К сожалению в новом клиент банке нет возможности сделать выписку вцелом по картсчёту, как это было в старом. Тоесть если у вас есть основная и несколько доп. карт. прийдётся по кадой карте отдельно делать выписки и потом плюсовать и отнимать
AntonK написав:Моё предположение оказалось неверным - спустя ~20 часов никакого письма с паролем для первого входа не пришло. Ящик на ukr.net. В папку Спам заглянул. С какой целью юзают почту для пароля первого входа? Это технологическое новшество от IBM? Незачот!
Вчера ночью отослал запрос через http://www.unicredit.com.ua/requestform/set/feedback/ с просьбой разобраться, почему не прислало пароль на почту => ни ответа, ни привета. Позвонил только что на 0-800-5000-20 => "перезвоните после восхода солнца". Видимо, передовые технологии в этом банке расчитаны на самых упорных.
прислали ответ на почту:
***@unicredit.ua написав:Спасибо Вам за обращение! Для уточнения информации по регистрации в системе «UniCredit Online» рекомендуем Вам обратиться в Контакт-центр по телефонам, которые указаны ниже.
Феерично! Письмо пришло с вложением Word-файла, в котором и был ответ.
tatop хз. стаття як стаття. Новий Іб тільки запустили по суті. Само собою з часом будуть зміни і новий функціонал.
+ автор трохи перекручує тарифи 1. комісії за поповнення карток інших банків по № карти і комісії за поповнення карт рахунку іншого банку по реквізитах 2. комунальні та інші платежі можна робити з допомогою плати на зовнішні реквізити за 1 грн. Я думаю це не велика плата за те щоб не стояти в чергах і не витрачати час на візит до банку
KiloTrotiLa написав:tatop хз. стаття як стаття. Новий Іб тільки запустили по суті. Само собою з часом будуть зміни і новий функціонал.
+ автор трохи перекручує тарифи 1. комісії за поповнення карток інших банків по № карти і комісії за поповнення карт рахунку іншого банку по реквізитах 2. комунальні та інші платежі можна робити з допомогою плати на зовнішні реквізити за 1 грн. Я думаю це не велика плата за те щоб не стояти в чергах і не витрачати час на візит до банку
Може напишіть, шо в Вас в ІБ працює без збоїв і вже дороблено на 100%. 1.Комісія поповнення по номеру карти 0,5%+10 грн, як на мене, троха завелика. Є місця де менша. 2. Комунальні платежі по 10 штук та по 1 гривні платити можна. Але є місця де 0. А яка процедура отримання платіжок по комунальних платежах у відділенні з мокрою печаткою?
В принципе, обсуждение завышенности/заниженности тарифов в данной ветке - бессмысленно. Компетентных сотрудников, которые могут донести информацию до тех, кто в силах изменить тарифы, здесь все равно нет. Если нужен адекватный фидбэк с хоть какой-никакой возможностью изменения тарифов, то лучше всего писать в тех местах, где есть официальный представитель банка. Прежде всего в Facebook.
Стаття доволі критична. Позитив в статті, як на мене, управління картами і зовнішні платежі. Все інше недороблене або в негативі. Можливо я помиляюсь?
Трохе недороблене, це згодний. Проте якщо ці можливості заклали, то вони мабуть запрацюють.. потенціал у системи доволі високий.
Стосовно тарифів - згодний абсолютно із попередніми дописувачами - їх з одного боку немає сенсу обговорювати, з іншого - якщо комусь вони вважаються завеликими - можна скористуватись альтернативними варіантами, наприклад, на сайтах мобільних операторів (при поповненні рахунків) і ін.
tatop Банально перевірив зміну денних обмежень по ПК, про що автор статті написав, що не працює. так нормально собі змінилось... тільки з цього можна зробити висновок, що автор статті або все робив дуже на скору руку, або ж взагалі не вміє користуватись ІБ