Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Dikoy написав:Доброго времени. На П24 есть 2 аккаунта (2 телефона). На один не могу зайти - не приходят СМС. Сутки подождал (иногда с задержкой потом пачка поступает) - ничего нет. В отделение (как вспомню...) идти не хочется. Что делать?
Уважаемый Dikoy, для проверки предоставленной информации и решения вопроса, уточните, пожалуйста, в личном сообщении, Ваши контактные данные, для обратной связи с Вами. С уважением, ПриватБанк.
Dikoy написав:Доброго времени. На П24 есть 2 аккаунта (2 телефона). На один не могу зайти - не приходят СМС. Сутки подождал (иногда с задержкой потом пачка поступает) - ничего нет. В отделение (как вспомню...) идти не хочется. Что делать?
Попробуйте в таких случаях написать в чат слова: не приходит смс. Чатовский робот сразу предлагает отправить тестовые смс на ваш телефон. После прохождения теста, обычно начинает работать. Это по всей видимости заморочки с смс-шлюзами, а не с приватом. И тест пытается настроиться на работоспособный в данный момент шлюз.
omak написав:Вчора після роботи зайшов до відділення Привату на вул. Волоській у Києві щоб поповнити карту. Працюють 2 каси - перед ними нікого. Я до каси №2- "ПОПОВНІТЬ КАРТУ" , а касирка мені - "Поповнення менше 10 000 грн через термінал, у мене в програмі стоїть обмеження". У відділенні три ТСО - біля кожного по одному клієнту, наче нормально, скоро якойсь звільниться. І тут виявляється, що один з ТСО несправний. Але ж ми маємо ще два - правда ж? ОЙ, один з двох переповнений купюрами і більше не приймає. От і маємо: дві касирки нудьгують в своїх віконцях, а перед единим "живим" терміналом черга з чотирьох чоловік. Скільки довелось би чекати - не знаю, бо плюнув і пішов. Браво Приват! Це СУПЕРБАНК для тих, кому нема куди подіти вільний час!
Шановний omak, згідно внутрішньої політики ПриватБанку, поповнення карткового рахунку, сумою до 10 000гр. проводиться через термінал самообслуговування. З повагою, ПриватБанк.
omak написав:"...У день закриття поточного рахунку банк зобов'язаний видати клієнту довідку про закриття рахунку.
Вы где-то нашли слово "БЕЗКОШТОВНО"?
ОБЯЗАН выдать. Понимаете? Даже если я не хочу и отбиваюсь руками и ногами банк ОБЯЗАН сделать эту справку и положить ее передо мной на стол. А дальше мои проблемы.
omak написав:Вчора після роботи зайшов до відділення Привату на вул. Волоській у Києві щоб поповнити карту. Працюють 2 каси - перед ними нікого. Я до каси №2- "ПОПОВНІТЬ КАРТУ" , а касирка мені - "Поповнення менше 10 000 грн через термінал, у мене в програмі стоїть обмеження". У відділенні три ТСО - біля кожного по одному клієнту, наче нормально, скоро якойсь звільниться. І тут виявляється, що один з ТСО несправний. Але ж ми маємо ще два - правда ж? ОЙ, один з двох переповнений купюрами і більше не приймає. От і маємо: дві касирки нудьгують в своїх віконцях, а перед единим "живим" терміналом черга з чотирьох чоловік. Скільки довелось би чекати - не знаю, бо плюнув і пішов. Браво Приват! Це СУПЕРБАНК для тих, кому нема куди подіти вільний час!
Шановний omak, згідно внутрішньої політики ПриватБанку, поповнення карткового рахунку, сумою до 10 000гр. проводиться через термінал самообслуговування. З повагою, ПриватБанк.
Даже если два из трех терминалов неисправны, а кассиры сидят и курят бамбук? Ню-ню... Перефразируя представителя привата - "Согласно внутренней политики ПриватБанка нас не волнуют проблемы клиента, как нам удобнее так вы (клиенты) и будете делать."
omak написав:Читаємо Інструкцію Нацбанку №492 http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z1172-03/page7 п. 20.6 останній абзац: "...У день закриття поточного рахунку банк зобов'язаний видати клієнту довідку про закриття рахунку."
Видати довідку - ОБОВ'ЯЗОК банку, а не послуга. Банк не має права вимагати за це гроші. На таке треба писати скаргу до Нацбанку.
Omak, Вы забыли одну пикантную подробность (или особенность) в работе приХвата: текущие счета никто не закрывает...
украина оказалась в преддефолтном положении вследствие непродуманной и непрофессиональной экономической политики властей в течение предыдущих 2 лет, в том числе в финансово-банковской сфере. http://podrobnosti.ua/opinion/2013/02/05
PrivatBank написав:Шановний omak, згідно внутрішньої політики ПриватБанку, поповнення карткового рахунку, сумою до 10 000гр. проводиться через термінал самообслуговування. З повагою, ПриватБанк.
"Гладко было на бумаге, да забыли про овраги". Політика банку полягає в створенні черг перед єдиним працюючим ТСО з трьох, в той час, коли каси вільні? Мені така політика не до вподоби. Приват в Україні не єдиний банк.