Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 699700701702703 ... 5050>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) 2.8 5 503
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
25%
124
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
20%
99
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
19%
98
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
23%
114
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
68
Всього голосів : 503
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 15:37

-VICTOR- написав:tatop ..ну а що ви скажете про правове поле..Дельти і інших банків ? в тому числі всіх присутніх західних банків в Україні ?.усі з своїм інет-банкінгом поза правовим полем ?)

і хтось може навести приклад відмови виплати Фондом саме тому ,що депо відкрите онлайн ?..я не чув....
про відмову в зв"язку з індивідуальністю умов договору( як правило з% ставкою) -так це є .
:wink:

Це питання, як на мене, вимагає додаткового юридичного дослідження.
Додатковий пароль, що приходить в СМС про підтвердження платежу можна вважати цифровим підписом чи ні? Для мене це запитання відкрите.
А немає підпису, немає правочину, немає вкладу.
Але якщо у відділенні я можу отримати договір з підписами банку і мокрими печатками на договорі і платіжних документах то згідно Цивільного Кодексу правочин дійсний.
Тут, звичайно втрачається вся перевага дистанційного обслуговування.
Але коли при нагоді відвідуєш відділення і суми для тебе суттєві то і договір можуть і меморіальний ордер роздрукувати.
Як на мене найбільш в правовому полі працює це Дельта.
1. Договір онлайн депо і платіжні цидули(меморіальний ордер) завжди в відділенні можна взяти.
2.Платинум.
Договору як такого немає (але є типу довідки, форма і зміст якої прописаний в договорі відкриття інтернет банку) і платіжні документи (виписка, а хотілося б меморіальний ордер)
3 В Альфі ніяких документів в мокрими печатками на онлайн депо не видається, що, як на мене є поза правовим полем.
4. В Ідеї видаюся договори на онлайн депо і меморіальні договори з мокрими печатками, але вони вимагають додаткового уточнення.
5. В Руському Стандарті найбільш занедбана ситуація.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 15:46

tatop написав:
  -VICTOR- написав:tatop ..ну а що ви скажете про правове поле..Дельти і інших банків ? в тому числі всіх присутніх західних банків в Україні ?.усі з своїм інет-банкінгом поза правовим полем ?)

і хтось може навести приклад відмови виплати Фондом саме тому ,що депо відкрите онлайн ?..я не чув....
про відмову в зв"язку з індивідуальністю умов договору( як правило з% ставкою) -так це є .
:wink:

Це питання, як на мене, вимагає додаткового юридичного дослідження.
Додатковий пароль, що приходить в СМС про підтвердження платежу можна вважати цифровим підписом чи ні? Для мене це запитання відкрите.
А немає підпису, немає правочину, немає вкладу.
Але якщо у відділенні я можу отримати договір з підписами банку і мокрими печатками на договорі і платіжних документах то згідно Цивільного Кодексу правочин дійсний.
Тут, звичайно втрачається вся перевага дистанційного обслуговування.
Але коли при нагоді відвідуєш відділення і суми для тебе суттєві то і договір можуть і меморіальний ордер роздрукувати.
Як на мене найбільш в правовому полі працює це Дельта.
1. Договір онлайн депо і платіжні цидули(меморіальний ордер) завжди в відділенні можна взяти.
2.Платинум.
Договору як такого немає (але є типу довідки, форма і зміст якої прописаний в договорі відкриття інтернет банку) і платіжні документи (виписка, а хотілося б меморіальний ордер)
3 В Альфі ніяких документів в мокрими печатками на онлайн депо не видається, що, як на мене є поза правовим полем.
4. В Ідеї видаюся договори на онлайн депо і меморіальні договори з мокрими печатками, але вони вимагають додаткового уточнення.
5. В Руському Стандарті найбільш занедбана ситуація.

Есть договор про ИБ. Там прописано как открівается депозит в ИБ. Т.е. в данном случае письменной формой договора является договор на предоставление интренет-банкинга. Про смс-пароли там тоже есть.
Приват дает тоже договорі без мокрой печати - со сканером подписи и печати. чем они отличаются от договоров в ИБ - тоже бумажка. а в привате добрая половина вкладов лежит как никак.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 15:57

tatop тобто якщо коротко - то всі онлайн депо ..усіх банків в Україні - поза законом ?
ну такий же підсумок ?і це в масштабах країни і це всі відомі західні банки у яких правила гри і дотримання законності не викликає сумніву ? :wink: Ви вважаєте , що вони не дотримуються юридичної основи і до того ж не узгоджують документацію на свою діяльність з НБУ , мінюстом ? ..Ви мене дивуєте )
Р/S про ел.підпис..він як форма ПРАВОВА існує не від учора і ще раз наголошую -застосовується у відношеннях як юр.осіб так і банків , а спосіб підпису - СМС , токен чи інший носій ,спосіб верифікації - то тільки технологія , тут важливо щоб цей спосіб був затверджений , прописаний в умовах договору на банківське обслуговування
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 16:07

