Укрпромбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 406407408409410 ... 1097>
Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:16

DOLPH написав:
Black Doddy написав:
DOLPH написав: Цікаво яким чином з них вибиватимуть ці кредити? Якщо не можна з хати вигнати боржника за комунальні послуги?

За комунальні не можна, а за не повернення кредиту можна.

Для відома. З допомогою фірми де я працюю, вже не одну людину вигнали за непогашення кредиту, а їх квартирки продали на аукціоні. От такі пиріжки... :oops:

Тільки не кажіть мені, що це не гуманно і таке інше.....
Коли береш кредит, думай як будеш його погашати... :?

Знаете,разговоры про гуманность это конечно всё в пользу бедных...
Отъявленных аферистов и мошенников никакой коллектор не найдёт,в их лапы попадают обычные заёмщики,которые перестали погашать не по злому умыслу,а ввиду неблагоприятных обстоятельств.
деньги само собой не пахнут,но мне коллекторский хлеб противен был бы

Сорри,за оффтоп
Dezdichado

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:22

>Скажіть мені, а як саме Ви думаєте, навіщо хтось скуповує депозити якщо знають, що банку каюк?

Справа у тому, що посадові особи НБУ мають можливість давати розпорядження щодо погашення депозитів. Вони (НБУ) мають ще дуже багато можливостей :D

Я маю дані щодо процесу ліквідаціі одного з банків (не хочу казати, якого саме), коли посадова особа з НБУ "не помічала" деяких сумнівних платіжних доручень. Мабуть очі не розкривалися. А документи були такі, що згодом потрапили в прокуратуру, але не завдяки НБУ, а всупереч.

Тому можна сказати, що зараз, коли грошей ще трохи є, депозит можна повернути. Але не всім, а "наближеним особам".
xn2009

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:22

Dezdichado написав:
DOLPH написав:
Black Doddy написав:
DOLPH написав:
Знаете,разговоры про гуманность это конечно всё в пользу бедных...
Отъявленных аферистов и мошенников никакой коллектор не найдёт,в их лапы попадают обычные заёмщики,которые перестали погашать не по злому умыслу,а ввиду неблагоприятных обстоятельств.
деньги само собой не пахнут,но мне коллекторский хлеб противен был бы

Сам коллекторов не люблю... и к ним не принадлежу. :twisted:
DOLPH

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:25

:!: :!: :!:
Читая этот форум с каждым днем все тупееш и тупееш.
Национальный банк выбрал не правильную позицию рефинансирования банков. Нужно рефинансировать реальную экономику (производство), а не матрасы, подушки..... Вы меня конечно извините вкладчики. Но можна и печать деньги, если за эти деньги будут вкладыватся в строительство домов, заводов. В следсвии чего будут создоватся рабочии места, будут платить зарплату. Не можна стране жить одним проиданеем денег. Печатаем - проидаем, пичатаем - проидаем, пичатаем - в матрас, печатаем - в банку.
Когда уже все это наконец-то поймут
:!: :!: :!:
bankir

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:27

xn2009 написав:[color=red]>

Я маю дані щодо процесу ліквідаціі одного з банків (не хочу казати, якого саме), коли посадова особа з НБУ "не помічала" деяких сумнівних платіжних доручень. Мабуть очі не розкривалися. А документи були такі, що згодом потрапили в прокуратуру, але не завдяки НБУ, а всупереч.

Це ще добре, що потрапили... І як відреагувала прокуратура?
Думаю, що ліквідатор банку або мав баго проблем або втратив багато грошей, щоб ці проблеми не мати.

Тому можна сказати, що зараз, коли грошей ще трохи є, депозит можна повернути. Але не всім, а "наближеним особам".

Гадаю, що на цьому форумі наближених осіб не має, або ж вони про це ніколи не скажуть. :P Бо якщо вони про це скажуть, то знайдеться добра людина і скаже про це прокуратурі.
От і самі подумайте, які зараз шанси забрати кошти з банку у нас, простих людей.
DOLPH

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:56

DOLPH написав:Гадаю, що на цьому форумі наближених осіб не має, або ж вони про це ніколи не скажуть. :P Бо якщо вони про це скажуть, то знайдеться добра людина і скаже про це прокуратурі.
От і самі подумайте, які зараз шанси забрати кошти з банку у нас, простих людей.

