novak
Обычная Виза. Я просто хочу начать платить коммуналку через интернет, не охота по таким морозам ходить лишний раз.
|
|
![]() novak
Обычная Виза. Я просто хочу начать платить коммуналку через интернет, не охота по таким морозам ходить лишний раз.
![]() Я уже давненько коммунальные только так и оплачиваю, экономия времени и нервов ощутимая. А в целях безопасности у меня отдельная дебетовая карточка, где примерно лежит сумма, которая уходит на коммунальные счета.
![]() И то правильно, надо отдельную карту заводить, только не самого низкого статуса, а то там может не быть трехзначного кода. Как вариант, хрещатиковская E-pay, и оформление там копейки стоит -15 грн. на пять лет. ![]() novak
Через портмоне ею платить можно, я так понимаю? Мне главное, чтобы оригиналы квитанций в итоге у меня были.
![]() Банк «Хрещатик»: з нами зробити свята незабутніми просто
Зробити новорічні та різдвяні свята справді дивовижними і незабутніми для рідних, близьких та партнерів дуже просто – банк «Хрещатик» пропонує клієнтам та всім бажаючим низку продуктів, які не лише є універсальними і можуть задовольнити потреби будь-якої категорії населення, а й стануть чудовими подарунками до свят. Наразі, до 31 грудня п.р. подовжено дію депозитної акції «Новорічний гостинець». Як зазначила Марина Нестеровська, директор департаменту роздрібного бізнесу банку, «клієнтоорієнтованість наших депозитних програм у поєднанні з трендами ринку роблять їх особливо привабливими для наших клієнтів, що підтверджується досягнутими результатами. Так, зі 161,4 млн грн залучених у грудні вкладів 49,5% було вкладено саме на "Новорічний гостинець", що і сприяло рішенню щодо його подовження». Детальніше про умови цієї акційної пропозиції див. на сторінці сайту: Також до кінця року триватиме акційна пропозиція “Розкішний Платинум”, що задовольнить смаки найвибагливіших клієнтів — картка преміум-класу “Платинум+” міжнародної платіжної системи Visa у поєднанні зі спеціальним пакетом комплексного обслуговуванням дасть змогу їхнім власникам дійсно почуватися на території розкоші завдяки переліку пропозицій, програм і пільг, що надаються у рамках цього пакетного VIP-обслуговування. Детальніше про акцію див.: Для тих, хто бажає підкреслити подарунком свій вишуканий смак і статус, банк «Хрещатик» пропонує інвестиційні срібні монети «Рік Змії», емітентом яких виступає один з лідерів монетного карбування у світі — Монетний двір м. Перт (Австралія). Монети «Рік Змії» вагою 1 трійська унція кожна представлено чотирма видами. Тож, справжні цінителі мистецтва монетного карбування можуть підібрати подарунок на будь-який смак і з урахуванням фінансових можливостей. Детальна інформація на сайті банку за посиланням: ![]() У меня такая есть, правда я пользовалась ею всего три раза, покупки были крупные, но, думаю, еще пригодится. Оформляют ее быстро, меньше чем за неделю. В интернете желательно всегда отдельной от основного счета картой расплачиваться – это факт.
![]() LenaLena5
Так, а в чем разница между простой дебетовой и этой картой? Кроме цены?
![]() А не пользовались системой «платымо»? Я слышала, с ее помощью можно тоже коммунальные оплачивать, или я что-то напутала…?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|