Так нервотрьопка продовжується.
Вчара відмінили пролонгацію депо.
Клієнти повернуться з відпусток і зрадіють.

Сьогодні анонсували програму лояльності...обрізану по самі...
|
|
![]()
Шановний tatop! Так, бонусні 0,5% та 0,25% за перерозміщення, пролонгація та оформлення через Інтернет-банк.
![]() Support BRS ну а тепер нехай нам представник банку розкаже - які зміни були внесені до депозитного договору , тобто які пункт були додані , які усунуті , або такі що були відкоректовані з новим текстом ?.) Тому що відміна пролонгації саме по старим договорам і її наявності по новим від 1 числа говорить саме про такі зміни - опублікуйте тут стандартний депозитний договір в редакціїї від 1 числа - по якому будуть пролонгації ). Ознайомте нас з покращеннями )
![]()
Та ні, зміни в договір не потрібно вносити. В договорі все прописано на користь Руського Стандарту і по відмові в поповненні і односторонній забороні пролонгації. Тут основна інтрига - це ставки з 1 серпня. До 1 серпня заключати договори з Руським Стандартом немає сенсу. ![]() tatop те що депозитний договір банку - одни з гірших , в плані ,що він надає право банку повестись з вкладником як йому захочется і в той же час максимально обмежує право вкладника - то це відомо . Тому мене і цікавить - що було змінено в депозитному договорі - які умови , раз старі договори виключені з лонгації а нові - будь-ласка
![]() ![]()
Нехай інтрига зберігається. Чомусь згадується минулорічний Літо під 24% річних. ![]() Тоді саме Руський Стандарт дав старт росту ставок. А що цього літа він нам готує? Чи знову підложить свиню? ![]() ![]() tatop та я ж не претендую на інформацію по ставках ).. мене цікавить які зміни відбулись в тексті депозитних договорів ?) тому що іншої мотивації я не бачу в тому що пролонгація старих заборонена . а по нових дозволена ? Чи ви хочете сказати , що банк вирішив не дати можливості лонгувати старі договори з альтруїстичних цілей , бо можливо нові , запропоновані ставки будуть більші ніж старі зимові ?? ))) То я не вірю ні в альтруїзм банку , а також і в те що якщо можливо і будуть змінені ставки - то величину зимових вони не перевищать однозначно - нема наразі таких підстав ).
![]() Как бы я, имея банк,
возвратил программу лояльности, отмена которой вызвала возмущение клиентов Решил я с августа привлечь на депозиты клиентов, которых обидел (помимо прочего) отменой ПЛ. Чтобы сделал - рассмотрим на примере одного вклада (остальные - аналогично). Определился, что на год могу спокойно принимать гривну под 18%. Но пока не афиширую эту ставку, а только анонсирую "эпоху возрождения" ПЛ. Недельки вполне достаточно, чтобы клиенты могли "пережевать" это радостное известие. В последних числах июля публикую новые ставки по вкладам, которые будут действовать с августа. По упомянутому выше годовому вкладу в сообщении значится ставка - 17,5%. Но настоятельно рекомендую приплюсовать к ставке добавочные 0,5%, воспользовавшись ПЛ, на возвращение которой (рву на себе рубаху!) пошел исключительно "по просьбам трудящихся", если "не в ущерб" себе. К чему это я? Да к тому, что всё относительно. Добавочная ставка по ПЛ к изначально заниженной ставке вклада - это не лояльность. Это - другое слово. Для тех, кто думает, что я "гоню" на банк. Ни в коем случае. Считаю, мой банк (как и любой другой) вправе заниматься такими "манипуляциями". Право же клиентов - поступать, как им заблагорассудится, в зависимости от того, что им видится.
![]() Перечисление из Русского Стандарта в ПлатинумС учетом "всех прелестей" БРС - все вклады (гривна и валюта) по окончании буду забирать.
В связи с этим - вопрос: "Бесплатно ли перечисление со Сберсчета (мне открыли "Сберегательный" вместо "Текущего для депозитов") за пределы банка посредством Интернет-банка?" Планирую все перегнать в "Платинум". Речь идет о гривне, валюту придется забирать лично... Заранее большое спасибо за ответ!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|