|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Суб 13 лип, 2013 22:25
dym написав: IMPRINTER написав:kazax_ryминут 15-20 )))
так а лимит какой? Как они его определяют?
ну кто-же вам раскроет тайны скоринга )))) наверное по занимаемой должности, месту работе, стажу и т.п. ...
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:00
Вперше у житті для поповнення пластикової карти через банкомат я витратила дві години і певні кошти за проїзд туди-сюди-і_ще_туди-назад. На сайті вказаний перелік банкоматів, що приймають готівку. Приїхала до першого такого, найближчого, на пр-ті Бажана у Києві. На ньому було приліплено аркуш з повідомленням про те, що цей банкомат тимчасово не приймає готівку, і була вказана адреса знову ж таки найближчого банкомату, який приймає готівку - вул Княжий Затон. Окей, що робити, їду туди. На Княжому Затоні банкомат вперто повертав мої купюри, карту і видава чек з повідомленням про невдалу транзакцію. Я дзвонила з відділення до служби підтримки, там сказали, що нема з"єднання з сервером і просили спробувати поповнити карту через 10 хвилин. Ні через 10, ні через 15 хвилин ситуація не змінилася. Знову довгі, томні чекання на ліннії відповіді оператору контакт-центру. Отже, врешті-решт мені порадили спробувати поповнити карту в іншому банкоматі, що має функцію приймання готівки. Через 40 хвилин моєї нервової метушні я вирушила до третього банкомату. Уявляєте? До третього! На пр-т Возз"єднання. О, чудо, що хоча би за цією адресою я змогла нарешті здійснити цю, здавалося б, звичайну транзакцію. Всі мої поїздки і намагання поповнити картку через банкомат забрали дві години мого життя. Дві години! Люди добрі, як такий ідіотизм взагалі можливий? Альфа-Банк, будь ласка, визначіться, які банкомати приймають готівку, а які - ні! Невже так важко актуалізувати інформацю на сайті? Вам лінь приділити цьому кілька хвилин, а ваші клієнти через це втрачають нереально багато часу у житті. І ще на банкоматі так мило написано, мовляв, "ми робимо все, щоб ви почували себе особливими". Дякую, вже почуваю. Це просто знущання. Щоб ви все життя так жили.
-
wait
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:30
waitЧитаем этот универсальный пост, меняя ник адресата и название банка-ответчика: viewtopic.php?p=1804358#p1804358
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:30
wait написав:Альфа-Банк, будь ласка, визначіться, які банкомати приймають готівку, а які - ні! Невже так важко актуалізувати інформацю на сайті? Вам лінь приділити цьому кілька хвилин, а ваші клієнти через це втрачають нереально багато часу у житті.
Поддерживаю Я всегда жалуюсь на банкомат с мабилы через сервис Альфа-Мобайл
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:33
clientage написав: wait написав:Альфа-Банк, будь ласка, визначіться, які банкомати приймають готівку, а які - ні! Невже так важко актуалізувати інформацю на сайті? Вам лінь приділити цьому кілька хвилин, а ваші клієнти через це втрачають нереально багато часу у житті.
И банкомат начинает работать? Через сколько дней в среднем?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:36
AlexJ написав:И банкомат начинает работать?
" це фантастика синку " 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 14 лип, 2013 22:36
AlexJ написав: clientage написав: wait написав:Альфа-Банк, будь ласка, визначіться, які банкомати приймають готівку, а які - ні! Невже так важко актуалізувати інформацю на сайті? Вам лінь приділити цьому кілька хвилин, а ваші клієнти через це втрачають нереально багато часу у житті.
И банкомат начинает работать? Через сколько дней в среднем?
...да он и без жалобы начинает работать, через 2..3 часа в будний день. Но вот для личного морального удовлетворения... т.к. моё вр. ну очень дорого стоит. ну а Альфа-Мобайл и Атмосфера все время врут о статусе банкоматов 
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 15 лип, 2013 10:30
загорает, а седня дождливо ваащето, еще совсем простудится шо там крутят/прикручивают?
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 15 лип, 2013 11:30
wait написав:Вперше у житті для поповнення пластикової карти через банкомат я витратила дві години і певні кошти за проїзд туди-сюди-і_ще_туди-назад. На сайті вказаний перелік банкоматів, що приймають готівку. Приїхала до першого такого, найближчого, на пр-ті Бажана у Києві. На ньому було приліплено аркуш з повідомленням про те, що цей банкомат тимчасово не приймає готівку, і була вказана адреса знову ж таки найближчого банкомату, який приймає готівку - вул Княжий Затон. Окей, що робити, їду туди. На Княжому Затоні банкомат вперто повертав мої купюри, карту і видава чек з повідомленням про невдалу транзакцію. Я дзвонила з відділення до служби підтримки, там сказали, що нема з"єднання з сервером і просили спробувати поповнити карту через 10 хвилин. Ні через 10, ні через 15 хвилин ситуація не змінилася. Знову довгі, томні чекання на ліннії відповіді оператору контакт-центру. Отже, врешті-решт мені порадили спробувати поповнити карту в іншому банкоматі, що має функцію приймання готівки. Через 40 хвилин моєї нервової метушні я вирушила до третього банкомату. Уявляєте? До третього! На пр-т Возз"єднання. О, чудо, що хоча би за цією адресою я змогла нарешті здійснити цю, здавалося б, звичайну транзакцію. Всі мої поїздки і намагання поповнити картку через банкомат забрали дві години мого життя. Дві години! Люди добрі, як такий ідіотизм взагалі можливий? Альфа-Банк, будь ласка, визначіться, які банкомати приймають готівку, а які - ні! Невже так важко актуалізувати інформацю на сайті? Вам лінь приділити цьому кілька хвилин, а ваші клієнти через це втрачають нереально багато часу у житті. І ще на банкоматі так мило написано, мовляв, "ми робимо все, щоб ви почували себе особливими". Дякую, вже почуваю. Це просто знущання. Щоб ви все життя так жили.
wait, добрый день! Извините за причинённые неудобства, мы делаем все возможное для предотвращения таких ситуаций.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 15 лип, 2013 17:21
Уважаемый Alfa_Bank Мне сегодня позвонил сотрудник банка с номера 0443541400 и сообщил среди прочего, что отказ от страховки при оформлении карты Максимум не предусмотрен. В то же время, на этом форуме клиенты сообщали, что в аналогичных условиях при получении карты Максимум не оформляли страховку (в Харькове и Донецке). В Киеве отдельные условия или сотрудник банка предоставил не достоверные сведения? Я в страховке не нуждаюсь.
-
Bosstone
-
-
- Подякував: 812 раз.
- Подякували: 298 раз.
-
-
Профіль
-
-
|