Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Demitrey написав:Взяв кредит в цьому банку на ноутбук, вроді нормальний тариф получився, якщо виплачую за 15 місяців без переплати тобто 7тис. Якщо 30 місяців тоді 8.5 тисяч нормально?
Звичайно нормально, завдяки таким як ти, ми, депозитчики, маємо нормальні проценти .
Головне сплачуй вчасно, ще й друзям рекомендуй в Дельті брати кредита))
Demitrey написав:Взяв кредит в цьому банку на ноутбук, вроді нормальний тариф получився, якщо виплачую за 15 місяців без переплати тобто 7тис. Якщо 30 місяців тоді 8.5 тисяч нормально?
Шановний Demitrey, умови цільового споживчого кредитування залежать від типу товару і від акційних програм, які діють в торговій точці. Детально, з умовами погашення Вашого кредиту є можливість ознайомитися в Кредитному договорі. Дякую за запитання!
Востаннє редагувалось Delta official в Суб 02 бер, 2013 14:16, всього редагувалось 1 раз.
Оплата рахунків та послуг > Список компаній > Заповнили потрібні данні
От я вибрав допустимо свій регіон. Готових компаній по комуналу у тому регіоні нема. Треба завести припустимо Алуштиський ЖРЕР номер х Ну і куди?
Ваші слова "Заповнити потрібні діні" - що заповнити? Де заповнити? Там нема куди вписувати реквізити. Чи я недобачаю?
У другому скріні - я нічого не видаляв. http://fotohost.org/images/a14c1b35-119kB.jpg[/quote] В мене просто нема ще шаблонів, от хочу я створити шаблон - Оплата на електрику - АлуштаЕнерго
Але ж у тому, самому логічному місці нема як новий шаболон створити
Щось мені підказує, що ми або про різні речі говоримо, або в нас різні інтерфейси?
Звичайно нормально, завдяки таким як ти, ми, депозитчики, маємо нормальні проценти .
Сумма кредиту = 7000 Термін = 30 місяців Відсотки по кредиту = 1500
Якщо ті ж гроші покласти на депозит у Дельта банку під 22.5% - людина отримає відсотків майже на 4000 Ви впевнені, що ми, депозитчики, заробляємо саме на таких кредитчиках?
Головне сплачуй вчасно, ще й друзям рекомендуй в Дельті брати кредита))
Саме смішне те що зараз навіть "без" відсотковий кредит, оплачує користувач, тому що все закладуть в ціну товару.
kyk написав:Сумма кредиту = 7000 Термін = 30 місяців Відсотки по кредиту = 1500
Якщо ті ж гроші покласти на депозит у Дельта банку під 22.5% - людина отримає відсотків майже на 4000 Ви впевнені, що ми, депозитчики, заробляємо саме на таких кредитчиках?
Что-то какие-то условия нереальные вообще. Или упустили комиссии, коих у Дельты более чем дофига или в самой цене (7000) процентов 30% заложено всяких откатов Дельте.