Парень со свирелью написав:Выкатили ~170к гривен без проблем и вопросов, хотя курс 7,99 конечно не айс. Завтра-послезавтра пойду вынимать остальное.
До ~30К или нашли как откусить у фонда больше?
Та нет, всё проще. Поскольку моя сумма была куда больше ФГВ, я ещё когда делал вклад разделил его на несколько человек. Теперь чтоб свести всё в кучу надо естественно привлекать тех самых человеков, отсюда и всё в один день не уместишь. Как показала жизнь решение не класть больше чем ФГВ на один вклад одному человеку было очень не лишним, я ещё после моих проблем с укропом чётко усвоил это правило, тогда у меня было больше ФГВ явно, но я не потерял ничего только поскольку платилось не из фонда а из родовида и суммы не ограничивались...Но стрёма натерпелся тогда, и правило усвоил чётко! А те кто знают, как у фонда откусить лишнее - так у них наверное и проблем таких нет, они это всё решают по другому, в другое время и на другом уровне.
Уважаемые форумчане, уже не раз тут возникал вопрос-просьба: 1. у кого-то есть ОБРАЗЕЦ заявления на возврат % во время ВА? 2. на какой адрес отправлять письмо? Заранее спасибо за содержательные ответы.
Уряяяя! Получил свои сегодня в Днепропетровске без проблем!!! Было и 1.5% бонус и 10% в юсд так что все ОК! Без очереди и проблем. проверели в списке и все. на вопрос все ли всписке сказали что нескольких отправили ждать новых списков. конвертонул свою хривну в юсд и в хрещатике на акционном оставил... да депозитчик это болезнь.... желаю всем получить свои кровные....
Ksen_ написав:Уважаемые форумчане, уже не раз тут возникал вопрос-просьба: 1. у кого-то есть ОБРАЗЕЦ заявления на возврат % во время ВА? 2. на какой адрес отправлять письмо? Заранее спасибо за содержательные ответы.
1. Зразку не маю. 2. Писати слід на Куреного на адресу, що в оголошенні про ліквідацію в сьогоднішньому Урядовому курєрі. Це, напевне те саме, що тут http://fg.org.ua/news/4900/. Особисто маю сумніви в можливості отримати щось навіть в 4 черзі. Хоча, якби була відносно велика сума то писав би цидулу.
Ksen_ Писала так: Прошу відшкодувати мені нараховані відсотки за термін дії тимчасової адміністрациї за депозитними вкладами та картковими рахунками, відкритими в ПАТ "ЕРДЕ ЬАНК". Прошу включити мою вимогу до списку кредиторів ПАТ "ЕРДЕ БАНК" за чергою згідно закону "Про систему гарантування вкладів".
kolibri написав:Ksen_ Писала так: Прошу відшкодувати мені нараховані відсотки за термін дії тимчасової адміністрациї за депозитними вкладами та картковими рахунками, відкритими в ПАТ "ЕРДЕ ЬАНК". Прошу включити мою вимогу до списку кредиторів ПАТ "ЕРДЕ БАНК" за чергою згідно закону "Про систему гарантування вкладів".
Закону Про систему гарантування вкладів фізичних осіб
tatop написав:Особисто маю сумніви в можливості отримати щось навіть в 4 черзі. Хоча, якби була відносно велика сума то писав би цидулу.
Повністю згодна. Проте все ж для себе вважаю за доцільне відправити листа, чнм чорт як-то кажуть... Тим більше, що я не прошу віддати не моє - мої власні кошти були недоступні ані для мене, ані для отримання, наприклад, прибутку в іншому банку НЕ З МОЄЇ ВИНИ.
wolt450 написав:Забрав своїх пару копійок. Прощай, Ерде, нормальний був банчок. Курс на Таврику.
Теж забрав свої депозити, процедура зайняла 5 хвилин Гарний банк був, обслуговування було на висоті. Залишились лише приємні спогади. Буду писати листа на ліквідатора на виплату % за час ТА, а також на роз'яснення у розрізі рахунків, що виплачено з ФГВ й яку суму мені винна ліквідкомісія. Хотілось би скористатись шаблоном, хто писав викладіть зразок!