|
Укрпромбанк не возвращает депозит |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви тем розділу Розміщення вільних коштів та активів.
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:02
По поводу интера
Про бунты в Караганде в 60-х, ситуация не похожа конечно (причина тяжелые условия жизни и труда) но митинг разганяла армия пулемётами много убитых.
Надеюсь на нас не спустят милицию и армию. Если будут попытки подавить силой наши возможные акции..... даже не знаю что и предложить. Все действия кажутся слишком радикальные, хотя хотя может так и надо как во Франции.
-
Taiger
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:03
Пишите в печерск все равно в регион или откажут или перешлют что затянет процесс.
-
Taiger
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:13
Taiger написав: Резюмирую 1.Письмо рук .банка с уведомлением что Вы не пролонгируете деп.(по обстоят)
А как должно выглядеть письмо руководителю банка, можно образец ? Я думал что это копия того заявления что Майданюку отправляется..
-
sla11
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:24
Образец заявления на получение депозита. Сдавать в свое отделение и в центральный офис банка. Или отсылать заказными письмами с уведомлением.
http://imhost.ru/zayavlenie.doc
Образец письма в НБУ, которое надо разослать заказными письмами с уведомлением по четырем адресам
http://imhost.ru/pismo.doc
Все – в двух экземпларах, один банку, второй – вам.
Информация о моратории
http://imhost.ru/deposit.doc
-
Dodada
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:28
Хочу выразить огромную благодарность людям которые общаються на этом форуме, и особенно тем кто разжовывает и поодерживает все нас.
Низкий Вам поклон!
-
Lusia
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:34
Кроме поклона, пожалуйста пересылай информацию всем, кого знаешь. Отправляй СМС с сылками, что видишь в посте выше, где указаны образцы писем, заявлений. Этим внеси свою лепту о общее дело по выбиванию своих денег.
-
Dodada
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 16:48
Taiger написав:mio62 написав:А есть среди вас владельцы текущих счетов? Я обращалась в 9 отделение банка по закрытию своего счета и безрезультатно. Как мне действовать? По вашей схеме? И обязательно-ли писать заявление в банк и прилагать его к жалобе в прокуратуру, илиможно обойтись без него? 
Смотрите выше и здесь http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=175144#175144поищите коротко текущие переводятся на карту депозитка и в магазин за покупками налички нет
И если текущий в у.е, то все конвертируется в гривну по курсу НБУ? 
-
moryachka
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 17:17
Taiger написав:Пишите в печерск все равно в регион или откажут или перешлют что затянет процесс.
Спасибо! Подскажите еще, пож-та, что прикладывать к этой жалобе в прокуратуру-
1-копию договора
2-заявление Майданюку
3-???
-
terry1
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 18:27
terry1 написав:Taiger написав:Пишите в печерск все равно в регион или откажут или перешлют что затянет процесс.
Спасибо! Подскажите еще, пож-та, что прикладывать к этой жалобе в прокуратуру- 1-копию договора 2-заявление Майданюку 3-???
В прокуратуру Печерського района м. Києва
від. ___________________________________
що мешкає за адресою: __________________
Я,_______________, є вкладником ТОВ «Укрпромбанк» відділення №____, маю депозитний вклад, згідно Договору № __________________ від ______________200__ г. Термін закінчення дії даного договору _______________ 200__ года. По закінченню терміна дії даного договору я намагався отримати свої грошові кошти, згідно з умовами договору, та, прийшовши до банку, я отримав відмову банку у видачі мені моїх заощаджень. Письмово обґрунтувати свою відмову представники та керівництво банку відмовилось. На моє питання, з якої причини банк відмовляється виконувати умови договору, мені співробітник банку повідомив, що «згідно постанови НБУ від 20.01.2009 № 19/БТ на період з 21 січня до 21 липня 2009 року введено мораторій на видачу вкладів по депозитним рахункам, строк за якими минув» Я написав заяву на їм’я голови Тимчасової Адміністрації, Майданюка О.Г. про протиправні дії керівництва банку, та посадові особи ігнорують мене як вкладника банку. В банку відсутня будь-яка інформація про часи прийому вкладників та дати повернення депозитів. Прошу Прокурора Печерського району, як офіційну посадову особу, надати офіційну письмову відповідь з поясненнями на підставі яких законодавчих актів, статей Конституції України, Цивільного кодексу і т.д. Національний Банк України зміг дозволити Укрпромбанку скористатися моїми грошовими коштами на свій розсуд, та фактично став розпоряджатися (заволодів) моєю власністю без моєї згоди, за що передбачена кримінальна відповідальність згідно КК України. Грубо порушив Цивільний кодекс (статі: 1066, 1074), статті КК України стосовно перевищення службових повноважень посадовими особами и т.і.
За протиправні дії по відношенню до мене, як до громадянина України та вкладника банку, прошу притягнути власників та відповідальне керівництво ТОВ «Укрпромбанк» до кримінальної відповідальності згідно (ст.190 УК України), забезпечити реалізацію законності, відновити мої права, що були порушенні, та примусити керівництво банку виконати умови договору і повернути мені мої гроші у розмірі __________________, з начисленням відсотків на дату повернення. Додаток: на ___ аркушах, копії договору, заяви, скарг
«___» _________ 2009 р. Підпис
-
Taiger
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 лют, 2009 18:27
Открытое письмо ПУ, ВР, НБУ и КМУ - ОТПРАВЛЕНО
осталось токо Карпачевой и ГПУ