Так може колекторні фірми і є цими "наближенними особами", як Ви думаєте? :P
eivr

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 18:58

Шановні колеги,

У зв’язку з проведенням планових технічних робіт Форум Finance.ua буде тимчасово недоступним, починаючи з 00:01 07.02.09.

Орієнтовний час закінчення технічних робіт, після яких Форум продовжить свою роботу в нормальному режимі у 06:00 07.02.09.

Просимо вибачення за можливі незручності.

З повагою, Адміністрація Форуму.

Уважаемые Коллеги,

В связи с проведением плановых технических работ Форум Finance.ua будет временно недоступен начиная с 00:01 07.02.09.

Ориентировочное время окончаниях технических работ, после которых Форум продолжит свою работу в нормальном режиме в 06:00 07.02.09.

Приносим извинения за возможные неудобства.

С уважением, Администрация Форума.

Переходим сюда http://openmail.pips.ru/php4/forum/disc ... 0&dstart=0
Taiger

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 19:07

Не по теме но факт
Одному з працівників ДАЇ підірвали автомобіль за допомогою "коктейля Молотова". Таким чином оштрафований водій помстився за складений протокол.

Після цього ДАІшники не наважуються їздити у формі за кермом власних машин. "Були такі випадки, коли виписав штраф у 425 гривень, і водій сказав, що пора вас уже відстрілювати. Ми не боїмося, але ж у нас у кожного є сім’я", - розповідає місцевий правоохоронець.

Керівництво ДАІ просить водіїв зрозуміти: інспектори лише виконують свою роботу, а незгоду з їхніми діями можна оскаржити.

Як відомо, 17 листопада 2008 року в Україні були значно підвищені штрафи за порушення правил дорожнього руху. Від початку введення в дію нового законодавства, водії-порушники вже сплатили адміністративних штрафів на
суму 128,5 мільйонів гривень.
http://www.autosvit.com.ua/news5435.html
Taiger

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 19:09

v-vlad написав:Уважаемая, Валентина!Судя по всему,вы являетесь служащим Укрпрома,а я вкладчик Укрпрома.Может и не в тему,но хочу поинтересоваться,вы результаты опроса по обслуживанию просматриваете?Совершенно не разделяю вашей раздражительности и желчного сарказма по отношению к участникам(клиентам-вкладчикам банка) на форуме.Понимаю,сейчас далеко не лучшие времена переживает ВСЯ БАНКОВСКАЯ СИСТЕМА СТРАНЫ,понимаю,что весь коллектив банка пребывает в нервозном состоянии,НО...если на форуме ВЫ отстаиваете честь банка,то такое поведение просто оскорбляет.Доходит до абсурда,люди не могут распорядиться своими заработанными деньгами,согласно Гражданского кодекса,а вы еще и "подливаете масло в огонь"!Ну и к чему такая позиция приводит?В данной ситуации,прошу Вас,не накалять страсти на форуме,а кто хороший,кто плохой-покажет время,и не надо рассказывать, кто сколько хотел заработать,и в конце концов про поезда...а то кто-то завтра напишет какой у вас ПОЕЗДАТЫЙ БАНК.

Я поддержую то, что надо работать только в правовом сегменте, и аргументивно излогать свои мысли, которые закрепляються не только в правовом поле, но и еще имееют моральную подгрунтовку. Но, к сожелению, для большинства участников даной сесии, высказывания оказались не то что, с економичской и юридической стороны глупыми, но и еще аморальными. И как говорится - "С волками жить, по волчьи выть". Эта ветка форума оказалась чашей для проливания негативных эмоций.
но все-таки ДАВАЙТЕ РАБОТАТЬ В ПРАВОВОМ ПОЛЕ!!!! а емоции оставлять в другом месте
Valentina

Повідомлення Додано: П'ят 06 лют, 2009 19:12

Ваши конкретные предложения
Taiger

#<1 ... 406407408409410 ... 1097>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор