Дельта 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 795796797798799 ... 3136>
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 15:01

Delta official написав:
  alexmiro написав:Уважаемая(ый) Delta official
А можно ли получить в банке официальное письмо о том, что эти вклады гарантируются ФГВ? Если вы вставляете в депозитные договора то, чего там быть не должно, то моя просьба должна выглядеть абсолютно нормальной.

Уважаемый alexmiro,
для предоставления Вам письменного ответа просим предоставить соответствующее заявление любым удобным для Вас способом:
- по факсу: 0-44-496-36-87;
- на e-mail: consultant@deltabank.com.ua;
- на почтовый адрес: 01133, м. Київ, вул. Щорса, 36-Б;
- либо обратившись в ближайшее к Вам отделение Банка.
Благодарим Вас за обращение.

Вот сейчас подумал, что смысла в запрашиваемой мной бумажке нет никакого. Ну даст банк ответ, что, дескать, гарантируются фондом вклады такие-то и такие-то, НО решать то будет фонд, а не банк, попадает ли под гарантию вклад в случае чего или не попадает. А т.к. банк добавил "информационный" пунктик в договор (о непокрытии фондом вкладов на инд. условиях, пусть даже договор "на общих основаниях") то фонд может расценить как предоставление банком как раз этих инд. условий, ведь информировать-то нужно только когда не попадает под выплаты ФГВ; и будет тогда ответ из банка или его не будет, без разницы.
alexmiro

Подякував: 17 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 15:08

Як на мене, Дельта перемудрила з новаціями в депозитних угодах. Тут явно не допрацювала юридична служба банку. Мабуть, варто узгодити оптимальний варіант депозитної угоди з ФГВФО і не дратували людей. Оці "покращення" не до добра. Співчуваю представнику банку на цій гілці, який змушений займатись словесною еквілібристикою, віддуваючись за непрофесіоналізм юридичного відділу банку. Пора втрутитись ОР!
DIV

Подякував: 157 раз.
Подякували: 635 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 15:11

alexmiro написав:
  Delta official написав:
  alexmiro написав:Уважаемая(ый) Delta official
А можно ли получить в банке официальное письмо о том, что эти вклады гарантируются ФГВ? Если вы вставляете в депозитные договора то, чего там быть не должно, то моя просьба должна выглядеть абсолютно нормальной.

Уважаемый alexmiro,
для предоставления Вам письменного ответа просим предоставить соответствующее заявление любым удобным для Вас способом:
- по факсу: 0-44-496-36-87;
- на e-mail: consultant@deltabank.com.ua;
- на почтовый адрес: 01133, м. Київ, вул. Щорса, 36-Б;
- либо обратившись в ближайшее к Вам отделение Банка.
Благодарим Вас за обращение.

Вот сейчас подумал, что смысла в запрашиваемой мной бумажке нет никакого. Ну даст банк ответ, что, дескать, гарантируются фондом вклады такие-то и такие-то, НО решать то будет фонд, а не банк, попадает ли под гарантию вклад в случае чего или не попадает. А т.к. банк добавил "информационный" пунктик в договор (о непокрытии фондом вкладов на инд. условиях, пусть даже договор "на общих основаниях") то фонд может расценить как предоставление банком как раз этих инд. условий, ведь информировать-то нужно только когда не попадает под выплаты ФГВ; и будет тогда ответ из банка или его не будет, без разницы.

Тогда в каждом отделении надо посадить представителя Фонда и при заключении депо пусть он ознакамливается с условиями договора и делает заключение - попадает договор под выплаты или нет...
BVA

Заблокований
Подякував: 22 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 15:22

Re: Дельта

BVA написав:Тогда в каждом отделении надо посадить представителя Фонда и при заключении депо пусть он ознакамливается с условиями договора и делает заключение - попадает договор под выплаты или нет...

Есть Оферта, есть ставки, есть допставки (типа +0,5 за лояльность)...вот всю эту лобуду утвердить в Фонде... и вааще сделать с сайта Дельты ссылку на свой кабинет в Фонде, т.е. юзать эти док-ты ток сайта Фонда...А все остальные дог-ры/ставки -- негарантируются Фондом...От это -- работа...и Фонду будет чем занятся :mrgreen:
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 15:28

clientage написав:
  BVA написав:Тогда в каждом отделении надо посадить представителя Фонда и при заключении депо пусть он ознакамливается с условиями договора и делает заключение - попадает договор под выплаты или нет...

