|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 11 чер, 2013 14:44
tatop написав:Так повязані вони зараз обіцянкою обєднатися в 2014 році. В такому контексті і слід розглядати це хазяйство власника банок.
Буде воно чи не буде, те об'єднання, хто його знає. І взагалі до 2014 ще дожити треба, бо незабаром чи то обіцяна повінь чи ще які екологічні катаклізми, хай їм грець! Тут не знаєш чи на довгий строк залишати, чи моторного човна купувати. 
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 14:50
Sergo написав: ИванXP написав: lawyer23 написав: Каким образом банк информирует клиента о том, что его вклад не является индивидуальным и попадает под гарантии Фонда?
Ви маєте на увазі не індивідуальний деповнесок, а індивідуальну відсоткову ставку? Мене запевняли, що у ФІ немає зараз індивідуальних ставок, що усі деповнески гарантуються фондом і я дотепер у це сліпо вірю. А що не так?
Индивидуальные депо.ставки в ФИ есть, они оговариваются в частном порядке с начальником отделения (в зависимости от суммы-сроков и т.д.), который согласовывает все нюансы с ГО. Но в официальной публичной деполинейке банка они естественно не фигурируют.
Виходячи з таких міркувань, що я маю депозит з відсотковою ставкою, заявленою на офіційному сайті, а не з завищеною, маю всі підстави отримати компенсацію від фонду. Чи я не правий?
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 14:55
ИванXP написав:Виходячи з таких міркувань, що я маю депозит з відсотковою ставкою, заявленою на офіційному сайті, а не з завищеною, маю всі підстави отримати компенсацію від фонду. Чи я не правий?
Так, всі ті депозитні умови, що викладені на сайті (тобто публічні) - не є індивідуальними, та гарантуються фондом.
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 14:57
ИванXP, зараз в хазяйстві без човна ніяк. А якщо з мотором, то ще ліпше. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 15:02
Sergo написав: ИванXP написав:Виходячи з таких міркувань, що я маю депозит з відсотковою ставкою, заявленою на офіційному сайті, а не з завищеною, маю всі підстави отримати компенсацію від фонду. Чи я не правий?
Так, всі ті депозитні умови, що викладені на сайті (тобто публічні) - не є індивідуальними, та гарантуються фондом.
Отож, тому законно можу бути спокійним. Та й взагалі не ганяюсь за великою копійкою. Як то кажуть тихше їдеш далі будеш.  Я ж не віпперсона, щоб мені пропонували індивідуальні умови. Я звичайна людина.
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 15:06
Mozart написав: Classif написав:Значит "чуйка" меня не обманула: в пятницу слил немного евро им по 10,75 на постійний вкладник под 23,5... а сегодня уже - 0,04 и - 0,5... 
Не подвела "чуйка", однозначно. Сегодня лучшая цена на покупку евро 10,71 (по системе), а завтра будет еще ниже. В пятницу 07.06. была лучшая цена покупки за предыдущий месяц и возможно за последующий тоже :)
Не я так не согласен, я еще НЕ ВСЕ порции евро запланированные к сливу слил... Сегодня ФИ давала чуть больше, чем вчера - 10,74, но меньше чем в пятницу. Пришлось очередную порцию для пополнения сливать через Юнекс по 10,75. Завтра или в течение следующих нескольких дней ожидаю еще чуть больше 10,75 для очередного слива... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 15:09
tatop написав:ИванXP, зараз в хазяйстві без човна ніяк. А якщо з мотором, то ще ліпше. 
Згідний. Але щоб утримувати та обслуговувати той човен, варто все ж таки тримати депозит на чималу суму  , бажано з високою відсотковою ставкою, як у Ініціативи. Шкода, що вже знижують. Але маю стопчик, хоча строк поповнення скоро скінчиться. Розраховував ще щось відкрити. Згодом побачимо.
-
ИванXP
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 15:10
Classif, ллєте і заходите в ФІ, на скільки?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 15:18
tatop написав:Classif, ллєте і заходите в ФІ, на скільки?
По трішки, бо не відомо на скільки ЩЕ підніметься євро, але відомо про не дуже гідну поведінку ФІ під час кризи у 2009 році... 
-
Classif
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 чер, 2013 15:23
Classif написав: tatop написав:Classif, ллєте і заходите в ФІ, на скільки?
По трішки, бо не відомо на скільки ЩЕ підніметься євро, але відомо про не дуже гідну поведінку ФІ під час кризи у 2009 році... 
Я не по сумі, а по термінах. Якщо депо на 6 місяців то можна заходити на 3 місяці мінімум. Якщо на 12 то на 6 мінімум. Там поповнення половину терміну. Ось якщо припустити ,що Євро буде стабільне чи впаде на протязі 4 місяців, тоді можна заходити і за 4 місяці зафіксувати прибуток, якщо депо на півроку.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-