Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 166167168169170 ... 3136>
Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 19:33

tatop ..Казанова ви наш... :wink: досить бентежити ОР такими визнаннями )

А в плані не відповідності ресурсів Фонду....то можливо Вас зацікавить співвідношення вкладень фіз осіб в Приваті і розмір коштів у Фонді ?
Звідки у вас взагалі беруться такі думки та ще й в асоціаціях з Дельтою ? Мене наприклад інформація про фінансові результати банку , інформація про поглинання інших банківсьвих структур Дельтою , наводить на позитивні думки в плані майбутнього банку .
Особисто планую тільки збішувати співпрацю з банком .
-VICTOR-

Подякував: 402 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 19:43

-VICTOR- написав:tatop ..Казанова ви наш... :wink: досить бентежити ОР такими визнаннями )

А в плані не відповідності ресурсів Фонду....то можливо Вас зацікавить співвідношення вкладень фіз осіб в Приваті і розмір коштів у Фонді ?
Звідки у вас взагалі беруться такі думки та ще й в асоціаціях з Дельтою ? Мене наприклад інформація про фінансові результати банку , інформація про поглинання інших банківсьвих структур Дельтою , наводить на позитивні думки в плані майбутнього банку .
Особисто планую тільки збішувати співпрацю з банком .

Стосовно ОР більше не буду. :oops:
До Дельти критично віднестися ще можу, а ось до ОР...на жаль ні. :oops:
А сподівання відносно Дельти і в мене оптимістичні. :lol:
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 20:04

unlock написав:
  AlexJ написав:
  vovella написав:вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую.
Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.

Интересуюсь чисто академически и, как говорится, впрок, на будущее.
А почему эти две операции породили сомнение у Службы безопасности банка?
Разве требуется какое-либо подтверждение от клиента на пришедшие СМС-ки о произведенных транзакциях с карты?

Подтверждение не требуется. Это мониторинг банка так работает - система при торговой операции по карте засекает нехарактерную активность(например, никогда картой не пользовались для покупок по терминалу, а тут воспользовались), подает сигнал живому человеку, а он звонит клиенту и перепроверяет данные. Если клиент подтверждает, что все ок, в дальнейшем по таким операциям звонков не будет.

Молодцы однако. С таким отношением к деньгам клиентов все у Дельты будет хорошо. Чем больше читаю этот форум тем больше личное доверие к команде банка.
Ревизор1

Заблокований
Подякував: 113 раз.
Подякували: 130 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 21:30

unlock написав:
  AlexJ написав:
  vovella написав:вчора викрали (можливо втратив) портмоне з картками Дельти та ще декількох банків. вже через півгодини якесь мудило спробувало скористуватись Ощадною - в аптеці розрахувалось на 10грн і через 8хв у Фуршеті на 15грн. Телефон лежав в іншій кімнаті -- СМС не почув, зате відразу зателефонували з служби безпеки Банку, запитали чи розраховувався я і заблокували картки. Приємно здивований оперативністю СБ, дякую.
Є ж му*** - замість того щоб отримати винагороду за техпаспорт (був в портмоне) почало розраховуватись картками, і собі наварив тільки 25грн (налу не було) і я без техпаспорта.

Интересуюсь чисто академически и, как говорится, впрок, на будущее.
А почему эти две операции породили сомнение у Службы безопасности банка?
Разве требуется какое-либо подтверждение от клиента на пришедшие СМС-ки о произведенных транзакциях с карты?

Подтверждение не требуется. Это мониторинг банка так работает - система при торговой операции по карте засекает нехарактерную активность(например, никогда картой не пользовались для покупок по терминалу, а тут воспользовались), подает сигнал живому человеку, а он звонит клиенту и перепроверяет данные. Если клиент подтверждает, что все ок, в дальнейшем по таким операциям звонков не будет.

Одно не понятно - как вор узнал ПИН для покупок (не пробывал Ощадные, но ЧГ, например, требует пин - а это такая же Виза-электрон)?
vovella - или он у Вас был на карте нацарапан?
tmp01

Подякував: 131 раз.
Подякували: 182 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 21:47

tmp01
Сколько раз расчитывался ЧГ ни разу пин не спрашивали (что на 20 грн, что 5000 грн). Правда когда расчитался за ноутбук карточкой минут через 15 перезвонили с банка и уточнили делал ли я покупку на такую сумму.
malser

Подякував: 74 раз.
Подякували: 23 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 21:48

tmp01 ЧГ пин не требует, "Ощадной картой№ не пробовал рассчитываться.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 21:55

Ревизор1 написав:Молодцы однако. С таким отношением к деньгам клиентов все у Дельты будет хорошо. Чем больше читаю этот форум тем больше личное доверие к команде банка.

Кагбэ финмониторинг любого банка так работает :)
colonel

Подякував: 0 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 22:08

Re: Дельта

Дельта, спасибо за поздравление, но поправьте смс о нем пожалуйста!
не красиво поздравлять клиента, назвав его ????? ??????????? )
super_bizon

Подякував: 67 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 22:15

super_bizon написав:Дельта, спасибо за поздравление, но поправьте смс о нем пожалуйста!
не красиво поздравлять клиента, назвав его ????? ??????????? )

Это снова Служба безопасности банка поработала. :)
Чтобы "враги", вдруг перехватившие СМС-ку, не узнали ИО клиента и не вышли на след. :D
AlexJ

Повідомлення Додано: Пон 28 січ, 2013 22:39

Організація робочого процесу

Прошу керівництво Дельти розібратись з так званими "обідами" співробітників банку хмельницького відділення.
Сьогодні о 15:10 прийшла у відділення, щоб відкрити поточний рахунок в доларах та переоформити картки, термін дії яких спливає в наступному місяці.
Зазвичай повно людей в банку, працює 2 економіста з п"яти. Питаю в дівчини-розпорядниці чи то адміністраторки залу (чи хто там вона у вас): а чому працює лише 2 економіста?
"Та ні, зараз буде працювати лише один Віталік", - відповідає вона, - "Всі інші на обіді. Годину."
Дивлюся і справді дівчина-економіст бере виставляє на стіл картонку з написом "Не працює" і йде. Тож лишився один Віталік в той час, коли черга в залі, коли зайняті всі стільці і клієнти сидять на них незадоволені... Сидіти і чекати годину, поки всі пообідають, в мене не було жодного бажання, тож віднесла гроші в Укргазбанк.
Я розумію, що обіди - це святе, але можливо якось їх організувати іншим чином, щоб не створювати незручності клієнтам.
Ось, наприклад, в мене в магазині 5 продавців. Обіди розпочинаються з 11 години. По одній людині на годину. Один йде на обід з 11 до 12. Другий з 12 до 13. Третій з 13 до 14. Тобто, з 11 до 16 годин в залі завжди присутньо 4 продавця. Хіба не можна зробити таке саме в банку?
Поверталась назад о 16:52, думаю, дай зайду в Дельту, переоформлю ті кляті картки... Подивилась через скло - 3 економіста працюють з клієнтами (інші мабуть все ще обідають), ще два клієнта на стільцях в черзі... Спробую зайти завтра.
vis-a-vis

Подякував: 11 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

#<1 ... 166167168169170 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор