|
Байки про банки і не тільки.... (2011 2012 2013) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 21 січ, 2013 13:31
Suppiluliuma написав: tatop написав:Шановний Квестор опосередковано спрогнозува курс долара до кінця року до 9-00.
А где можно увидеть этот прогноз? Я так понял, прогноз Квестора по курсу гривни до конца года - как минимум 9,3. Потому как он в последнее время талдычит "Геть з гривні", а именно при курсе 9,3 имеется паритет между вкладами в гривне и долларе. Хотя, например, с евро он пролетел. Помнится, предсказывал рост евро с середины 2012 года, а оно как раз упало...
Квестор послався на прогноз Дмитра Сологуба з Райфайзена на Лізі. Там максимум був 9-00. Ви ж кажете про мінімум 9-30. Ось тепер візьми і зрозумій. Шановний Квесторе, скажіть Ваше вагоме слово. Якщо не скажете, я думаю всі зрозумію. Задача з багатьма невизначеними параметрами може мати дуже багато розвязків. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 15:02
Suppiluliuma написав: tatop написав:Шановний Квестор опосередковано спрогнозува курс долара до кінця року до 9-00. А где можно увидеть этот прогноз? Я так понял, прогноз Квестора по курсу гривни до конца года - как минимум 9,3. Потому как он в последнее время талдычит "Геть з гривні", а именно при курсе 9,3 имеется паритет между вкладами в гривне и долларе. Хотя, например, с евро он пролетел. Помнится, предсказывал рост евро с середины 2012 года, а оно как раз упало...
Прогноз, прогноз... Квестор кто вам, Нострадамус или глава Федеральной Резервной Системы? Он год назад дал анализ сложившейся ситуации и предположил, как будут развиваться события, если все будут поступать разумно. Но, к сожалению, далеко не все поступают разумно, и Квестор влиять на это никак не может. А Вы должны были это учитывать и понимать, что "нiхто не знае майбутнього". А то получается, что Вам, перефразируя Остапа Бендера, подавай имя призовой лошади, и не иначе.
-
reef
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 198 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 15:49
reef написав:Прогноз, прогноз... Квестор кто вам, Нострадамус или глава Федеральной Резервной Системы? Он год назад дал анализ сложившейся ситуации и предположил, как будут развиваться события, если все будут поступать разумно.
Тут вы что-то перепутали. Год назад квестор предрекал одновременно развитие экономики, рост кредитования, умеренный дефицит текущего счета и стабилизец национальной валюты. Сбыться всем пророчествам одновременно не суждено было ни при каких поступках, ни при разумных, ни при безумных. Что и произошло на самом деле ... кроме стабилизца не сбылось ничего ....
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 15:59
bolex написав: reef написав:Прогноз, прогноз... Квестор кто вам, Нострадамус или глава Федеральной Резервной Системы? Он год назад дал анализ сложившейся ситуации и предположил, как будут развиваться события, если все будут поступать разумно.
Тут вы что-то перепутали. Год назад квестор предрекал одновременно развитие экономики, рост кредитования, умеренный дефицит текущего счета и стабилизец национальной валюты. Сбыться всем пророчествам одновременно не суждено было ни при каких поступках, ни при разумных, ни при безумных. Что и произошло на самом деле ... кроме стабилизца не сбылось ничего ....
Ну Ви давній опонент Квестора. Але як не дивно, в нас центральне місце посідає курс долара. Для ефективного збереження тут вибирають долар як мірило. І Квесторових 8.45 на кінець 2012 року було б більш спокійніiим ніж теперішні 8,15. А ось з гривні геть для тих хто консервативно управляє своїми збереженнями троха тривожить.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 16:17
bolex написав: reef написав:Прогноз, прогноз... Квестор кто вам, Нострадамус или глава Федеральной Резервной Системы? Он год назад дал анализ сложившейся ситуации и предположил, как будут развиваться события, если все будут поступать разумно.
Раніше квестор не був знайомий з працею Хасіма Ніколаса Талєба "Чорний Лебідь". Наразі ж "НІХТО НЕ ЗНАЄ МАЙБУТНЬОГО"...
-
aseteen
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 17:07
tatop написав:Квестор послався на прогноз Дмитра Сологуба з Райфайзена на Лізі. Там максимум був 9-00. Ви ж кажете про мінімум 9-30. Ось тепер візьми і зрозумій. Шановний Квесторе, скажіть Ваше вагоме слово. Якщо не скажете, я думаю всі зрозумію. Задача з багатьма невизначеними параметрами може мати дуже багато розвязків. 
Я розумію, що в цьому році на відміну від попереднього є багато таких невизначених параметрів, які можуть сильно вплинути на цю цифру. Чи домовляться з МВФ, чи домовляться з Росією про зниження ціни на газ, як поведуть себе ціни на метал та інший український експорт. В такій ситуації любий прогноз - по-суті пальцем у небо. Чи не всі експерти (не рахуючи соскіних) прогнозують курс від 8,3-8,5 (оптимістичний варіант) до 9 (песимістичний), вищих цифр майже немає. При цьому паритет між гривневими і доларовими депозитами - при курсі 9,3. Тобто гривневі за курсу на кінець року нижче 9,3 є вигіднішими. Або квестр знає те, чого не знають інші експерти, або перестраховується, або свідомо загоняє у долар.
-
Suppiluliuma
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 17:38
Suppiluliumaквестор не держит гривну под 26-27%, поэтому у него немного другие цифры получаются при расчёте паритета  з.ы. квестор консервативен, бо уже терял большие деньги, я кстати тоже 
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Пон 21 січ, 2013 17:49
чик написав:Suppiluliumaквестор не держит гривну под 26-27%, поэтому у него немного другие цифры получаются при расчёте паритета  з.ы. квестор консервативен, бо уже терял большие деньги, я кстати тоже 
Цікаво було б знати які ці цифри? 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 17:53
Suppiluliuma
При цьому паритет між гривневими і доларовими депозитами - при курсі 9,3. Тобто гривневі за курсу на кінець року нижче 9,3 є вигіднішими. Або квестр знає те, чого не знають інші експерти, або перестраховується, або свідомо загоняє у долар.[/quote]
Зачем ЕМУ ВАС загонять в доллар,где логика ? Кто вы ему такой ? Человек просто высказал свое мнение "Взагали"
-
Ruslan2453
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 211 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 січ, 2013 17:54