Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 235236237238239 ... 2663>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Городской коммерческий банк CityCommerce БАНКРОТ 2.6 5 426
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
42%
177
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
52
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
10%
44
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
17%
74
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
79
Всього голосів : 426
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 14:58

tatop Підмазують можна розуміти по різному - хто про взятку, і як її всунути, щоб не попалитися.... А можна і законно "підмазати" - заінтересувати ректора що працівники інститутут (викладачі, повариха , прибиральниця та ін...) отримають зарплатні карти - безкоштовно і банкомат буде розміщений в стінах закладу для зручності працівників!!! А студентам буде відкрито картки для стипендій..... Щось таке..
Андрій-клієнт

Подякував: 343 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 15:36

Андрій-клієнт ССВ Ще раз добрий день. Хочу розказати про не приємну історію.... В понеділок 10 червня, (Тернопіль) був в банку міняв долари, дані скопіювали паспорта, а чек про обмін не видали... сказала касирша, що "програма" не працює... Це тільки початок - потім мені видала квитанцію за 23травня 2013року. "Призначення платежу благодійна допомога на проект Допомога дітям від ....................." моя фамілія, прізвище , імя , чек на 1гривню. Я перший раз про таке чую, я питаю касиршу що це таке - вона каже:" це я від вашого імені відправила.... Я кажу їй а чого ви мене не спитали чи можна?? Вона відповіла:" я завжди так роблю.... цікава відповідь. Так можна і міліони переводити під іменами клієнтів банку!!! Мені не жалко 1 гривні для дітей, часом біля церкви 1, чи 2 грн. даш бідним, але діло принципове - без мого відома зробили якусь підозрілу операцію, використали мої персональні дані про що вже порушили закон "Про захист персональних даних" (цікаво чи є кримінальна відповідальність за це)!!! На другий день я знову ходив за чеком про валютну операцію, мені знову сказала що не може видати бо програма не працює...... Щоб часом знову якусь сумліну операцію не провела, а то ще через персональні дані долари можна міліонами міняти..... Ця касирша завжди якась неприємна і зла. Імя касирші незнаю,бейжика на ній не було. (а чек за купівлю - доларів, я буду ходити поки вона не видасть а то ще якісь операції наробить про обмін). Будь-ласка розберіться що це за сумнівна операція була без мого відома і чи це нормально такі дії для банку??? (чекаю результату)
Андрій-клієнт

Подякував: 343 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 17:16

innarren2012 написав:Михаил_CCB
Да мне не важно, будут они наказаны или нет, важен тот факт, что я не могу снять деньги с моей депозитной карты в месте, которое ближе всего к моему дому :)
Такое ощущение что они не снимают свою зарплату с карт :)
Да и онлайн сказали банкомата нет :) На сайте его действительно нет, но я с него снимал средства без комиссии, когда открывалось это отделение :)

Я понимаю, что в общем-то детали эти Вам ни к чему. Мы очень ждем, когда чужой банкомат уедет и мы поставим свой. А там все будет как часики. :)
Михаил_CCB

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 17:23

Михаил_CCB
Ой, а я думал это Ваш банкомат, хотите я фото сделаю, выставлю: там CCB зеленое все такое, я и подумать не мог, что это не Ваш :)
Вы хоть бы предупреждали, что это не Ваш, а то я на Петрушевича все нормуль снимал, так и здесь думал отделение открыли, ну и банкомат заоодно :)
innarren2012

Подякував: 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 17:57

Андрій-клієнт ССВ
Андрій, відписав вам у приватні повідомлення. Чекаю на відповідь.
Михаил_CCB

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 17:59

innarren2012 написав:Михаил_CCB
Ой, а я думал это Ваш банкомат, хотите я фото сделаю, выставлю: там CCB зеленое все такое, я и подумать не мог, что это не Ваш :)
Вы хоть бы предупреждали, что это не Ваш, а то я на Петрушевича все нормуль снимал, так и здесь думал отделение открыли, ну и банкомат заодно :)

Банкомат там запланирован.
Фотать не надо - сейчас сами сфотаем :)

Там за банкоматом панель забрендирована под нас - это заготовка, там наш банкомат будет.
А сейчас сам аппарат брендирован под профин...

А почему вы не сняли деньгу в кассе?
Михаил_CCB

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 19:07

Михаил_CCB
На этот вопрос совсем простой ответ, как у рядового работника:
1) Когда я иду на работу банк еще не работает (до 9:00), но зачастую вижу Вашых коллег, которые стоят под входом, они предложили подождать кассу, но я тогда опоздаю на работу (Влетит :)
2) Когда я возвращаюсь с работы уже все закрыто (после 18:00)...
Опять замкнутый круг :)
innarren2012

Подякував: 0 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 19:15

Re: Городской коммерческий банк CityCommerce Bank

Андрій-клієнт ССВ написав:Ця касирша завжди якась неприємна і зла.
Посиділи б Ви на її місці за ту зарплату, я б подивився на стрілку вашого вимірювача доброти))))))
lobanoff

Подякував: 45 раз.
Подякували: 35 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 21:41

Когда заканчиваются "субботние" депозиты?

В январе в одну из суббот открыл несколько депозитов в гривне и долларах.

Срок окончания - тоже приходится на субботу. Но , как мне сказали, забрать деньги (в случае, если я не буду продлевать) я смогу только в следующий понедельник. Правильно ли мне объяснили? И... в понедельник не получится ли, что уже сработала автопролонгация (предусмотренная кстати по этому типу депозита)?
Mozart

Подякував: 479 раз.
Подякували: 561 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 чер, 2013 22:02

Окончание депозита в субботу

Mozart написав:В январе в одну из суббот открыл несколько депозитов в гривне и долларах.

Срок окончания - тоже приходится на субботу. Но , как мне сказали, забрать деньги (в случае, если я не буду продлевать) я смогу только в следующий понедельник. Правильно ли мне объяснили? И... в понедельник не получится ли, что уже сработала автопролонгация (предусмотренная кстати по этому типу депозита)?

Много раз забирал закончившийся депозит в субботу, в том числе и в долларах.
Отделение по субботам работает? Если нет и очень хочется забрать в субботу, то переведите депозит(ы) в другое отделение, которое работает по субботам (нужно написать заявление заранее).
В понедельник тоже можно забрать, если напишете заявление, что, мол, хочу забрать депозит в такой-то день, и тогда точно в тот же день приходите.
Только не пишите заявление на отмену автопролонгации - получие "отлуп" из самого КУАПа: отмена автопролонгации формально не предусмотрена.
Вообще-то, можно и без заяв забрать депозит - зависит от того, есть ли сумма в кассе и насколько Вы примелькались в отделении ;)
AntonK

Подякував: 1390 раз.
Подякували: 197 раз.

Профіль

#<1 ... 235236237238239 ... 2663>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор