|
Таврика 2008-2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:04
Охріменко в Законі Про систему гарантування вкладів не компетентний
-
v_o_02
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:07
obvalovka А по якому критерію зявилися 10 тис вкладників, які не отримають гроші? Не говорили? Навіть ті, що мали депозити понад 200 тис мають отримати гроші, в межах 200 тис. 10 тис вкладників, виглядає трохи забагато як вкладників по сертифікатах ... Щодо інвестора, то виходить шукають інвестора на КЮЗ, а не на банк, банк в нагрузку до КЮЗу. 
-
dunczyk
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 96 раз.
-
-
Профіль
-
-
obvalovka Как это денег нет, когда сегодня деньги были перечислены из фонда в Таврику, а из Таврики в Имексбанк. Может какая-то кассирша тетя Клава их не видела живьем, так это не значит, что их нет.
-
Sashik
-
-
-
-
-
-
v_o_02 написав:Охріменко в Законі Про систему гарантування вкладів не компетентний
А кто компетентный? Подскажите.
-
314
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:10
Sashik написав:obvalovka Как это денег нет, когда сегодня деньги были перечислены из фонда в Таврику, а из Таврики в Имексбанк. Может какая-то кассирша тетя Клава их не видела живьем, так это не значит, что их нет.
А не проще прямо в Имекс? Хоть есть уверенность, что и эти деньги не уворуют!!!
-
314
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:12
314 Такая процедура!
-
Sashik
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:13
Sashik Судячи по моєму гіркому досвіду співпраці з Імексом - навряд чи без попередньої заявки Вам видадуть гроші. Мені суму вкладу 3000 євро віддавали за 2 рази, мотивуючи це тим, що я мала замовити ці гроші. А календаря виплат депозитів, який обов"язково має вестись в кожному банку, схоже, вони не ведуть, або дурня клеять, щоб користуватись такими коштами (а їх, я думаю, не мала сума) ще день-два і брати менше міжбанківських кредитів (для дотримання нормативів НБУ). В інших банках (Перший, Русский стандарт) менеджери телефонують за 3 або навіть 7 днів, щоб уточнити - буду я переоформлювати вклад, чи забирати. Так що, на мою думку, навряд чи Імекс виплатить якусь велику суму без заявки. Крім того, ще існує ліміт готівки, встановлений на кожне відділення, який не має бути перевищений. І якраз, скоріше за все, такими лімітами і буде Імекс мотивувати певні обмеження при виплатах.
-
Autumn
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:14
314 написав: ЛиСиЦЦа написав:Мне вот не понятно, почему банк, который формально еще вовсе не банкрот, лицензия не отозвана, не платит своим вкладчикам, а делает это банк-агент, то есть, почему не через отделения Таврики идут выплаты? Для вкладчиков это все же было бы гораздо удобнее, особенно в городах, где имекса нет(
Думаю, Фонд Таврике просто не доверяет и боится, что и эти деньги уведут!!! Шибко порядочные в Таврике менеджеры!!!
Так администрация то там сейчас от ФОНДА, а бывшее руководство вообще не у руля! Или они сами себе не доверяют???
-
alex_12
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 31 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:16
alex_12 написав: 314 написав: ЛиСиЦЦа написав:Мне вот не понятно, почему банк, который формально еще вовсе не банкрот, лицензия не отозвана, не платит своим вкладчикам, а делает это банк-агент, то есть, почему не через отделения Таврики идут выплаты? Для вкладчиков это все же было бы гораздо удобнее, особенно в городах, где имекса нет(
Думаю, Фонд Таврике просто не доверяет и боится, что и эти деньги уведут!!! Шибко порядочные в Таврике менеджеры!!!
Так администрация то там сейчас от ФОНДА, а бывшее руководство вообще не у руля! Или они сами себе не доверяют???
Не подумал...
-
314
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 18:16
Autumn Остается надеяться на быстрое решение наших проблем.
Востаннє редагувалось Sashik в Чет 17 січ, 2013 18:16, всього редагувалось 1 раз.
-
Sashik
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему