Taiger написав:шпионов типа Valentina предлагаю игнорировать, не вступайте с ней (ним) в дискусии только отвлекает[/color]
а мне нравится - сразу видно как ей тоже "хорошо"

|
|
![]()
а мне нравится - сразу видно как ей тоже "хорошо" ![]() Востаннє редагувалось чик в П'ят 06 лют, 2009 17:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() То Serg71
Сегодня был в отделении написал заявление на переоформление части депозита на другого чел (мотивация типа имею перед ним фин. обязательства) Сказали что уже один деп делили. Далее отправляют на рассмотрение ВА. При положительном ответе получают код доступа к реестру. О процентах: деп закончился 22.01.09 в этот день утром получил 2000$ по лимитам,которые сотрудники сомостоятельно решили провести с депозитного счета,часам к 12 в отделение получили распоряжение о моратории. Узнал на сайте а не в банке, что можно получить проценты. 28.01.09 получил % гривной. Оооочень доволен. О перспективах: спросил верно ли что опять в инвесторах замаячил ПРИВАТ. Ответ: нет НБУ настаивает на зарубежном инвесторе и живых деньгах, а не обязательствах. Отвечаю для тех кто интересуется обслуживанием в банке: Несите деньги, обслуживают красиво. Очень хорошие условия на вклад фантастичный ![]() Востаннє редагувалось Lelrf в П'ят 06 лют, 2009 17:49, всього редагувалось 2 разів.
![]() Певний життєвий досвід, вибачайте, є. От уявімо собі таку ситуацію. Улюблена теща одного з депутатів ВР фракції Блоку Литвина має депо у Укрпромі і дужечки його хоче забрати. Далі уявіть собі, що до п. Майданюка персонально дзвонить п. Литвин і просить того так би мовити посприяти. Чи відмовить п. Майданюк п. Литвину? Я дуже сумніваюся. Ще за часів совка я знав одного чувака, який років 10 стояв першим в черзі на квартиру. Закон дозволяє це робити, якщо на це згоден пан Майданюк. Хіба не так? Ну і самі подумайте як забарати гроші з депо народному депутатові? П. Майданюк зараз розбирається кому в першу чергу треба повернути депозити до того як буде проголошено ліквідацію банка. І прикидає з якими дисконтами не в падло скуповувати депозити через підставних осіб. Ну і зараз уже є цілий бізнес, коли у людей купують депозити з дисконтом в 50% (!). Чого б це хтось купував депо, знаючи, що їх ніхто ніколи не поверне? Можливо сам п. Майданюк має відношення до цього бізнесу? Хто зна... Уявіть, який це клондайк! Тоді мене дивує ваша запопадливість. Вам напевно платять гроші ті, що тут скуповують депо за 50% дисконта. Я собі раціонально пояснити вашу поведінку не можу. Ну може комусь тут гроші платять за райдужні дописи... Я не знаю. Я давно вже такого камсамлізму не бачив! Скільки вам платять? Просто цікаво. Мені щось підказує, що нічого робитися не буде, бо вибити з когось кредити -- не реально. То нехайби якось розрулили цю ситуацію. Наприклад, перевели виплату пенсій на пошту.
Приємно почитати проплаченого... Цікаво на окружній більше чи менше платять?
![]()
От Ви мені і скажіть??? ![]() А якщо серйозно, то ніхто мені нажаль не платить і не повертає депозит, а так само я не маю ніякого відношення до банків, п. Майданюка і тих сволот, що скуповують з дисконтом депозити. ![]() Скажіть мені, а як саме Ви думаєте, навіщо хтось скуповує депозити якщо знають, що банку каюк? Може тут щось не вяжеться? Щодо осіб які отримали кредити і їх не повертають, то повірте мені, що вони все повернуть і ще й з відсотками. Цим і буде займатись п. Майданюк під час ліквідаційної процедури банку (якщо до цього дійде справа). На це у нього буде 3-5 довгих і плідних років. І саме на цьому від додатково примножить свої статки. ![]() То давайте йому у цьому допоможемо!!??? ![]() З усієї писанини на цьому форумі можу погодитись лише з наступними думками: 1. Кожний вкладник повинен написати листа в банк і в НБУ з вимогою видати йому депозит, по якому закінчився строк. 2. А ті особи, що мають будь-яку правдиву інформацію про те куди і як були виведені гроші з банку ( ким саме, і по яким договорам і тд.) повинні написати заяву в Генеральну прокуратуру. Однак таких осіб нажаль я не бачу на цьому форумі.
![]() Схемка проста. Вони скуповують депозити, які потім через п. Майданюка отримують на руки. Це так просто! Якщо у п. Майданюка криша десь у Раді, то його посадити не реально. Цікаво яким чином з них вибиватимуть ці кредити? Якщо не можна з хати вигнати боржника за комунальні послуги? Є така особа! Це п. Майданюк. Він усе знає!
![]() А объясните мне, если находятся личности, которые готовы купить чей-либо депозит за наличку, какую цель они преследуют? Если банк не виживет?
Это я так, для общего развития ![]()
![]() Сегодя пытался снять % по депозиту с карточки - все началось с того что как мининимум 14 звонил их карточникам, тк на 8005002350 сказали что остаток по карте посмтреть не могут
![]()
![]()
Ринат Ахметов самый богатый человек в Украине, а не самый психически больной. Тем более у него задача свои банки – ПУМБ и Донгорбанк – на плаву поддерживать. Да уж … насмешили мои тапки ![]()
![]()
с первым пунктом согласен, бо в суд сейчас как в сад -можно идтить всем... то ли ещё будет. ну а во втором пункте наоборот - генпрокуратура должна дать ответ кто и что скамотозил из банка. ![]()
За комунальні не можна, а за не повернення кредиту можна. Для відома. З допомогою фірми де я працюю, вже не одну людину вигнали за непогашення кредиту, а їх квартирки продали на аукціоні. От такі пиріжки... ![]() Тільки не кажіть мені, що це не гуманно і таке інше..... Коли береш кредит, думай як будеш його погашати... ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор |
|