Re: Русский Стандарт

IMPRINTER написав:Есть договор про ИБ. Там прописано как открівается депозит в ИБ. Т.е. в данном случае письменной формой договора является договор на предоставление интренет-банкинга

На основании каких нормативных документов Вы сделали вывод, что договор про ИБ является и договором депозитного договора, открытого через ИБ?
Буд-те добры укажите пожалуйста реквизиты этого нормативного документа и пункт на основании которого сделан такой вывод.
Сошлитесь пожалуйста на пункт договора ИБ в котором указано, что данный договор на ИБ является так-же идоговором на открытие любых банковских вкладов, которые открыты через данный ИБ.
Skalv

Подякував: 2 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 16:08

-VICTOR- написав:tatop тобто якщо коротко - то всі онлайн депо ..усіх банків в Україні - поза законом ?
ну такий же підсумок ?і це в масштабах країни і це всі відомі західні банки у яких правила гри і дотримання законності не викликає сумніву ? :wink:
Р/S про ел.підпис..він як форма ПРАВОВА існує не від учора і ще раз наголошую -застосовується у відношеннях як юр.осіб так і банків , а спосіб підпису - СМС , токен чи інший носій ,спосіб верифікації - то тільки технологія , тут важливо щоб цей спосіб був затверджений , прописаний в умовах договору на банківське обслуговування

Припустимо що Ви хочете відстояти свою позицію через суд у віідносинах з Дельтою по онлайн депо.
Ви йдете у відділення і берете бумажний договір + меморіальний ордер про перерахунок коштів з мокрими петатками і звертаєтесь до суду. Все згідно ЦК.
З Альфою вже проблеми, з Руським Стандартом також, з Платинумом і Ідеєю вроді ні, але є свої нюанси.
На всі запитання відповіді може дати лише судова практика.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 16:10

tatop написав:Але якщо у відділенні я можу отримати договір з підписами банку і мокрими печатками на договорі і платіжних документах то згідно Цивільного Кодексу правочин дійсний.

Вот о том и речь, что в БРС на данный момент нельзя получить договор с мокрыми печатями.
А -VICTOR- усиленно пытается демагогически увести разговор с невозможности получить договор в бумажном виде на открытый через ИБ депозит, на незаконность функционирования ИБ как такового.
Впрочем касательно этого персонажа ничего удивительного.
Skalv

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 16:13

Интересная мысль с соседней ветки
юрист МЮФ Integrites Светлана Бережная говорит о том "Если дело вдруг дойдет до суда, то денежные средства будут подлежать возврату как приобретенные без достаточных правовых оснований"

коллеги, предлагаю здесь обратить внимание на источник возврата. Если банку каюк, то банк не вернёт, а ФГ не при делах, т.к. нет бумажного договора.

viewtopic.php?p=1649753#p1649753
Skalv

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 16:30

tatop написав:
  -VICTOR- написав:tatop тобто якщо коротко - то всі онлайн депо ..усіх банків в Україні - поза законом ?
ну такий же підсумок ?і це в масштабах країни і це всі відомі західні банки у яких правила гри і дотримання законності не викликає сумніву ? :wink:

Припустимо що Ви хочете відстояти свою позицію через суд у віідносинах з Дельтою по онлайн депо.
Ви йдете у відділення і берете бумажний договір + меморіальний ордер про перерахунок коштів з мокрими петатками і звертаєтесь до суду. Все згідно ЦК.
З Альфою вже проблеми, з Руським Стандартом також, з Платинумом і Ідеєю вроді ні, але є свої нюанси.
На всі запитання відповіді може дати лише судова практика.

а я написав трішки раніше...що ось договір в паперовій формі буде потрібен у випадку судових претензій до банку , ніхто ж не заперечує його потрібність для таких цілей і також написав , що через адвоката правоохоронні органи (суд ,прокуратура ) витребується у банка договір по повній формі ..) так це вимагатиме додаткових рухів від клієнта банку , але що це реально також не викликає сумніву . Ну добре ..мабуть досить цю тему мусолити ) . Договір потрібний , щоб зняти усі домисли і страхи клієнтів ) І як уже тут наводилось представником банку - це питання вирішується . Ну а хто дуже боїться оформляти в інет-банкінгу депо - тому мабудь потрібно зачекати видачі паперових договорів на онлайн депо...у мене особисто на сьогодні одні онлайн . Все що я відкрив у відділенні то це Ощадний рахунок :wink:
-VICTOR-

Подякував: 406 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 10 бер, 2013 17:15

tatop написав:З Альфою вже проблеми

Які?
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.