писалось на форуме, Визой электрон (Ощадная) от Дельта банка я по интернету не могу расплатиться с Биллом Г.