Faceless написав:Не вяжется. С доходом в 1,5 куе невозможно купить квартиру
можно...
откладывая 500 баксов в месяц на депо (аренда 400, на жизнь 600) и через пять лет там будет 40 000 баксов, которые достаточны для 1к 24/12
В пору открывать новую тему: как прожить в Киеве на 600 баксов в месяц. Я не знаю, Юрий, 5 лет себе во всем отказывать ради... даже не хочу это вслух произносить... А ведь нынешние владельцы это недонедвиги спять и видят, как через 5 лет эти пресловутые 24/12 будут стоить уже 60К. А потом ведь в этой "квартире" надо сделать ремонт, чем-то ее обставить, технику купить. Это еще около 8-10К или 1-1,5 года жизни. В итоге при идеальном раскладе 6-6,5 лет вычеркнутых их жизни. И ради чего???!!! Это ПЦ. В такой ситуации, единственное, о чем бы я думал - это об эмиграции. Но, естественно, квалифицированной.
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 24 гру, 2012 15:24, всього редагувалось 1 раз.
откладывая 500 баксов в месяц на депо (аренда 400, на жизнь 600) и через пять лет там будет 40 000 баксов, которые достаточны для 1к 24/12
Не вырывайте кусок фразы. Я написал что при доходе в 1,5 куе невозможно купить квартиру стоимостью 200+ куе без ипотеки (та и ипотеку тож не потянуть).
Faceless написав:
Артём123 написав:С доходом в 1,5 тыс. долларов в месяц оптовый покупатель квартир в Киеве
Не вяжется. С доходом в 1,5 куе невозможно купить квартиру не в ипотеку за 200+ куе
Востаннє редагувалось Faceless в Пон 24 гру, 2012 15:24, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:Покупатели "воздуха" в доме Столицы на Туманяна 3 показывают "дулю" СВистунам и будивельныку с их "рисоваными" продажами "воздуха" на КРЖН (а также басноплёту УЭ что в сданных домах был "всплеск" продаж) - за полтора года продаж в доме на Туманяна 3 "обнаружено" 159 РЕАЛЬНЫХ инвесторов из более 400 квартир http://***/Forum/0_Forum.php?IDF=3&IDT= ... =u&cpg=190
Метро "Лівобережна", вул. Туманяна, 3 (ІБК "Столиця") Anakin : 22.12.12 / 11:24 Зараз є 159 iнвесторiв, якi знають про iснування форуму i передали свої контакти IГ, це менше нiж половина (216)! А лише маючи бiльше половини ми можемо дiйсно щось вирiшувати.
ССылка по странному стечению обстоятельств не открывается
Однако Захар "не добачив" продолжение цитаты: "Зараз є 159 iнвесторiв, якi знають про iснування форуму i передали свої контакти IГ, це менше нiж половина (216)! А лише маючи бiльше половини ми можемо дiйсно щось вирiшувати. На мою думку, люди яким дiйсно цiкава ця тема давно вже зареєструвались i вiдслiдковують, все що тут пишеться, оскiльки знайти цей форум не так вже й важко (по запиту ЖК на Туманяна пошук Google видає його на першiй сторiнцi), тому я роблю висновок, що для переважної бiльшость майбутнiх мешканцiв угода з ЖЕКом просто не цiкава, що дадуть, те й пiдпишуть (аби там ЖЕК не занадто наглiв, а ми розумiєм, що тариф 4.5 все ж таки не є такий критичний). Для них зараз головне право власностi, зробити ремонт i пошвидше заїхати жити/продати i вони взагалi не збираються вникати бiльш детально в той договiр".
Забавно, правда? Отака вот "дуля" "намеку", будто 159 форумчан - это все 100% инвесторов Мне, если честно, по барабану это Туманяна вместе с процентом горящих там окон -просто было любопытно, насколько "чистоплотен" Захар с цитатами. Выводы очевидны .
Тайлер, во первых - насчёт открытие ссылки это к администрации - она ссылки на риелт блокирует.
