|
|
![]() tatop Підмазують можна розуміти по різному - хто про взятку, і як її всунути, щоб не попалитися.... А можна і законно "підмазати" - заінтересувати ректора що працівники інститутут (викладачі, повариха , прибиральниця та ін...) отримають зарплатні карти - безкоштовно і банкомат буде розміщений в стінах закладу для зручності працівників!!! А студентам буде відкрито картки для стипендій..... Щось таке..
![]() Андрій-клієнт ССВ Ще раз добрий день. Хочу розказати про не приємну історію.... В понеділок 10 червня, (Тернопіль) був в банку міняв долари, дані скопіювали паспорта, а чек про обмін не видали... сказала касирша, що "програма" не працює... Це тільки початок - потім мені видала квитанцію за 23травня 2013року. "Призначення платежу благодійна допомога на проект Допомога дітям від ....................." моя фамілія, прізвище , імя , чек на 1гривню. Я перший раз про таке чую, я питаю касиршу що це таке - вона каже:" це я від вашого імені відправила.... Я кажу їй а чого ви мене не спитали чи можна?? Вона відповіла:" я завжди так роблю.... цікава відповідь. Так можна і міліони переводити під іменами клієнтів банку!!! Мені не жалко 1 гривні для дітей, часом біля церкви 1, чи 2 грн. даш бідним, але діло принципове - без мого відома зробили якусь підозрілу операцію, використали мої персональні дані про що вже порушили закон "Про захист персональних даних" (цікаво чи є кримінальна відповідальність за це)!!! На другий день я знову ходив за чеком про валютну операцію, мені знову сказала що не може видати бо програма не працює...... Щоб часом знову якусь сумліну операцію не провела, а то ще через персональні дані долари можна міліонами міняти..... Ця касирша завжди якась неприємна і зла. Імя касирші незнаю,бейжика на ній не було. (а чек за купівлю - доларів, я буду ходити поки вона не видасть а то ще якісь операції наробить про обмін). Будь-ласка розберіться що це за сумнівна операція була без мого відома і чи це нормально такі дії для банку??? (чекаю результату)
![]()
Я понимаю, что в общем-то детали эти Вам ни к чему. Мы очень ждем, когда чужой банкомат уедет и мы поставим свой. А там все будет как часики. ![]()
![]() Михаил_CCB
Ой, а я думал это Ваш банкомат, хотите я фото сделаю, выставлю: там CCB зеленое все такое, я и подумать не мог, что это не Ваш ![]() Вы хоть бы предупреждали, что это не Ваш, а то я на Петрушевича все нормуль снимал, так и здесь думал отделение открыли, ну и банкомат заоодно ![]()
![]() Андрій-клієнт ССВ
Андрій, відписав вам у приватні повідомлення. Чекаю на відповідь.
![]()
Банкомат там запланирован. Фотать не надо - сейчас сами сфотаем ![]() Там за банкоматом панель забрендирована под нас - это заготовка, там наш банкомат будет. А сейчас сам аппарат брендирован под профин... А почему вы не сняли деньгу в кассе?
![]() Михаил_CCB
На этот вопрос совсем простой ответ, как у рядового работника: 1) Когда я иду на работу банк еще не работает (до 9:00), но зачастую вижу Вашых коллег, которые стоят под входом, они предложили подождать кассу, но я тогда опоздаю на работу (Влетит ![]() 2) Когда я возвращаюсь с работы уже все закрыто (после 18:00)... Опять замкнутый круг ![]()
![]() Когда заканчиваются "субботние" депозиты?В январе в одну из суббот открыл несколько депозитов в гривне и долларах.
Срок окончания - тоже приходится на субботу. Но , как мне сказали, забрать деньги (в случае, если я не буду продлевать) я смогу только в следующий понедельник. Правильно ли мне объяснили? И... в понедельник не получится ли, что уже сработала автопролонгация (предусмотренная кстати по этому типу депозита)? ![]() Окончание депозита в субботу
Много раз забирал закончившийся депозит в субботу, в том числе и в долларах. Отделение по субботам работает? Если нет и очень хочется забрать в субботу, то переведите депозит(ы) в другое отделение, которое работает по субботам (нужно написать заявление заранее). В понедельник тоже можно забрать, если напишете заявление, что, мол, хочу забрать депозит в такой-то день, и тогда точно в тот же день приходите. Только не пишите заявление на отмену автопролонгации - получие "отлуп" из самого КУАПа: отмена автопролонгации формально не предусмотрена. Вообще-то, можно и без заяв забрать депозит - зависит от того, есть ли сумма в кассе и насколько Вы примелькались в отделении ![]()
|
|