Есть Оферта, есть ставки, есть допставки (типа +0,5 за лояльность)...вот всю эту лобуду утвердить в Фонде... и вааще сделать с сайта Дельты ссылку на свой кабинет в Фонде, т.е. юзать эти док-ты ток сайта Фонда...А все остальные дог-ры/ставки -- негарантируются Фондом...От это -- работа...и Фонду будет чем занятся :mrgreen:

Или после заключения договора высылаем в Фонд копию и пусть они дадут официальное заключение. А нам потом решать, что делать если не попадаем под выплаты - либо расторгать договор, либо ждать окончания его на свой страх и риск...
Если у каждого 8-10 договоров, то Фонд можно завалить макулатурой по самое не хочу...
BVA

Заблокований
Подякував: 22 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 15:56

очередная галиматья :(

Теперь проблем с индивидуальной ставкой по депозитам физлиц не будет…
http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2013/04/15/300367
clientage
1
1

Фінансовий гуру Finance.ua

Заблокований
Подякував: 2686 раз.
Подякували: 4083 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 16:50

clientage написав:очередная галиматья :(

Чергові міркування Охріменка.
В цьому напрямку Дельта перестаралась.
Шановні представники Дельти конкретизуйте договір.
Це Вам нічого не коштує.
Не змінивши його Ви створите враження, що жоден Ваш договір не гарантується Фондом гарантування. Вам це треба?
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 16:59

Delta official
Шановний представник банку, допоможіть з вирішенням питання (Київ).
В лютому поточного року я відкрив черговий валютний депозит у відділенні по вул. Фрунзе. Співробітниця, що його оформила пообіцяла, що за тиждень я зможу прийти і отримати карти, на які будуть перераховуватися проценти і тіло депозиту після закінчення терміну його дії (в т.ч. по іншому депозиту, який був оформлений ще в минулому році). Я витримав паузу майже у два (!) місяці і при нагоді (а це була позаминула пятниця 05.04) зайшов до відділення забрати карту. Після тривалих пошуків карти (а мені здалося, що це скоріше було награно) мені повідомили, що карти немає і причина така, що я скоріш за все її і не замовляв.. но комент. Після чого співробітниця (до речі та ж сама, що оформлювала депозит) повідомила, що вона все виправить - карта буде готова на протязі тижня і вона мене повідомить телефоном, коли я зможу її забрати. Пішов другий тиждень - але станом на сьогодні мені нажаль так ніхто і не передзвонив.. Я б і сам з ними звязався - але я не знаю імені цієї співробітниці та і, чесно кажучи, мене починає дратувати сам факт того, що на мене "забивають".
Я розумію, що банк має безліч клієнтів і я не самий важливий з них, але ж з таких деталей складається картина якості обслуговування і враження про банк вцілому.
Хочеться вірити, що це просто непорозуміння та збіг обставин, які в подальшому повторюватися не будуть.
Моє прохання просте - я хочу щоби все-таки працівниця банку виконала свою обіцянку і повідомила телефоном, коли я зможу забрати свої карти.
Заздалегідь вдячний за допомогу!
dcDent

Подякував: 69 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 17:16

dcDent написав:Delta official
Шановний представник банку, допоможіть з вирішенням питання (Київ).
В лютому поточного року я відкрив черговий валютний депозит у відділенні по вул. Фрунзе. Співробітниця, що його оформила пообіцяла, що за тиждень я зможу прийти і отримати карти, на які будуть перераховуватися проценти і тіло депозиту після закінчення терміну його дії (в т.ч. по іншому депозиту, який був оформлений ще в минулому році). Я витримав паузу майже у два (!) місяці і при нагоді (а це була позаминула пятниця 05.04) зайшов до відділення забрати карту. Після тривалих пошуків карти (а мені здалося, що це скоріше було награно) мені повідомили, що карти немає і причина така, що я скоріш за все її і не замовляв.. но комент. Після чого співробітниця (до речі та ж сама, що оформлювала депозит) повідомила, що вона все виправить - карта буде готова на протязі тижня і вона мене повідомить телефоном, коли я зможу її забрати. Пішов другий тиждень - але станом на сьогодні мені нажаль так ніхто і не передзвонив.. Я б і сам з ними звязався - але я не знаю імені цієї співробітниці та і, чесно кажучи, мене починає дратувати сам факт того, що на мене "забивають".
Я розумію, що банк має безліч клієнтів і я не самий важливий з них, але ж з таких деталей складається картина якості обслуговування і враження про банк вцілому.
Хочеться вірити, що це просто непорозуміння та збіг обставин, які в подальшому повторюватися не будуть.
Моє прохання просте - я хочу щоби все-таки працівниця банку виконала свою обіцянку і повідомила телефоном, коли я зможу забрати свої карти.
Заздалегідь вдячний за допомогу!

Шановний dcDent,
для вирішення питання, викладеного у Вашому повідомленні, прохання надати Ваші дані (ІПН/№ договору/№ рахунку) на електронну скриньку Delta оfficial. Надіємось на зворотній зв'язок!
Delta official

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 15 кві, 2013 18:26

clientage написав:очередная галиматья :(

Ну так достаточно глянуть на автора сего опуса и всё станет ясно... :lol:
Навигатор

Подякував: 5 раз.
Подякували: 19 раз.

Профіль

#<1 ... 795796797798799 ... 3136>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему