Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 8485868788 ... 4030>
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 14:46

yura_ написав:
  airmax78 написав:О долларовых депо в нормальных банках.

в чем сакральный смысл открытия депо под 4,5% годовых?

http://www.aval.ua/personal/accounts/de ... oschadnij/

А кто говорил про Аваль? Откройте в Альфе, в Укрэксиме - пошерстите условия по сайтам других нормальных банков.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 14:46

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:глупо оценивать человека по

я сейчас оцениваю вас по вашему окружению, в котором долларовый миллионер на фабии (например) и нищеброд на каене.

у меня вот среди знакомых такого не наблюдается... обычно чем больше человек зарабатывает (продолжительное время) тем больше у него дорогих цацек появляется - машины, квартиры. Вобщем все стандартно.

а у вас везде крайние случаи, и ваш собственный тоже вписывается в исключения.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 14:52

yura_ написав:

я сейчас оцениваю вас по вашему окружению, в котором долларовый миллионер на фабии (например) и нищеброд на каене

Ну, допустим, не на Фабии, а на одном из самых недорогих БМВ. И второй - тоже далеко не нищеброд. Но это к теме не имеет отношения. Я Вас просто подталкиваю к тому, чтобы вы задумались над тем, что Вы собираетесь сделать, оценили критически. Просто посчитали в конце концов.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 14:53

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

airmax78 написав:Я Вас просто подталкиваю к тому

чтобы продав квартиру положить деньги на депо и арендовать... бугагагагагагагагагагага

ведь так поступают неординарные люди из вашего окружения, правда?!
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 14:56

yura_ написав:

я сейчас оцениваю вас по вашему окружению, в котором долларовый миллионер на фабии (например) и нищеброд на каене.

у меня вот среди знакомых такого не наблюдается... обычно чем больше человек зарабатывает (продолжительное время) тем больше у него дорогих цацек появляется - машины, квартиры. Вобщем все стандартно.

а у вас везде крайние случаи, и ваш собственный тоже вписывается в исключения.

Стандартные люди мало чего добиваются в жизни (если только не начинают стандартно воровать, дерибанить чужое и брать откаты). Поэтому постарайтесь, чтобы и в вашем "окружении" появился кто-то нестандартный. Может у вас появятся какие-то новые идеи, помимо теории спадщины и родового капитала.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 14:58

yura_ написав:

чтобы продав квартиру положить деньги на депо и арендовать... бугагагагагагагагагагага

Ну я понял, Юра. Делайте как знаете. Потом, года через 3, расскажете о результатах. Вместе посмеемся.
airmax78

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 15:17

airmax78 написав:Абстрагируйтесь на секунду от этой идеи, которую вы себе вбили в голову. Подумайте.
Цю саму фразу я можу запропонувати і Вам.
1 Давайте глянемо як змінювалась ситуація з житлом на протязі 1950-2012 ( точка відліку - від останньої війни
1950 - 5 м2 на особу у бараках і землянках
1970 - 12 м2 на особу у комуналках-хрущовках
1990 - 17 м2 на особу у хрущовках-...
2012 - 23 м2 на особсу
Що бачимо ?
Постійне , приблизно рівномірне збільшення м2 житла в розмірі приблизно 0,3 м2 на особу в рік .
Висновок - поки що збільшення м2 для користуваня так само потрібне мешканцям України , як воно було потрібне на протязі всіх останніх 62 роки і розмір цього збільшення очевидно обмежений фінансовими можливостями цього ж населення ( адже якщо 60 років збільшували по 0,3 м2 , а Ви розповідаєте що потрібно отримати за 5 років , то будь можливість отримати 62 річну норму за 5 - населення це б зробило ще 57 років тому )
2 Розібравшись як змінювались середньостатистичні показники для всієї України - давайте глянемо як вони ж змінювались для Києва
1995 рік - 47,9 млн м2
2011 рік - 60,6 млн м2
(60,6-47,9) /(2011-1995)=0,8 млн м2 , при населенні в 2,6 млн (2,2 млн 1995 - 3,0 млн 2012)- зміни також дорівнюють 0,3 м2 в рік на особу в середньому.
3 Також потрібно взяти до уваги , що до 1990 року , житло розподілялось за відроблені роки а не купувалось на ринку , а так як працювали всі практично однаково, то й розподіл був рівнішим ніж сьогодні
4 З 1990 року частка населення України ( десь близько 20%) почала заробляти набагато краще і саме вона стала основним споживачем новобудов
5 Так як молодь (20-30 річні) в основній своїй масі вже має потребу у власному житлі , але при цьому:
а - не може мати високих заробітків апріорі ( в порівнянні з 35-45 річними)
б - не може мати високих власних заощаджень
в - як правило ще не отримала спадщину
То ця молодь і є постійним незадоволеним сегментом , щодо цін на житло.
6 Так як мріяти цій молоді ніхто заборонити не може , то вона постійно займається тим що :
а - шукає винуватих ( безперспективне заняття)
б - розповідає що і хто для неї повинен зробити( безперспективно в квадраті)
в - пробує заробити на житло ( єдино можливий і правильний варіант)
7 При цьому , виконуючи пункти а-б з підрозділу 6 , все одно ця молодьповинна десь жити , тому:
а - вона живе з батьками
б - орендує чуже
8 Так як оренда чужого , справа досить фінансово напряжна - то ця молодь постійно придумує самозаспокійливі фантазії типу - депозит приносить грошей більше ніж я виплачую за оренду ( при чому забуваючи , що цього депозиту в неї і не має (підрозділ5 пункти а-б) і саме тому я й називаю таку поведінку самозаспокійливими фантазіями)
9 Як тільки в сімї зявляються кошти достатні для купівлі житла, які не вкладені в активний бізнес , то при відсутності власного житла - питання куди вкладати на депо чи у власне житло - в сімї не виникає ( в крайньому випадку у жіночої половини цієї сімї), а так як жінка в нас шия - то голова буде повернена туди куди цій жінці треба( або будуть активізовані пошуки по зміні жінки/чоловіка :D )
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 15:20

