да, было дело. Запомнился более выгодный курс, чем при обычном обмене. Помню, что тратить можно, когда захочешь (без срока действия). Про комиссии не помню, давно было.
|
|
![]() Я бы сама рада не морочить голову тревел-чеками и взять только карту, но для некоторых посольств наличие чеков - еще одно доказательство моей платежеспособности. Короче, насколько я знаю, мои шансы на получение визы с чеками увеличиваются.
![]() Банк «Хрещатик» установив нові банкомати у столичному метрополітені
Відразу сім нових банкоматів поповнили “хрещатицьку” мережу CashTan, яка забезпечує держателів карток від банку “Хрещатик” надійним платіжним сервісом. Наразі «автоматичні касири» встановлені у столичному метрополітені на станціях «Героїв Дніпра», «Поштова площа», «Контрактова площа», «Тараса Шевченка», «Золоті Ворота», «Палац спорту» і «Сирець». В цілому загальна кількість АТМ банку “Хрещатик” у київській «підземці» становитиме 46. «До Дня міста банкомати «Хрещатика» будуть підключені ще на 9 станціях метро. Дізнатися адреси розташування «хрещатицьких» банкоматів і режим їх роботи можна, скориставшись геолокаційним сервісом на сайті банку. Для цього достатньо перейти за адресою: ![]() Сейчас столкнулась с Посольством Польши. Почти всем нужно доказывать, что я финансово состоятельна, а так как наличные в Посольстве показывать не принято ![]()
![]() anja
Поляндия -- самая лояльная страна для нас. Их устроит остаток на счете = 40..50евро/день прибывания + 100 евро подстраховка + оплаченные билеты в оба конца+ резерв гостиниц даже в Букинге.... + возьмите хоть какаю-нить справку с работы. Настока лояльная, шо денить на границе в Германию могут долго ОПЯТЬ выяснять Вашу платоспроможнисть. Если едете в Польшу и оьратно, то не заморачивайтесь с ТревелЧеками. Тревелчеки нужны ну може в Германию или США (там 5летн. визы открывают) ![]() Впроваджено нові тарифні пакети на перекази Western Union
З 10 квітня п. р. українці можуть зекономити при переказі коштів у країни СНД, Грузію та Туркменістан. Скориставшись тарифним планом «Терміновий», можна всього за 1-1,4% залежно від суми переказу (мінімум — $3) відправити своїм близьким, рідним, колегам кошти, які вони отримують протягом 15 хвилин. Якщо нагальної потреби в терміновому отриманні грошей немає, можна скористатися пакетом «12 годин», який передбачає виплату переказу після закінчення 12-годинного терміну з моменту відправки. Тож і тарифи в цьому пакеті майже вдвічі нижчі — від 0,5% до 1% (мінімум — $2).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|