Anakin : 22.12.12 / 11:24 На даний момент основним питаннями є: а) Вимога додати до 20 пункту "Угоди з ЖЕКом про надання послуг з утримання будинку" можливостi пергляду або розiрвання цього договору щороку. Оскiльки у запрпонованiй "Управдомом" угодi, якщо договiр не буде розiрваний у 2013 роцi вiн продовжується навiчно, без права розiрвання зi сторони споживача i вимога додати фразу "цей договiр вважається щороку продовженим." (яка є у типовому договорi затвердженому КМУ - http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/529-2009-Рї ) чомусь керiвництвом ЖЕКу категорично вiдкидається; б) вимога надати конкретнi данi по яким був розрахований поточний тариф 4.5, для можливостi проведення паралельного розрахунку, оскiльки на даний момент "Управдом" категорично вiдмовляється надавати таку iнформацiю; в) Збiр контактiв майбутнiх власникiв кваритир, з метою iнформування їх про час та дату обговорення тарифiв по будинку на громадському слуханнi. А також, у разi, подальшої вiдмову ЗАТ "Управдом" прийняти нашу вимогу а), розглянути варiант вiдмови вiд його послуг та створення ОСББ.
Деякi iншi суперечливi питання: чому за угодою площа спiльного користування є власнiстю ЖЕКа, а не власнiстю власникiв квартир? Тобто виходить, якщо, наприклад, лiфт перестане працювати, то його власником є ЖЕК, а раз це його, хоче ремонтує, а хоче нi, а хоче може взагалi продати, а мешканцi хай купують собi новий, а потiм ще за аренду шахти платять? Чому неможливо проводити проплату через ГIОЦ i таким чином бути впевненим, що грошi дiйсно дiйшли до Київенерго, Київводоканалу а не акумулюються на невiдомих рахунках, i як наслiдок Київенерго, Київводоканал згодом можуть вiдключити будинок за неуплату. Деякi цiкавi матерiали: http://blogs.pravda.com.ua/authors/mont ... b712cbd40/ http://www.youtube.com/watch?v=nWhpEfjx ... ature=plcp http://ntn.ua/uk/video/agenty_vplyvu/2012/11/25/8976 Зараз є 159 iнвесторiв, якi знають про iснування форуму i передали свої контакти IГ, це менше нiж половина (216)! А лише маючи бiльше половини ми можемо дiйсно щось вирiшувати.
Тайлер так кто тут - ""чистоплотен" .... с цитатами"?
В третьих квазиинвесторов , "подставных" - "[b]тому я роблю висновок, що для переважної бiльшость майбутнiх мешканцiв угода з ЖЕКом просто не цiкава,- зачем считать?
krutyvus : 22.12.12 / 22:02 Сьогоднi прикрiпив оголошення про форум на 2гому,3тьому,4вертому i п`ятих поверхах. Цiкаво те, що чимало квартир, особливо в куточках заклеянi оголошеннями, i туди явно нiхто не ходить, а може навiть i на перегляд не ходили
.
Востаннє редагувалось zahar_ в Пон 24 гру, 2012 15:31, всього редагувалось 1 раз.
airmax78 написав:Я не знаю, Юрий, 5 лет себе во всем отказывать ради...
если нет спадщины и родового капитала то комуто таки прийдется повкалывать...
5 лет это еще немного
Я прошу прощения, Юрий, но вы уже всех достали со своей спадщиной и родовым капиталом. Это страна воров в законе, Юрий. Какая спадщина? Какой родовой капитал? (с трудом сдержал себя от нецензурной брани)
Востаннє редагувалось airmax78 в Пон 24 гру, 2012 15:31, всього редагувалось 1 раз.
не всех, а только тех у кого этого нет и они не могут понять что во всем мире капитал приращивают к имеющемуся, а им выпала доля накопить первоначальный и тяжко вкалывать на малосемейку 24/12 во всем себе отказывая.