airmax78 написав:
  yura_ написав:
Ну я понял, Юра. Делайте как знаете. Потом, года через 3, расскажете о результатах. Вместе посмеемся.

Якщо Ви думаєте що Ви перший обіцяєте посміятись через 3 роки - то Ви далеко не оригінальний .
Тут були в 2009 й такі хто обіцяв 3-кімнатну в Києві за відро бульби в 2012 , були й такі хто пророчили що всі власники житла на колінах приповзуть до власників 10000 доларів на депо .
Щось повзаючих я й не бачу.
А житло яке подібні Вам знімали вже на протязі цих 3 років - практично відбило за рахунок оренди все падіння в доларах.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 15:29

airmax78 написав:Актив, создаваемый преимущественно украинцами на территории Украины, неразрывно с ней связанный и потребляемый преимущественно украинцами - это актив, цена которого базируется на национальной валюте. Так же как и стоимость украинской рабочей силы. Тот, кто пытается привязывать этот актив к СКВ - выдает желаемое за действительное. В СКВ может оцениваться только та недвижимость, стабильный спрос на которую предъявляют генераторы этой самой СКВ - иностранные физические и юридические лица. Но это точно не про 99% КРЖН и уж тем более не про первичку в пригороде и вторичку, на которую ориентируется Юра.

ну вы рассказываете, как должно быть в красивой теории, а жизнь вносит свои коррективы. похожими мыслями руководствовались те, кто принимали закон о рекламе только в гривнах. но они забывают, что гривна - это не деньги.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Суб 12 січ, 2013 15:50

Tyler написав:zahar_ , я даже не читал этот ваш поток бессмысленных слов.
вы не можете скачать и посмотреть базу из открытого источника, но спорите о ней :mrgreen:

ваше согласие или несогласие с моим расчетом не интересует никого.

Вопрос в том что Вы используете данные из базы данных источника, который в силу своих особенностей его наполнения не показывает реальный уровень динамики цен на КРЖН.

Так за 2012 года индексы хотелок из БД Авизо показали:
январь 2012 1679 долл. за кв.м.
декабрь 2012 1700 долл. за кв.м.

Итого рост за 2012 1%.

В тоже время даже рЫлы "Столичная недвижимость" говорят о 5% падении хотелок за 2012
Стоимость жилья на вторичном рынке Киева за 2012 год снизилась на 5%, сообщает информационно - аналитический портал «Столичная недвижимость».

Так что Тайлер наблюдения показывают что у Вас - "царь - не настоящий".

Продолжайте и дальше рассказывать - "как космические корабли бороздят большой театр".
Востаннє редагувалось zahar_ в Суб 12 січ, 2013 16:56, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 8485868788 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор