|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 28 кві, 2013 16:31
DIV написав:tatop Не розумію, навіщо уже після продажу Кредитпромбанк (читай - Дельта) пилососив депозити, знаючи, що доведеться прикрити конторку? 
Гроші потрібні були, напевне. Але прийшов час і вже Дельта старі вклади обслуговувати не дуже хоче. Тут слід чітко зрозуміти, чи у всіх відділеннях Кредитпрома така байда чи лише в тих, що закриваються.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 16:57
Никто не хочет обслуживать старые чужие долги.
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 17:03
VLADPn написав:Никто не хочет обслуживать старые чужие долги.
Так купяли за 1 у.о. з обіцянками, що старі борги обслужать як має бути. І не тільки юриків. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 17:35
Delta official написав: tatop написав:РОзкрито, що вклади відкриті в Кредипромі під 26% пропонується під соусом Дельти переоформляти під 22%? В іншоиу випадку посилають....ні не туди куди Ви подумали, в Київ за тілом депо і відсотками? Хто мої запитання може спростувати?
Шановний tatop, Банк пропонує Клієнтам скористатись пропозицією і звернутися у відділення Кредитпромбанку з метою переоформлення договору строкового банківського вкладу, за умовами, які вказані в листі направленому Клієнту. У разі, якщо Клієнт не бажає скористається даною пропозицією, подальше обслуговування договору банківського вкладу буде переведено в головний офіс Кредитпромбанку, при цьому відсоткові ставки не зміняться. Дякуємо!
А если отделение не попадает под сокращение ждать письмо или в этом случае не переводят меня в Киев? ПыСы. что то нет мне ни письма, ни звонка. Пойду ка я завтра да и напишу заяву на разрыв. По собственному желанию. ПыСы ПыСы. Не в Киеве обслужываюсь. Пока что.
-
лень пароль искать
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 18:04
лень пароль искать написав: Delta official написав: tatop написав:РОзкрито, що вклади відкриті в Кредипромі під 26% пропонується під соусом Дельти переоформляти під 22%? В іншоиу випадку посилають....ні не туди куди Ви подумали, в Київ за тілом депо і відсотками? Хто мої запитання може спростувати?
Шановний tatop, Банк пропонує Клієнтам скористатись пропозицією і звернутися у відділення Кредитпромбанку з метою переоформлення договору строкового банківського вкладу, за умовами, які вказані в листі направленому Клієнту. У разі, якщо Клієнт не бажає скористається даною пропозицією, подальше обслуговування договору банківського вкладу буде переведено в головний офіс Кредитпромбанку, при цьому відсоткові ставки не зміняться. Дякуємо!
А если отделение не попадает под сокращение ждать письмо или в этом случае не переводят меня в Киев? ПыСы. что то нет мне ни письма, ни звонка. Пойду ка я завтра да и напишу заяву на разрыв. По собственному желанию. ПыСы ПыСы. Не в Киеве обслужываюсь. Пока что.
Уважаемый лень пароль искать, мы готовы подключиться к оперативному решению ситуации, изложенной в Вашем сообщении, для этого просим предоставить Ваши данные (ФИО/ИНН и № договора) на ящик Delta official. Спасибо за обращение, надеемся на обратную связь.
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 18:15
Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.
-
лень пароль искать
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 18:26
лень пароль искать написав:Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.
Мудро. Якщо є можливість сходити. І тут можна розповісти. Ну а розривати зразу, ну погарячкували.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 28 кві, 2013 18:38
tatop написав: лень пароль искать написав:Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.
Мудро. Якщо є можливість сходити. І тут можна розповісти. Ну а розривати зразу, ну погарячкували.
Дельті слід було запрвадити програму лояльності для вкладників Кредитпрому, а замість цього отримали листа з вкрай нелояльним ставленням до вкладників Кредитпромбанка.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 28 кві, 2013 18:50
tatop написав: лень пароль искать написав:Delta official Спасибо. А что решать-то. Я завтра сам схожу в отделение и решу эту задачу.
Мудро. Якщо є можливість сходити. І тут можна розповісти. :wink: Ну а розривати зразу, ну погарячкували.
Почему погарячился. Пока в договоре Дельты есть пункт о том что я "ознайомленый з тим, шо може так десь трапитись, і депозит перестане гарантуватыся ФГВ, і з цим згодин і підписуюсь" мне с Дельтой не попути. Я почти уже год наблюдаю об этой возне вокруг внезапно ставшим таким востребованнм пунктом об индивидуальных условиях. То-ли в конце лета то-ли осенью 2012 кто-то первый раз упомянул на валютной ветке. И кроме того, что теперь ФГВ ищет (а если нет- создаёт) любую зацепку для "развести как котят" (с)Азаров, в случае большего пушного зверя, данное движение расценить не могу. Илюзий не питаю о происходящем. На куче форумов это ЖЖЖЖЖЖ сейчас на первых страницах.
-
лень пароль искать
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему