|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 01 сер, 2013 09:55
дельтаофишиал
на какой номер лучше звонить из-за границы с иностранного номера? если я типа вип-клиент. С зарегистрированного нашего звонить дорого, но Дельтабанк к сожалению не выполнил запрос относительно изменения лимитов по моей карте, которой я заблаговременно оформил до отъезда через Запит до банку при чем о факте удовлетворения моего запроса меня уведомили как смской так и письмом на мыло. Куда мне теперь звонить/писать теперь? Звонить равно как и отвечать на звонки с зарегистрированного в банке моего телефона, находясь в роуминге плвтя за это 13 грн. за минуту не могу, только с буржуйского, но слушать радиожабу равно как и отвечать на миллион идентификационных вопросов от оператора тоже не хочется. Попробовать подать повторный запрос через Запыт? ПОЖАЛУЙ так и сделаю, хотя теперь у меня нет уверенности, что он будет выполнен. Очень жаль
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Чет 01 сер, 2013 09:59, всього редагувалось 2 разів.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 01 сер, 2013 09:58
Ratatui написав: Lucke написав:ІБ знову себе погано почуває? Чи це тільки в мене?
Нет это все ринулись проверять проценты, кеш беки и.т.д. та сам такий же  , хотів з ранку перевірити
-
Lucke
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:01
IMPRINTER, прокол однако. Через приват з шановним представником банку на цьому форумі можете все владнати.
Востаннє редагувалось tatop в Чет 01 сер, 2013 10:01, всього редагувалось 1 раз.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:01
Lucke написав: Ratatui написав: Lucke написав:ІБ знову себе погано почуває? Чи це тільки в мене?
Нет это все ринулись проверять проценты, кеш беки и.т.д. та сам такий же  , хотів з ранку перевірити
"Хто рано встає, тому ІБ дає" В 8:30 працював - всі відсотки на місці 
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:04
tatop написав:IMPRINTER, прокол однако. Через приват з шановним представником банку на цьому форумі можете все владнати.
спс. я подал уже новый запрос через Запыт, пришло потверждение, что он будет обработан в теч. трех дней  :-):-) чтоб теперь небыло путаницы:-)
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:06
IMPRINTER написав: tatop написав:IMPRINTER, прокол однако. Через приват з шановним представником банку на цьому форумі можете все владнати.
спс. я подал уже новый запрос через Запыт, пришло потверждение, что он будет обработан в теч. трех дней  :-):-) чтоб теперь небыло путаницы:-)
Та старий же задоволений. Просто чиїсь рученьки не прикрутили.
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:07
Haza та гадав, що на вулиці вік цифрових технологій і т.п., а виявляється не в нашій нєнькі Україні.... як був "совок" так і залишився... так тоді хоч писали "буду через 15 минут".... а зараз і цього не пишуть... менеджери... на купівлю банок грошей вистачає, а на доведення програмного комплексу до відповідного рівня, мабуть вважають за зайві трати..
-
Lucke
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:09
tatop написав: IMPRINTER написав: tatop написав:IMPRINTER, прокол однако. Через приват з шановним представником банку на цьому форумі можете все владнати.
Та старий же задоволений. Просто чиїсь рученьки не прикрутили.
он был удовлетворен и перед отъездом я проверил эмпирическим путем так сказать - новый лимит успешно работал. Я его установил на период до 7 августа, но сегодня был отказ.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Чет 01 сер, 2013 10:10
Lucke написав:Haza та гадав, що на вулиці вік цифрових технологій і т.п., а виявляється не в нашій нєнькі Україні.... як був "совок" так і залишився... так тоді хоч писали "буду через 15 минут".... а зараз і цього не пишуть... менеджери... на купівлю банок грошей вистачає, а на доведення програмного комплексу до відповідного рівня, мабуть вважають за зайві трати..
Цікаво скільки зараз залогінились в ІБ Дельти? Хтось може видати статистику, щоб відчути маштаби?
-
tatop
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-