|
|
![]() Шановний КвестореПрошу Вас, як визнаного діагноста, дайте , будь ласка, оцінку стану здоров"я Імексбанку.Чи не передалась "епідемія " Укрпрофбанку(УПБ) . Дякую за епікриз.
![]() Re: Шановний КвестореІванна,бачив Ваше запитання але на "екзотику"потрібно трішки часу.Ок? І взагалі, я не "діагност" а простий народний знахар ![]() ![]() Re: Шановний Квесторе[quote="квестор
простий народний знахар ![]() Подскажите, плиз, в какие банки все же в свете последних событий вкладывать накапливающиеся сбережения
![]() Re: Шановний Квесторе
Подскажите, плиз, в какие банки все же в свете последних событий вкладывать накапливающиеся сбережения[/quote] трьохлітрові! правда відсотки низькі, але зате надійно!:) ... вибачте, що втручаюсь...
![]() Шановний КвестореНе один раз пересвідчувалась,що хороший знахар вартий багатьох професорів-спеціалістів( з одним Ф і більше).Ваші знання форумучани відмітили.Дякуємо за допомогу.
![]() Re: Шановний Квесторе
Квестор, вы для нас просто последний оплот отечественной медицины! ![]() ![]() Re: Шановний Квесторе
Квестор, вы для нас просто последний оплот отечественной медицины! ![]() ![]() Re: Шановний Квесторе
Подскажите, плиз, в какие банки все же в свете последних событий вкладывать накапливающиеся сбережения[/quote] "Колея эта- только моя, выбирайтесь своей колеей" співав колись улюблений поет....тому порад не даю. Тільки думки в слух про стан окремих банків. ![]()
Позитив: проводжу конкурс – хто вгадає як найшвидше повернути депозит через суд отримає 50 грн. Чесно! Призовий фонд 500 грн. – пишіть deposit-project[at]jusfort.com.
|
|