в другой банк или вам конкретный адрес написать ?

|
|
![]() zzzzzz
Якщо ви такий крутий віп-клієнт, що телефон нач. відділення у вас має бути, а у нього(неї) - ваш. Або хоча би телефон менеджера, з яким ви працюєте. За півгодини перед приходом подзвонити і усе. І без черги теж би до каси повели. У мене так і було. А щодо кредитчиків-подібна ситуація була в мене 1,5 роки тому в Альфі. Тільки там ще була [censored] супермегаефективна електронна черга, яка на відділення з 3-х економістів нах не потрібна. І реально раз я чекав 40 хв, щоб докинути 5к зелені на свій депозит, бо перед мною була купа кредитчиків, яким менеджери "парили" кредити, і то займало 30 хв на клієнта. А на мене менеджер затратив би 3 хв - взяти з рук паспорт, роздрукувати платіжку на поповнення депо і підписатися. І пропустити вперед депозитчика ніззя, бо то ж електронна черга, вся мощь високих технологій! Закінчилося тим, що по завершенню депозиту на 20к у.о. я його забрав і попрощався з банком. Якраз тоді і ставки впали. Але без скандалів. Зате через 3 дні, коли був дзвінок з гарячої лінії "а чого ви пішли", популярно їм пояснив, що я думаю про вистоювання у чергах, і дурну систему пріоритетів "кредитчик перш за все". Підбиваючи підсумки. Якщо вам не подобається обслуговування у банку, змініть відділення. Адекватні менеджери цінують своїх віп-клієнтів. Якщо це глобальна проблема банку, змініть банк. Але впадати в істерику і тим паче обзивати всіх ніщєбродами-не комільфо. Як влучно написали раніше, вас же ж ці ніщеброди і годують. Якби не вони, не було б і 26% по депо. А от чим вони думають, коли беруть кредити під захмарні %-це вже їх особисті справи. Для мене це теж було б дико... Але раз їм це підходить, то і нам теж ![]() ![]() Nighthawk Вы бы хоть читали повнимательнее сообщение.я пришел открывать депо в отделение в котором я не обслуживался....и что я должен был заказывать заранее?....заказать пустую кассу??? сообщить всем точное время когда я принесу деньги?....блин я в шоке....уважаемый вы головой думаете что пишете или через раз?
поражаюсь некоторым людям.....меня презирают, пишут гадости обо мне....а сами немогут даже три извилины включить, и внимательно !!!! прочитать мой пост С Альфой работал, начальник отделения нормальный человек, который понял мою просьбу и пошел мне на встречу.Прграмное обеспечеение у них ужас....часто система зависает...из Альфы ушел. недавно увидел договор с кредитным союзом...ставка 280( двести восемьдесят)% !!!! годовых по кредиту....я долго слюни пускал ![]() ![]() ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Пардон, а що ви тоді ще хочете при такій "ввідній"?! Що усі менеджери побіжать обслуговувати новоявленого супер-пупер віпа (а як вони це повинні взнати, телепатично?) і порозганяють заради вас усіх кредитчиків? Не буде такого ніколи, черга є черга, і у ній всі рівні. Якщо б ще хоч попередили їх заздалегідь... А так сам себе злобный буратина... А ще потім на усіх ображаєтеся... ![]() Re: Байки про банки і не тільки....черга є черга !!!! 5 баллов !!!!! ))))) А вы никогда не ставили себя на место менеджмента банка? Если вы как руководитель розничного отдела, требуете от сетки отделений наращивания депозитной базы банка, что вы будете говорить нач. региональных отделений?
знаете в чем ваша проблема? вы на данную ситуацию смотрите только с позиции очереди ..... По поводу очереди, банк это частная структура если вы не забыли, по поводу очереди это вы в собесе или на почте кричите! а частная структура сама определяет приоритет обслуживания ![]()
Вы когда-нибудь работали в банке? Может Вы ставите себя на место, о котором не имеете ни малейшего представления? Приоритеты Вы расставляете с точки зрения "пересiчного".... Вам же уже сказали, что для менеджмента банка важнее была очередь "нищебродов", чем Вы ![]() ![]()
1. Вас обслуживал не руководитель розницы. 2. Взгляды начальника отделения и менеджмента банка зачастую (почти всегда) не совпадают. 3. Повышение %ставки по депозитам не означает требование по наращиванию депозитной базы. 4. С точки зрения банка иметь 100 депо по 10k на порядок лучше чем иметь 1 депо на 1000k. 5. Посмотрите на эту ситуацию с позиции начальника отделения. Включите свой ум. Какой у нее(кажись она) был выбор? Возможно, Вы ее задавили морально и были, мысленно, посланы в известном направлении. 6. Умные люди умеют трезво оценивать обстановку и контролировать свои эмоции. 7. Вы, кажись, первый в этой ветке высказали не достойные для умного человека выражения. Толерантность никому никогда не мешала.
![]()
Уявіть на хвилинку, що Ви вже майже підходите до каси, щоб завершити депозитну операцію з Вашим чемоданом, аж раптом в відділення заходять 2 чуваки і кожен з двома чемоданами грошей (ледве пруть, чемодани майже волочать по землі). Один заскакує до керівника відділення і вже за кілька хвилин Вас, як "ніщеброда", відсувають від такого вже близького віконця і касир починає перерахунок 4 чемоданів, а Вам кажуть: шановний "ніщеброде" приходьте завтра, бо вже сьогодні касир Вас не встигне до кінця робочого дня обслужити. І які у Вас будуть почуття - заплескаєте з радості у долоні і порадієте за цих чуваків? Чи може інші? Поділіться!
|
|