Ни на одном из скриншотов не увидел Коминвест.. что это за коминвест?
Это что ли
|
|
![]() Ни на одном из скриншотов не увидел Коминвест.. что это за коминвест? Это что ли Востаннє редагувалось justit в Вів 26 лют, 2013 21:12, всього редагувалось 1 раз.
![]()
угу... ![]()
![]() про срубить по-быстрому....Не знаю как в Коминвест-е ("я не был(а)"©), но в "лоханувшемся" сегодня-же UniCredit-е (10.80) евро "тупо" не смогли провести по компьютеру, хотя уже и проверили и паспорт отксерили. На вопрос "а почему собственно..." ответили кратко - жалуйтесь...
С большим напрягом остался в "+" за счет уважаемого мной Кредитпрома 10.70 (в общем-то тоже слегка лоханувшегося) (гривну практически наскребли по-сусекам). А Вы говорите срубить... PS: А "ТАСкомбанк" таки-да продавал по 10.66 PPS: Наверно я так уже больше не буду... ![]()
Ну, сперечатись не буду, бо я не пробував розривати вклад після перших 6 місяців. Але вразило мене те, що у відділенні мені показали текст договору від 2007 року, де в п. 1 вказано термін вкладу 12 місяців та мінімальний термін 6 місяців, а в п. 7 написано, що при достроковому розриві після 6 місяців, але до закінчення 12-ти відсотки перераховуються з коефіціентом 0,5. З тексту випливає, що це стосується і першого терміну вкладу.
Я пробував зробити таку помилку ![]()
Чим можете це підтвердити? В п.6 договору, який мені показували, написано: "У випадку, якщо ... клієнт не заявив БАНКУ про відмову від продовження терміну вкладу ... вклад автоматично вважається продовженим на ще один термін вказаний в п.1. ... При цьому числення нового терміну вкладу і нового мінімального терміну вкладу починається з дня , наступного за датою закінчення попереднього терміну вкладу." Це логічно. А у мене при продовженні вкладу мінімальний термін чомусь зник ![]() ![]()
Нужно было в другие отделения прошвырнуться... ![]()
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Не було чого читати. При відкритті вкладу в 2011 році мені сказали, що паперових договорів в їхньому банку немає, лише електронні, а клієнтам видають тільки заяви на відкриття вкладу, яку дали і мені. Хіба мені одному збрехали? І навіщо? ![]() В мене тоді був романтичний період депозитних стосунків з банками, тобто я був необізнаний, і тому не наполіг на підписанні договору. Зараз, коли я вимагаю в Приватбанку копію мого договору, мені підсовують дещо невідповідне умовам мого вкладу (конкретно - без згадки про мінімальний термін вкладу 6 місяців) і пропонують підписати (собі вирок). А вставити в договір цей мінімальний термін вкладу категорично відмовляються.
![]() Денвник Мыколы Задолбайского или листая Авантюриста.Приходится признать, что Аванюрист серьезно ошибся в сроках, но качество прогнозов спустя столько лет поражает. Как в воду смотрел. А вот наше правительство за эти четыре года времени зря не теряло. Приватизировало, кратно увеличивало размер госдолга, воровало. Провели Евро 2012 преимущественно в кредит.Инфраструктурка серьезно за эти четыре года обветшала. С Россией и Европой умудрились поссориться. Нефть достигла заоблачных высот.Так что не удивлюсь, если прогноз Авантюриста окажется сильно мягок.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|