bolex написав:Даже "по закону" может кинуть. Вкладчик должен обратиться за выплатой возмещения сам или предоставить доверенность. Ни то ни другое невозможно.
Стаття 28. Розрахунки з вкладниками
1. Фонд розпочинає виплату відшкодування коштів вкладникам, їх представникам та спадкоємцям у національній валюті України в готівковій або безготівковій формі не пізніше семи днів з дня прийняття рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку.
Да, это я пропустил в новой редакции. В старой писалось "может возмещать".
zzzzzz написав:Classif и bolex, вы так часто дискутируете на этой ветке,вы разные люди,или один человек под разными никами?
"Они сошлись. Волна и камень, Стихи и проза, лед и пламень Не столь различны меж собой. Сперва взаимной разнотой Они друг другу были скучны; Потом понравились; потом Съезжались каждый день верхом И скоро стали неразлучны. Так люди (первый каюсь я) От делать нечего друзья"
КГБ1 написав:фунтик о нём речь главный паникёр- а сам в гривне
Понятно. А я грешным делом подумал, что речь обо мне, т.к. недавно писал здесь, что у меня тоже депо в гривне в ПИБе...
Правда не есть, а БЫЛО в далеком 1997 году, когда бывший сотрудник "Вашего ника" (хотя бывших чекистов не бывает) еще только начинал подбираться к своему нынешнему императорскому положению со своими амбициозными планами наложить свою лапу на все майно всего СНГ, включая и ПИБ с его счетами стратег предприятий...
Золотые времена были для гривнедеполюдей тогда с 55% у ПИБа, хотя жадный Аваль и в то время давал всего жалких 34%...
Аваль і Електронбанк давали в 1997р 40% за місячні вклади.
Ну это какая то фигня! Люди в это время просто в банке кредиты брали под 7-8% :
Курченко розповів, як заробив свій перший капітал Четвер, 23 травня 2013, 16:12
Президент харківського "Металіста", бізнесмен Сергій Курченко розповів, що свій перший капітал заробив на перепродажу нерухомості.
Про це він сказав в інтерв'ю журналу "Кореспондент", пише Forbes.
"Я почав працювати кур'єром в 15 років у компанії "Експогаз". Компанія займалася газом, мережею заправок, установкою газового обладнання. З 16 до 20 років я був менеджером з продажу. Тобто, 11 років правильно, активно, системно займався роботою", - зазначив Курченко.
Він також заявив, що перший капітал заробив на перепродажу нерухомості.
"Це були роки, коли нерухомість за рік зростала (в ціні) на 200-300%. Банки кредитували всіх. Тоді звичайний позичальник, як я, міг брати кредити навіть під 7-8%", - пояснив Курченко.
За словами бізнесмена, у 2004 році він почав бізнес, маючи 200 тис доларів, зароблених в "ЕкспоГаз" і частково взятих у кредит, а в 2008 році його бізнес мав оборот у 300 млн доларів. Основний напрямок - продаж нафтопродуктів.
"По ходу виникли різні додаткові бізнеси - біржі, логістичні компанії і т. д.", - розповів бізнесмен.
Як відомо, нещодавно депутат Юрій Сиротюк направив депутатський запит на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки та голови СБУ Олександра Якименка, в якому йшлося про те, що син генпрокурора Віктора Пшонки "кришує" діяльність компанії Курченка "Газ-Україна-2009", яка здійснює контрабанду бензину і монополізує ринок.
Пізніше нардеп від Партії регіонів Артем Пшонка (син генпрокурора) заявив про непричетність до діяльності компанії "Газ-Україна-2009".
У прокуратурі ж не виявили фактів "кришування" сином генпрокурора діяльності компанії Сергія Курченка.
Крім того, раніше Арбузов не зміг сказати, звідки виникають такі люди, як Курченко, але припустив, що він може бути вундеркіндом.
ПриватБанк намерен обслуживать предпринимателей круглосуточно и без выходных Я уверен, что наш новый порядок обслуживания бизнеса уже в этом году даст пару процентов прироста ВВП http://www.banki.ua/news/lenta/?id=247766 кошти суб’єктів господарювання – 206,5 млрд. грн. Всего ( НБУ) кошти юридичних осіб, у т. ч.: 21,1 млрд почти 11% всех денег физ.лиц Украины
Востаннє редагувалось Evgeny в Чет 23 тра, 2013 19:41, всього редагувалось 1 раз.
Курченко розповів, як заробив свій перший капітал Четвер, 23 травня 2013, 16:12 ............
"Я почав працювати кур'єром в 15 років у компанії "Експогаз". Компанія займалася газом, мережею заправок, установкою газового обладнання.
За словами бізнесмена, у 2004 році він почав бізнес, маючи 200 тис доларів, зароблених в "ЕкспоГаз" і частково взятих у кредит, а в 2008 році його бізнес мав оборот у 300 млн доларів. Основний напрямок - продаж нафтопродуктів.
zzzzzz написав:ПриватБанк намерен обслуживать предпринимателей круглосуточно и без выходных Я уверен, что наш новый порядок обслуживания бизнеса уже в этом году даст пару процентов прироста ВВП http://www.banki.ua/news/lenta/?id=247766
а вот это правильно! а то почти у всех касса обычно работает с 9 до 16 только по очень рабочих днях.
ПриватБанк намерен обслуживать предпринимателей круглосуточно и без выходных Я уверен, что наш новый порядок обслуживания бизнеса уже в этом году даст пару процентов прироста ВВП http://www.banki.ua/news/lenta/?id=247766 кошти суб’єктів господарювання – 206,5 млрд. грн. Всего ( НБУ) кошти юридичних осіб, у т. ч.: 21,1 млрд (Приват) почти 11% всех денег физ.лиц Украины вот только дилема заключается что другие банки,которые обслуживают 89% не будут работать