Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
З 10 січня 2013 року до 28 лютого 2013 року (включно) триватиме акція від Дельта Банку — «Депозит оформляй — в Карпатах відпочивай!». На перші 3 000 вкладників чекає подорож на двох до мальовничих Карпат!
Умови Акції: відкрийте в період дії акції будь-який строковий депозит у системі «Інтернет-банк Дельта», що відповідає наступним вимогам: валюта вкладу — гривня мінімальна сума вкладу — від 20 000 гривень строк дії вкладу — від 180 днів обов’язково вкажіть свою електронну адресу на власній персональній сторінці в системі «Інтернет-банк Дельта» у розділі «Дані клієнта» перед початком оформлення депозиту. На цю адресу протягом 3-х робочих днів буде надісланий подарунковий сертифікат із унікальним номером (у випадку визначення Вас переможцем Акції). подарунковий сертифікат дає право на безкоштовне проживання для двох осіб в готельному комплексі «Маєток Сокільське» протягом 5 днів/4 ночей. А якщо Ви бажаєте зробити подарунок своїм близькім та рідним — ми й це передбачили! Сертифікат можна подарувати чи передати іншій особі, крім того діти пред’явника сертифіката віком до 5 років можуть проживати разом з ним безкоштовно. Строк дії сертифіката — 2 роки(включно до 26.12.2014 р.) Не втрачайте нагоди — заробляйте та відпочивайте разом з Дельта Банком! http://deltabank.com.ua/press/promo/retail/2013/101/
Как узнать реквизиты для пополнения своей карты, где-то в инет-банкинге это можно посмотреть?? При оформлении карты мне не дали никакой бумажки с реквизитами для пополнения...
Порт написав:ИБ лег от напора вкладчиков желающих на шару сьездить в Карпаты?
Не, "съездить" за свои, "на шару" только "проживання"... А может Дельта лучше продлит акцию для бумажной "Найкращей пропозиции" под 26% до 21.01.12 для "мінімальна сума вкладу — від 20 000 гривень строк дії вкладу — від 180 днів"...
clientage написав:[И када ж карта будет выпущена при таком (за 60 дн.) обращении: через 10 раб. дн, через 30, через 60? И какой срок действия будет указан на этой карте?
Уважаемый clientage, заказ новой карты в связи с окончанием срока действия пластика можно осуществить не более чем за 60 календарных дней до окончания срока действия существующей карты. В случае заказа именной карты, срок ее изготовления и действия зависит от условий продукта. Неименная карта выдается по факту обращения Клиента в отделение Банка. Спасибо за вопрос.
Warhead написав:Как узнать реквизиты для пополнения своей карты, где-то в инет-банкинге это можно посмотреть?? При оформлении карты мне не дали никакой бумажки с реквизитами для пополнения...
кстати, сегодня тоже по привычке (из других Интернет-банкингов) полез в ИБ искать реквизиты. А они вне ИБ, на сайте банка. Дельта, исправьте пожалуйста, это должно быть внутри ИБ!
И еще. Нигде в ИБ не видно лимиты карточки (в других ИБ есть как минимум просмотр лимитов, а иногда и возможность их сменить). Мне, как клиенту, важно знать действующие ограничения карты.
Также есть небольшой обман на сайте банка. Пишут, что Ощадна Картка №1 "Visa Electron зі строком дії 3 роки". Это неправда. Вчера мне выдали карточку со сроком до конца 14-го года, что равно 2-м, а не 3-м годам действия. Я не в обиде, но все-таки.