|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:03
Ratatui, нагадали про каверзні пункти. Вчора ОР взяла 2 неділі для зміни цих пунктів.А ліпше вилучення з договорів. Слід з поваги до шановної ОР в цей час заспокоїтися, як на мене. Спокійно підготуватись до Великодня.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:07
tatop написав:Ratatui, нагадали про каверзні пункти. Вчора ОР взяла 2 неділі для зміни цих пунктів.А ліпше вилучення з договорів. Слід з поваги до шановної ОР в цей час заспокоїтися, як на мене. Спокійно підготуватись до Великодня.
Да я не про пункты, а как могут быстро вставить и привет. Например есть инфа чем У Дельты операция"Белая церковь"завершилась? Там то сумма была побольше.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:12
Ratatui написав: tatop написав:Ratatui, нагадали про каверзні пункти. Вчора ОР взяла 2 неділі для зміни цих пунктів.А ліпше вилучення з договорів. Слід з поваги до шановної ОР в цей час заспокоїтися, як на мене. Спокійно підготуватись до Великодня.
Да я не про пункты, а как могут быстро вставить и привет. Например есть инфа чем У Дельты операция"Белая церковь"завершилась? Там то сумма была побольше.
Це був локальний конфлікт, в Білій церкві. І учасники його вже тут давно не появлялись.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:12
tatop написав:Ratatui, нагадали про каверзні пункти. Вчора ОР взяла 2 неділі для зміни цих пунктів.А ліпше вилучення з договорів. Слід з поваги до шановної ОР в цей час заспокоїтися, як на мене. Спокійно підготуватись до Великодня.
За 2 тижні % можуть знизитися, і акції з 7 роками закінчитися, навіщо тоді ці "безпунктні" договори?... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:14
mooshka написав:Добрый день! Убедительная просьба отметить профессиональную и добросовестную работу представителя Дельта Банк в Лениградском отделении (г. Киев) Кредитпрома. Спасибо! P.s. Если не ошибаюсь девушку зовут Александра.
Уважаемый mooshka, благодарим Вас за оставленный отзыв. Информация передана в ответственное подразделение.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:15
Classif написав: tatop написав:Ratatui, нагадали про каверзні пункти. Вчора ОР взяла 2 неділі для зміни цих пунктів.А ліпше вилучення з договорів. Слід з поваги до шановної ОР в цей час заспокоїтися, як на мене. Спокійно підготуватись до Великодня.
За 2 тижні % можуть знизитися, і акції з 7 роками закінчитися, навіщо тоді ці "безпунктні" договори?... 
7 років разом до 31 травня. Думаєте можуть скоротити? Ще на такому Дельта не палилась. Тут Руський Стандарт вже 2 роки підряд палиться, урізає акції.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:18
tatop написав:7 років разом до 31 травня. Думаєте можуть скоротити? Ще на такому Дельта не палилась. Тут Руський Стандарт вже 2 роки підряд палиться, урізає акції.
ВСЕ вирішує ринок. ЯКЩО почнуть ставки на ринку валитися занадто швидко, ніхто не буде чекати до 31 травня...
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 16:33
tatop
Конфликт может и локальный, но сумма проскакивала что-то около 10 лимонов. Поэтому и хотелось бы знать что и как в этом деле...
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 17:04
tatop написав:Жодний банк не має геморою з введенням в договір таких пунктів. 2.5. "Підписанням цього Договору Вкладник підтверджує своє розуміння та ознайомлення з тим, що у випадку встановлення розміру процентної ставки за Вкладом на індивідуальних умовах або отримання інших фінансових привілеїв від Банку за цим Договором, передання Банку в заставу майнових прав вимоги Вкладу для забезпечення зобов’язань перед Банком як Вкладника, так і будь-яких інших третіх осіб, що виникають на підставі інших правочинів, укладених між Банком та Вкладником/будь - якими іншими третіми особами, а також у випадку настання інших законодавчо передбачених обставин, за наявності яких Фондом гарантування вкладів фізичних осіб не здійснюється відшкодування коштів за Вкладом, гарантії Фонду гарантування вкладів фізичних осіб не поширюватимуться на відшкодування коштів за Вкладом відповідно до цього Договору." ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ А це ... а також у випадку настання інших законодавчо передбачених обставин... прямо - чего изволите, мой господин?
Чтобы уважаемой ОР лучше думалось о скорейшей корректировке заведомо скользких для депозитчика пунктов Договора, я не продлеваю в Дельте ни один из заканчивающихся в апреле-мае депозитов и начинаю переносить деньги в другие банки, не играющихся с неоднозначными формулировками в депозитных договорах. То же самое будет и с депозитами жены. Голосование деньгами, надеюсь, придаст дискуссии осязаемый для Дельты ракурс. При всем уважении к достижениям Дельты в плане сервиса, без однозначных формулировок в депозитном договоре держать у них деньги на более-менее длительные сроки нет никакого смысла.
-
pharus
-
-
- Подякував: 3089 раз.
- Подякували: 132 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 25 кві, 2013 17:11
Pharus, сама OP пообіцяла за 2 тижні вирішити вчора. Це вихидить до 8 травня включно. Час швидко пролетить. А там побачим.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-