|
|
![]() проценты за ноябрь-декабрь я тоже не получил, они уже будут когда вклад закончится.
![]() Можно пожалуйста более подробно по процедуре получения процентов за период до ввода ВА? Куда идти? Писать что-то надо? Ничего не пойму... Ведь говорили что выплачивают сейчас только тем у кого вклады закончились???
![]() почитайте тут ![]() 0007
Вот что там намалевано: Коли розпочнуться виплати відсотків за листопад, а також за 20 днів грудня тим вкладникам, у яких термін депозитів не закінчився? Виконання зобов'язань Фонду перед вкладниками здійснюється Фондом з дотриманням вимог щодо найменших витрат Фонду та збитків для вкладників у спосіб, визначений Законом України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» (далі — Закон), у тому числі шляхом передачі активів і зобов'язань банку приймаючому банку, продажу банку, створення перехідного банку протягом дії тимчасової адміністрації або виплати відшкодування вкладникам після ухвалення рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідації банку. Виплата відшкодування здійснюється з урахуванням сум, сплачених вкладнику протягом дії тимчасової адміністрації у банку. Гарантії Фонду не поширюються на відшкодування коштів за вкладами у випадках, передбачених Законом. Вкладник набуває право на одержання гарантованої суми відшкодування коштів за вкладами за рахунок коштів Фонду в межах граничного розміру відшкодування коштів за вкладами після прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку. Все равно ничего не понятно... Проценты за ноябрь-декабрь уже можно получать?
![]() Я получил проценты за ноябрь, и они у меня были на карточном счете, я их не снимал. ну а за ноябрь уже перестали начислять на карточку. и все
![]() Нашему народу не угодишь - брали кредиты долларах, а когда курс скакнул, так они заныли, что они сильно переплачивают, хотя ж знали, что в нашей стране все возможно; теперь по сертификатам - знали, что не попадают, но все равно их оформляли. В любом случае народ не виноват, это все власть
![]() Когда закончится депозит, я получу и проценты за ноябрь-декабрь-январь-февраль.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|