Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
сьогодні потестив поповнення з баксового поточного долярдепо.. з поточки гроші щезли, на депо нема. а тепер щей поповнення щезло - заходжу в депо, клацаю "поповнити" - викидає на останній гривнедепо, і в меню лише гривнедепо. невже поламалось?
Ukrainian написав:1. 18 березня о 12 годині дня відкриття рахунку банк в кишені . 2. Тоді ж його поповнення . 3. Гроші зарахували 20 березня . 4. Система інет банкінгу не працю у звязку зі зміною відсоткових ставок . 5. Як тільки система запрацювала ніч з 21 на 22 березня . Відкритя нового депозиту Максимус . 6. Гроші з рахунку знялись і але так на депозиті , як і сам новий депозит не зявились . Тобто десь висять в повітрі . 7. Питання в понеділок 25 березня вони будуть ? 8. Це завжди так в цьому банку відкриття депозиту займає 7 днів ( 18-25 ( якщо будуть ) ? чи це тільки зі мною .
Підведемо підсумки . В ході тривалих і напружених бесід з представниками цієї фінансової установи . Виявилось ,що депозит так і не відкрився . Суму повернули назад на БВК , за мінусом 7 грн , які заняли за СМС інформування . І порадили спробувати знову , тепер , завірили все працює . Чи можна відмовитись від навязаного СМС сервісу ? Про наявність якого по умовчаню в порядних банках попереджають клієнтів . Дрібниця , але неприємний осадок залишивсь . до речі чи справедливо кошти були зписані з рахунку бо у примітках до тарифів вказується
9 Взимается в случае наличия достаточного остатка денежных средств на Счете и/или Доступного остатка Лимита на дату такого списания.
а на рахунку в інтернет банкінгу постійно відображався нульовий залишок .
Підведемо підсумки , закрив сьогодні банк в кишені . Терпіння на такі банки не вистачає . Вибачте . Відкрив в Терра банку 23.3 % з помісячною виплатою річний. Все працювало Пряма закономірність чим менший банк , тим краще ставлення до клієнта .
Правильно ли я понимаю, что пополнив депо через ИБ вчера, проценты на пополнение начнут начислятся только с звтрашнего дня поскольку сумма пополнения отобразилась только сегодня?
Добрый день, уважаемый J! В настоящий момент в Интернет-банке не предусмотрена возможность покупки иностранной валюты и в ближайшее время ее реализация не запланирована.
GeForce написав:Правильно ли я понимаю, что пополнив депо через ИБ вчера, проценты на пополнение начнут начислятся только с звтрашнего дня поскольку сумма пополнения отобразилась только сегодня?
GeForce написав:Правильно ли я понимаю, что пополнив депо через ИБ вчера, проценты на пополнение начнут начислятся только с звтрашнего дня поскольку сумма пополнения отобразилась только сегодня?
Добрый день, уважаемый GeForce! Все верно. Если средства на депозит поступили сегодня, начисления процентов на сумму пополнения начнут происходить с завтрашнего дня.
Тада еще один вопрос почему из за халатных действий банка - неработал ИБ вследствии чего пополнить счёт удалось только к концу дня и из за того что переводы зачисляются вручную и человек ответственный за это вчера его не провёл, я должен терять проценты за 1 день? Кто за это ответит и как ?
GeForce написав:Тада еще один вопрос почему из за халатных действий банка - неработал ИБ вследствии чего пополнить счёт удалось только к концу дня и из за того что переводы зачисляются вручную и человек ответственный за это вчера его не провёл, я должен терять проценты за 1 день? Кто за это ответит и как ?
AlexJ написав:ПОВЕЛИТЕЛИ ВРЕМЕНИ или "ЧИСТЫЙ" ЭКСПЕРИМЕНТ ПРОДОЛЖАЕТСЯ Я опять про своё. О плате за кредитку. По-моему, карты с 12:25 остановись во времени. Посмотрите актуальное время состояния по СБЕРам и карточным продуктам: http://fotohost.org/images/a10f10c3-83kB.jpg
Support BRS
Что там спецы банка понавыдумывали!? Вот состояние по кредитке на данный момент.
Списалось 4 грн. собственных средств. За что? Или мне за "страдания" снижена плата за карту со 150 грн. до 4 грн., которые списались? И я за карту уже не должен банку и могу активно ей пользоваться? Или ожидать дальнейших порционных списаний с собственных средств за плату за карту?
Востаннє редагувалось AlexJ в Сер 03 кві, 2013 14:58, всього редагувалось 1 раз.