|
Кредитпромбанк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 15 тра, 2013 21:08
Watcher написав: IRRRA написав:КПБ творит произвол! Заставили переоформить вклад снова на полгода!! и под более низкий %. Хотела расторгнуть договор, сказали ехать в Киев забирать + потеря всех начисленных %.закончится депозит и в Дельту ни ногой! 
Жуть какая-то... Нет слов. Переоформил на Дельту в Киеве за 15 минут. Условия прежние, переоформление на срок, ровно такой же, что остался до окончания годового вклада в Кредитпроме! Потерь - ноль! Аналогично у знакомых: условия прежние. 
А більш детально можна. Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 15 тра, 2013 21:42
Кармелюк написав:А більш детально можна. Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Є багаторічний в долларах, під такий же %. Заключається на 5 років, але вже через 2 можна розірвати будь-коли без втрати %.
-
Suppiluliuma
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 15 тра, 2013 21:45
Suppiluliuma написав: Кармелюк написав:А більш детально можна. Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Є багаторічний в долларах, під такий же %. Заключається на 5 років, але вже через 2 можна розірвати будь-коли без втрати %.
Він недоступний для клієнтів Кредитпрома 
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 15 тра, 2013 22:15
Кармелюк написав: Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Так це не має значення, що в Дельті немає таких умов! Для переоформлення на Дельту це ні на що не вплине: вам дають такі самі умови, що у вас і були у Кредитпромі, але тільки на той строк, що залишився. У мене вклад як був під 9,9 у долларах, так і залишився з помісячними виплатами. Залишалось до кінця строку 4 місяці, от на ці 4 місяці вклад і переоформили, але вже з Дельтою. Старий договір втратив чинність, а новий набрав чинності на умовах старого.
-
Watcher
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 485 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 тра, 2013 22:16
Депо заканчивается через месяц. Перезаключить можно только на 3 месяца под более низкий процент. Просил просто отдать на месяц раньше да и все. Увы не тут то было.Надо перегонять на Дельту ,а только потом разрывать. Без приключений никак.
-
Ratatui
-
-
- Подякував: 119 раз.
- Подякували: 737 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 тра, 2013 22:52
Ratatui написав:Депо заканчивается через месяц. Перезаключить можно только на 3 месяца под более низкий процент. Просил просто отдать на месяц раньше да и все. Увы не тут то было.Надо перегонять на Дельту ,а только потом разрывать. Без приключений никак.
Вобще как-то глупо. Месяц остался - чего дергаться??? Кому выгодны эти лишние телодвижения???
-
VLADPn
-
-
- Подякував: 217 раз.
- Подякували: 336 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 15 тра, 2013 23:27
Watcher написав: Кармелюк написав: Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Так це не має значення, що в Дельті немає таких умов! Для переоформлення на Дельту це ні на що не вплине: вам дають такі самі умови, що у вас і були у Кредитпромі, але тільки на той строк, що залишився. У мене вклад як був під 9,9 у долларах, так і залишився з помісячними виплатами. Залишалось до кінця строку 4 місяці, от на ці 4 місяці вклад і переоформили, але вже з Дельтою. Старий договір втратив чинність, а новий набрав чинності на умовах старого.
То Ви хочете сказати, що мене нагло обдурили? На сайті Дельти я подібного не знайшов, у відділенні на моє прохання оформити під максимальний процент на будь-який термін знайшли максимум 9% на рік (та я й сам їх папери з процентами по депозитах, які лежали у економіста уважно подивився).
-
Кармелюк
-
1
-
- Подякував: 237 раз.
- Подякували: 311 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 16 тра, 2013 08:41
Watcher написав: Кармелюк написав: Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
Поповнення залишили?
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 тра, 2013 08:43
Кармелюк написав: Watcher написав: Кармелюк написав: Наприклад, в мене був договір на 18 місяців під 10%. Нічого подібного в Дельті зараз немає.
То Ви хочете сказати, що мене нагло обдурили? На сайті Дельти я подібного не знайшов, у відділенні на моє прохання оформити під максимальний процент на будь-який термін знайшли максимум 9% на рік (та я й сам їх папери з процентами по депозитах, які лежали у економіста уважно подивився).
Можна достроково розірвати і укласти новий через ІБ - там максимум 9,75
-
Frei
-
-
- Подякував: 506 раз.
- Подякували: 539 раз.
-
-
Профіль
-
-