Хрещатик Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 403404405406407 ... 829>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Хрещатик Банк - БАНКРОТ 3.4 5 356
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
22%
80
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
7%
25
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
14%
50
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
72
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
36%
129
Всього голосів : 356
Повідомлення Додано: Вів 19 лют, 2013 17:00

Банк «Хрещатик» презентує монету пам’яті С.Гулака-Артемовського

Банк «Хрещатик» пропонує колекціонерам і всім бажаючим придбати нову пам’ятну монету, присвячену 200-річчю Семена Гулака-Артемовського — українського композитора, оперного співака, блискучого актора, автора першої української опери «Запорожець за Дунаєм».

Ця опера, що є золотим фондом національної музичної спадщини, також відзначає ювілей — 150-річчя від дня прем`єри. Музичний твір, що став надзвичайним здобутком композитора, втілив у собі національні особливості українського фольклору та побуту. Крім того, Семен Степанович Гулак-Артемовський — автор лібрето і перший виконавець партії головного героя Карася.

Монета викарбувана зі срібла, має чисту вагу 62,2 г, діаметр — 50 мм, номінал — 20 грн, якість карбування — спеціальний анциркулейтед, тираж — 4000 шт. Вартість монети, що являє собою нумізматичну цінність і може стати вишуканим подарунком, — 990 грн.
xcitybank

Подякував: 0 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 лют, 2013 17:26

Памятные монеты очень даже ничего как инвестиция. Зависят от редкости, качества чеканки, исторической ценности и присутствия на определенном рынке, факторов много и все влияют на окончательную цену. Она не реагирует на колебания цены золота, а продается с коллекционными процентами по сравнению с инвестиционными монетами. Такая монета может быть спокойно продана в частную коллекцию. Пусть разница покупки/продажи не будет особо большой.. Да и то в крайнем случае. И, конечно, это долгосрочный вклад. Так что обсудить реальный уровень прибыльности сможем минимум через несколько лет.

Монеты – вещь интересная и статусная, но как средство для заработка я бы их не рассматривал. Слишком непредсказуемы. В качестве долгосрочных инвестиций мне спокойнее заходить в золото. Уже не такой стремительный как раньше, но все еще стабильный прирост в цене. По прогнозам на этот год цена увеличится на 9-12%.
Айболит

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 лют, 2013 18:59

Айболит написав:
Памятные монеты очень даже ничего как инвестиция. Зависят от редкости, качества чеканки, исторической ценности и присутствия на определенном рынке, факторов много и все влияют на окончательную цену. Она не реагирует на колебания цены золота, а продается с коллекционными процентами по сравнению с инвестиционными монетами. Такая монета может быть спокойно продана в частную коллекцию. Пусть разница покупки/продажи не будет особо большой.. Да и то в крайнем случае. И, конечно, это долгосрочный вклад. Так что обсудить реальный уровень прибыльности сможем минимум через несколько лет.

Монеты – вещь интересная и статусная, но как средство для заработка я бы их не рассматривал. Слишком непредсказуемы. В качестве долгосрочных инвестиций мне спокойнее заходить в золото. Уже не такой стремительный как раньше, но все еще стабильный прирост в цене. По прогнозам на этот год цена увеличится на 9-12%.

И скептиков, и ценителей сейчас много. Банки увеличивают продажи монет практически каждый месяц. Я не занимаюсь монетами, просто мне не интересно. Правда, одну-две монеты приобрел бы, исключительно из мотива эстетического удовольствия))
Кузьма

Подякував: 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 лют, 2013 19:44

Айболит написав:

"Заходить в золото" - имеете ввиду слитки? Слышал, что со слитками тоже непросто - большая маржа и часто банки неохотно выкупают их обратно.
Klastero

Подякував: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 16:16

Klastero
Да, я о слитках. Действительно, сейчас не все банки, даже крупные, выкупают слитки обратно. В Хрещатике с этим проблем нет. Главное, чтоб слиток и упаковка не были повреждены и с сертификатом все было в порядке.
Айболит

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:18

Металеві депозити зросли на 18%
Банк «Хрещатик» протягом 2012 року активно проводив операції по залученню депозитів у банківських металах на внутрішньому ринку України. Так, загальний обсяг банківських металів, залучених на поточні та вкладні рахунки клієнтів – юридичних і фізичних осіб, збільшився в минулому році порівняно з 2011 роком майже на 18%. Зростання відбулося за рахунок збільшення залишків у золоті на 18% – до 304,04 кг, обсяг залучення коштів клієнтів у сріблі залишився на рівні 2011 року і становив 698,52 кг.
xcitybank

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 17:21

Klastero

Шановний Klastero!

Наразі лише кілька банків, у т. ч. й «Хрещатик», купують зливки золота, придбані в інших банках. Це пояснюється значними ризиками, оскільки зливки можуть виявитися підробкою. Тому, за словами начальника управління по роботі з дорогоцінними металами банку «Хрещатик» Ірини Павленко, банки викупають зливки тільки за наявності кваліфікованого експерта, який готовий прийняти на себе ризики. Тариф на експертизу банк встановлює сам. У «Хрещатику» така послуга коштує 25 грн.
xcitybank

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2013 14:46

Klastero написав:
  Айболит написав:

"Заходить в золото" - имеете ввиду слитки? Слышал, что со слитками тоже непросто - большая маржа и часто банки неохотно выкупают их обратно.

На фоне операций со слитками золота, что проводят банки, появляется очень много фирм, которые занимаются сомнительными вложениями. Красивые проценты за быстрый срок, а на самом деле пшик(( Лучше уж сыграть вдолгую с надежным партнером, чем рисковать весомым вкладом.
Zet3211

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2013 18:36

xcitybank написав:Klastero

Шановний Klastero!

Наразі лише кілька банків, у т. ч. й «Хрещатик», купують зливки золота, придбані в інших банках. Це пояснюється значними ризиками, оскільки зливки можуть виявитися підробкою. Тому, за словами начальника управління по роботі з дорогоцінними металами банку «Хрещатик» Ірини Павленко, банки викупають зливки тільки за наявності кваліфікованого експерта, який готовий прийняти на себе ризики. Тариф на експертизу банк встановлює сам. У «Хрещатику» така послуга коштує 25 грн.

Для Европы это обычная практика, а у нас только начинают..Спасибо, что хоть тарифы не зашкаливают и вообще есть такие эксперты)) Брать на себя ответственность у нас в стране - крайне увлекательное занятие)
hvilya

Подякував: 4 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лют, 2013 20:37

Klastero написав:"Заходить в золото" - имеете ввиду слитки? Слышал, что со слитками тоже непросто - большая маржа и часто банки неохотно выкупают их обратно.

Эксперты говорят, что сейчас хороший момент чтобы «зайти в золото», цены немного упали. Были бы у меня свободные финансы, я бы себе слиток прикупил и на депозит. Хоть процентная ставка и небольшая, но за несколько лет сумма накапает приличная + хранение. Но на это все надо тысяч так 40, как минимум.
TRIPTYCH

#<1 ... 403404405406407 ... 829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє