|
Фінансова ініціатива (у стадії ліквідації) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 09 лип, 2013 15:22
Ratatui написав:ПУМБу судя по его ставкам на депо.
тодi вже авалю;)
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 15:27
chipmunk написав: Ratatui написав:ПУМБу судя по его ставкам на депо.
тодi вже авалю;)
От і я радив в Аваль не нести. Йому гроші не потрібні. Але справедливий модератор вирішив мій пост вилучити. 
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 15:39
KIM30 написав:Оформляв сьогодні карточки. Виявилося єдиним виходом не платити за СМС - не вказувати номер мобільного! Так сказала менеджер.
Вот так и хочется спросить у банка: "Зачем этот идиотизм с необходимостью вранья!?". Судя по всему, осознав пагубность содеянного, пытаетесь как-то "вырулить из ситуации". Но весьма коряво... Денег, думаю, немного на "насильственном" СМС-инфо поимеете, но то, что и без того зыбкую репутацию основательно попортили, - это очевидно. То, что куры практически "без мозгов", понятно, но неужели не хватает "серого вещества", чтобы заранее смоделировать последствия планируемых действий...
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 15:49
chipmunk написав: Ratatui написав:ПУМБу судя по его ставкам на депо.
тодi вже авалю;)
Авалю, мне кажется, просто нужны большие деньги, а мелкую рыбешку они отсеивают.
-
Klastero
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 15:54
AlexJ написав: KIM30 написав:Оформляв сьогодні карточки. Виявилося єдиним виходом не платити за СМС - не вказувати номер мобільного! Так сказала менеджер.
Вот так и хочется спросить у банка: "Зачем этот идиотизм с необходимостью вранья!?". Судя по всему, осознав пагубность содеянного, пытаетесь как-то "вырулить из ситуации". Но весьма коряво... Денег, думаю, немного на "насильственном" СМС-инфо поимеете, но то, что и без того зыбкую репутацию основательно попортили, - это очевидно. То, что куры практически "без мозгов", понятно, но неужели не хватает "серого вещества", чтобы заранее смоделировать последствия планируемых действий...
..да никто не думал ..))) "фахівці" главного офиса решили - что насильственное поключение услуги - даст им дивиденты - вот уж точно "куры без мозгов " а не специалисты ...и сей циркуляр был спущен на низ..де персонал отделений прекрасно понимает что сей маневр не прокатит - вот крутятся "меж молотом и наковальней " то есть между клиентами и дураки из ГО и их требованиями ).
Востаннє редагувалось -VICTOR- в Вів 09 лип, 2013 15:56, всього редагувалось 1 раз.
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 09 лип, 2013 15:55
tatop tatop, уточните, пожалуйста, звонили ли Вы в отделение перед тем как забрать свой депо?
-
Klastero
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 16:07
Klastero написав:tatop tatop, уточните, пожалуйста, звонили ли Вы в отделение перед тем как забрать свой депо?
Так я не забирав, Ви мене з кимось перепутали. Але з банками типу ФІ по старому досвіду дію наступним чином. Якщо сума солідна, то десь за тиждень до закінчення депо йду в відділення і пишу цидулу щоб на день закінчення забезпечили в касі для видачі відповідну суму на таку то годину. Це троха краще дисциплінує персонал. А якщо сума незначна то і подзвонити можна, які проблеми?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 16:12
если в отделение отказываются отключать, то возможно ли написать письмо на головной офис чтобы отключили услугу смс информирования? у кого то есть образец?
-
Reyter1
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 16:43
Reyter1 написав:если в отделение отказываются отключать, то возможно ли написать письмо на головной офис чтобы отключили услугу смс информирования? у кого то есть образец?
Заяву на відключення СМС інформування видають у відділенні. За словами менеджерів, такі заяви ігноруються вищим керівництвом і не задовільняються. Тому слід діяти не стандартно. Потрібно писати заяву на голову правління приблизно такого змісту. В звязку з відмовою від користування мобільним телефоном (тут можете придумати причину) і відсутністю номера мобільного оператора за яким я можу отримувати СМС прошу послугу СМС інформування за таким то таким договором відключити. Підпис, дата.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 09 лип, 2013 16:50
tatop написав: Klastero написав:tatop tatop, уточните, пожалуйста, звонили ли Вы в отделение перед тем как забрать свой депо?
Так я не забирав, Ви мене з кимось перепутали. Але з банками типу ФІ по старому досвіду дію наступним чином. Якщо сума солідна, то десь за тиждень до закінчення депо йду в відділення і пишу цидулу щоб на день закінчення забезпечили в касі для видачі відповідну суму на таку то годину. Це троха краще дисциплінує персонал. А якщо сума незначна то і подзвонити можна, які проблеми?
О, точно, перепутал. Прошу прощения) И спасибо за ответ:)
-
Klastero
-
-
-
-
Профіль
-
-
|