bolex написав:Это только квестор считал что долги можно никогда не отдавать. Но кредиторы почему-то с ним не согласны в последнее время. Требуют, гады, и проценты и сам кредит ... Сколько там уже госдолг на данный момент ? 50% ВВП ?
bolex написав:Это только квестор считал что долги можно никогда не отдавать. Но кредиторы почему-то с ним не согласны в последнее время. Требуют, гады, и проценты и сам кредит ... Сколько там уже госдолг на данный момент ? 50% ВВП ?
По факту гривнедепозитчики банкуют... Курс стабилен... Как бы кто не относился к сему факту.
По факту гривнедепозитчики банкуют... Курс стабилен... Как бы кто не относился к сему факту.
Летом 2008 гривнедепозитчики еще и не так банковали ...
Кстати, подход к экономическим проблемам с точки зрения "запойного алкоголика" весьма симптоматичен...... На вопрос "на что завтра пить будешь?" он тоже отвечает "ну вчера же наливали" ...
є декілька вкладів у Банку Кіпра ( в українському звичайно ). Невеликі суми закінчуються за два-три місяці. А на більшу суму - у кінці липня. Сумарно: до розміру, який гарантується ФГВ.Які думки та поради у шановних форумчан: 1)почекати закінчення термінів, 2)вклад на більшу суму розірвати достроково 3)просити відкрити овердрафт під депозит. 4) інші варіанти. Буду вдячний за аргументовану відповідь
andriyl написав:є декілька вкладів у Банку Кіпра ( в українському звичайно ). Невеликі суми закінчуються за два-три місяці. А на більшу суму - у кінці липня. Сумарно: до розміру, який гарантується ФГВ.Які думки та поради у шановних форумчан: 1)почекати закінчення термінів, 2)вклад на більшу суму розірвати достроково 3)просити відкрити овердрафт під депозит. 4) інші варіанти. Буду вдячний за аргументовану відповідь
я думаю шо россия (или другие желающие) не дадут завалиться БС Кипра
andriyl написав:є декілька вкладів у Банку Кіпра ( в українському звичайно ). Невеликі суми закінчуються за два-три місяці. А на більшу суму - у кінці липня. Сумарно: до розміру, який гарантується ФГВ.Які думки та поради у шановних форумчан: 1)почекати закінчення термінів, 2)вклад на більшу суму розірвати достроково 3)просити відкрити овердрафт під депозит. 4) інші варіанти. Буду вдячний за аргументовану відповідь
1)почекати закінчення термінів
Не поддавайтесь панике. Даже если завалится мама-киприотка, прямого мгновенного влияния на украинскую дочку это не окажет. А мама не завалится.
В понедельник 5т долл. вернули без проблем по сроку. Следующий через 2 недели. Есть определенные побаивания на счет него. Вряд ли будет наш Банк Кипра жить в случае банкротства "мамки". Успокаивает, что сумма деподенег в банке всего 670 млн., и банк неплохо капитализирован и ФГВФО не сильно напряжется при завале.
Тут не Кіпр небезпека, а те що почнуть виносити з нашого банку Кіпру. Невеличка паніка місцевих імяреків так би мовити. Кіпру Європа допоможе.