|
Укрпромбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 26 січ, 2009 19:43
Кто не хотел вчера-сегодня переоформить депозит на 24% с завтрашнего будут кусать локти - на пол года вводят = 16% годовых в гривне 
-
Nick83
-
-
-
-
-
-
-
ACasper
-
-
- Подякував: 27 раз.
- Подякували: 46 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 19:57
Nick83 написав:Кто не хотел вчера-сегодня переоформить депозит на 24% с завтрашнего будут кусать локти - на пол года вводят = 16% годовых в гривне 
Откуда такая инфа?! На сайте Укрпрома про это ничего нету!
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:10
ACasper написав:Nick83 написав:Кто не хотел вчера-сегодня переоформить депозит на 24% с завтрашнего будут кусать локти - на пол года вводят = 16% годовых в гривне 
Не нервничайте, он же смайлик поставил. 
-
Алексей_1
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:17
Товарищ правильно описал ситуацию.
Пока ВА не освоится в банке, и не наладят по-новой все процессы, лучше успокоиться, и получать ежемесячно проценты.
Большего в ближайшие недели Вы не добьётесь, а нервы испортите.
По мере налаживания ситуации начнут выдавать деньги с окончившихся депозитов.
Но сначала разберутся в ситуации, накопят деньги с возвращаемых кредитов, получат рефинансирование от НБУ.
Советчик прав, на пару месяцев депозитчикам нужно о банке забыть, кроме получения процентов.
Тем, у кого депозит окончился, и деньги пока не выдают, лучше переоформить вклад на минимальный срок.
Дождитесь первых решений ВА.
Но не думайте, что они появятся завтра.
Банк большой, с большим количеством отделений.
Сейчас поздно рвать на себе рубаху и закатывать истерики.
Нужно спокойно дождаться оздоровления банка.
-
Алексей_1
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:30
Завтра проверьте. и еще: звонил в колл-центр по т. 8-800-500-23-50 вопрос: могу ли я забрать свои деньги с депозитного вклада? КАК?
Ответ: В период действия моратория Вы можете получать только проценты по вкладу. Вы можете заключить новый договор депозитного вклада на срок 6 месяцев, который не попадает под действие моратория.
Вопрос: а после 6-ти месяцев?
Ответ: Вы сможете забрать Ваши деньги, но по дествующим тогда (через 6-ть месяцев) условиям.
Прикол, да?
-
Nick83
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:34
ACasper написав:Ви пишете "запропонували переоформити вклад на терміни 1-, 3-, 6- місяців" і одразу ж рекомендуєте "Місяць почекати, і не переоформлювати вклад"? А де логіка? Може краще отримати проценти за місяць? "моя мати вважає за потрібне продовжити термін дії вкладу на шість місяців", а чому вона не переоформить, наприклад на 3?!!!
Сьогодня в УПБ пропонують пролонговувати вклади лише на 6 місяців.
Чому не хочу зараз продовжувати вклад на 6 місяців?
Я пропоную сценарій розвитку подій в ПІБ брати за аналогію для прогнозу розвитку в УПБ.
Як розгортались події в ПІБ? Спочатку казали прийшов та викупив Фірташ, тепер кажуть російський банк. Балачки балачками, рефінансуання в ПІБ поки що немає, але по терміну депозит вже віддають. Уявіть ситуацію, коли Фірташ або росіяни відмовляться від купівлі ПІБ? Напевно тимчасова адміністрація продовжить мораторій по виплаті вкладів ще на шість місяців.
Тому вважаю, що коли почнуть пропонувати УПБ інвесторам, на деякий час обовязково відкриють вікно для зняття готівки .
Тому моє рішення - втрата відсотків в надії забрати депозит.
Тут на сайті пропонували об'єднуватись та протестувати.
Як на мене, краще місяць не тріпати нервів собі та іншим. Через місяць буде більше інформації, тоді й приймати рішення
-
suxoruk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:43
Nick83 написав:Не нервничайте, он же смайлик поставил.
Завтра проверьте. Прикол, да?
Искренне надеюсь, что вы ошибаетесь... 
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:46
Алексей_1 написав:ACasper написав:Nick83 написав:Кто не хотел вчера-сегодня переоформить депозит на 24% с завтрашнего будут кусать локти - на пол года вводят = 16% годовых в гривне 
А... А я думал, это он ехидно издевается 
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 26 січ, 2009 20:48
suxoruk написав:ACasper написав:Ви пишете "запропонували переоформити вклад на терміни 1-, 3-, 6- місяців" і одразу ж рекомендуєте "Місяць почекати, і не переоформлювати вклад"? А де логіка? Може краще отримати проценти за місяць? "моя мати вважає за потрібне продовжити термін дії вкладу на шість місяців", а чому вона не переоформить, наприклад на 3?!!!
Сьогодня в УПБ пропонують пролонговувати вклади лише на 6 місяців. Чому не хочу зараз продовжувати вклад на 6 місяців? Я пропоную сценарій розвитку подій в ПІБ брати за аналогію для прогнозу розвитку в УПБ. Як розгортались події в ПІБ? Спочатку казали прийшов та викупив Фірташ, тепер кажуть російський банк. Балачки балачками, рефінансуання в ПІБ поки що немає, але по терміну депозит вже віддають. Уявіть ситуацію, коли Фірташ або росіяни відмовляться від купівлі ПІБ? Напевно тимчасова адміністрація продовжить мораторій по виплаті вкладів ще на шість місяців. Тому вважаю, що коли почнуть пропонувати УПБ інвесторам, на деякий час обовязково відкриють вікно для зняття готівки . Тому моє рішення - втрата відсотків в надії забрати депозит. Тут на сайті пропонували об'єднуватись та протестувати. Як на мене, краще місяць не тріпати нервів собі та іншим. Через місяць буде більше інформації, тоді й приймати рішення
Дякую, тепер все зрозуміло. А я вже трошки зрадів, що на місяць пролонгувати можна... У вас є лише надія, чи може володієте якоюсь інформацією щодо майбутньої можливості зняти депозит?
-
ACasper
-
-
-
-
Профіль
-
-
|