|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 30 січ, 2013 10:44
vovella 1. Проверить правильность адреса в ИБ 2. Проверить в почтовике своем папку спам!)
-
maxim_bo
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 10:50
Andre 177 написав:Delta official 25 января написано заявление на закрытие visa gold и перечисление оставшихся средств на ощадний № 1. Интернет банкинг показывает, что visa gold закрыта, а ощадний № 1 имеет на счету 0.00. Когда ждать средства с visa gold на ощадном № 1
Уважаемый Andre 177, после официального закрытия карточного счета, положительный остаток будет перечислен на счет, который был указан Клиентом в заявлении. Благодарим за вопрос.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 11:02
vovella написав:Питання до представників банку: у пятницю розмістив депозит згідно умов акції "... в Карпатах відпочивай", в суботу зранку надійшло СМС про те що на мою ел.адресу відправлено сертифікат, але я його не отримав. Повідомив про це на гарячу лінію - відповіді поки що немає. Як можна прискорити вирішення даного питання?
Шановний vovella, з метою врегулювання питання, прохання надіслати Ваші дані (ІПН/ номер рахунку) на адресу Delta official.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 11:06
tatop написав:Дякую. Та бачу. Вже виправили. Глаз да глаз за Вами потрібен. 
Запитання до Delta officialА де можна "переглянути" баланс Дельти на кінець 4-го кварталу у відповідності до вимог "класичного" бухобліку (такого, де пасиви завжди рівні активам), а не за Дельтовскими стандартами, коли активи на початок минулого року були менше пасивів, а на початок цього навпаки - пасиви менше активів?... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 11:38
vovella написав:Питання до представників банку: у пятницю розмістив депозит згідно умов акції "... в Карпатах відпочивай", в суботу зранку надійшло СМС про те що на мою ел.адресу відправлено сертифікат, але я його не отримав. Повідомив про це на гарячу лінію - відповіді поки що немає. Як можна прискорити вирішення даного питання?
Мне письмо раньше пришло, чем смс. Может, адрес неправильно указан?
-
KIM
-
-
- Подякував: 67 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 11:50
Доброго дня. Підкажіть, буть ласка, нещодавно почав користуватися КК №1 Еволюція і виникли запитання. Тут на форумі вже прочитав інформацію, що аби не нараховувалась щомісячна комісія 9.90 грн, потрібно сплатити всю заборгованість (проводив операції в торговій мережі) в передостанній робочий день місяця. Питання: !. Сплатити потрібно до 17:00 сьогодні 30.01 чи це можливо зробити в післяопераційний час? 2. В мене є операції, які я проводив 28.01 в понеділок і по факту сума заблокована, але не проведена. Як можна уникнути ситуації, що я сьогодні до 17:00 погашу заборгованість без врахування цієї суми а після 17:00 банк може провести по рахунку транзакції за 28.01 і відповідно завтра може бути нарахована комісія 9,90? 3. Комісія 9.90 нараховується з відкриттям останнього операційного дня місяця в ПЗ Банку? (для розуміння)
Прошу вибачення, якщо запитання не коректні, пишу вперше. Дякую за відповідь.
-
dionysus
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 12:09
dionysus написав:Доброго дня. Підкажіть, буть ласка, нещодавно почав користуватися КК №1 Еволюція і виникли запитання. Тут на форумі вже прочитав інформацію, що аби не нараховувалась щомісячна комісія 9.90 грн, потрібно сплатити всю заборгованість (проводив операції в торговій мережі) в передостанній робочий день місяця. Питання: !. Сплатити потрібно до 17:00 сьогодні 30.01 чи це можливо зробити в післяопераційний час? 2. В мене є операції, які я проводив 28.01 в понеділок і по факту сума заблокована, але не проведена. Як можна уникнути ситуації, що я сьогодні до 17:00 погашу заборгованість без врахування цієї суми а після 17:00 банк може провести по рахунку транзакції за 28.01 і відповідно завтра може бути нарахована комісія 9,90? 3. Комісія 9.90 нараховується з відкриттям останнього операційного дня місяця в ПЗ Банку? (для розуміння) Прошу вибачення, якщо запитання не коректні, пишу вперше. Дякую за відповідь.
1. Оплачивать надо сегодня, причем с хорошим запасом по времени, а не впритык к 17:00 ибо глюки ИБ никто не отменил, а сама проводка будет сделана в системе лишь на следующий рабочий день. Если сделаете перевод в послеоперационное время, очень рискуете вылететь на просрочку - погашение будет проведено в системе лишь 1 февраля. 2. С большой долей вероятности, и Ваше погашение, и списания от 28.01. будут проведены банком завтра, 31.01., так что я бы советовал Вам гасить сегодня всю задолженность с учетом всех Ваших трат, сделанных по карте в понедельник-вторник. (теоретически, январем могут провестись также и списания с карты от 29.01.) Более-менее уверенно можно считать попадающими на февраль лишь списания в последний день января, т.к. иногда бывает, что списание проводится в системе через 1 рабочий день, но никогда не слышал/не видел, чтобы это происходило на следующий рабочий день. 3. Вопрос не понял, что такое ПЗ?
-
pharus
-
-
- Подякував: 3069 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 12:18
KIM я ж телефонував на Гарячу лінію: перше що зробили адресу перевірили, папку Спам також
Delta official - свої дані Вам надіслав
Востаннє редагувалось vovella в Сер 30 січ, 2013 12:18, всього редагувалось 1 раз.
-
vovella
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 12:18
Delta Official, При переводе с ОК1 жены на мою ОК1 вместо одноразового пароля-подтверждения платежа пришло несколько копий предыдущей смс получасовой давности о перемещении средств между картами жены ("Шановний клієнте, операція на суму.... по картці.... успішно 10:46 залишок ...."). Повторная попытка закончилась тем же результатом - пришло еще 2 клона старой смс. Когда же ИБ и смс-сервис до рабочего состояния допилите??? 
-
pharus
-
-
- Подякував: 3069 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 січ, 2013 12:22
dionysus написав:Доброго дня. Підкажіть, буть ласка, нещодавно почав користуватися КК №1 Еволюція і виникли запитання. Тут на форумі вже прочитав інформацію, що аби не нараховувалась щомісячна комісія 9.90 грн, потрібно сплатити всю заборгованість (проводив операції в торговій мережі) в передостанній робочий день місяця. Питання: !. Сплатити потрібно до 17:00 сьогодні 30.01 чи це можливо зробити в післяопераційний час? 2. В мене є операції, які я проводив 28.01 в понеділок і по факту сума заблокована, але не проведена. Як можна уникнути ситуації, що я сьогодні до 17:00 погашу заборгованість без врахування цієї суми а після 17:00 банк може провести по рахунку транзакції за 28.01 і відповідно завтра може бути нарахована комісія 9,90? 3. Комісія 9.90 нараховується з відкриттям останнього операційного дня місяця в ПЗ Банку? (для розуміння) Прошу вибачення, якщо запитання не коректні, пишу вперше. Дякую за відповідь.
Вже пізно щось платити. Всі погашення пройдуть вже 1 лютого. Раніше треба було думати.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
|