|
Дельта 2013 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 16 сер, 2013 18:20
Уважаемый dvv05, продукт «Ощадна карта №1» не предусматривает расчет в сети Интернет. Обращаем Ваше внимание на функционал системы Интернет Банка "Оплата рахунків та послуг", с помощью которого Вы имеете возможность пополнить интересующий Вас счет. Благодарим за обращение.[/quote]
В списке компаний я не нашел Интертелекома. Так бы уже давно пополнил. Коммуналку я уже 2 месяца плачу через ИБ и ОК!.
-
dvv05
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 18:28
dvv05 написав:Уважаемый dvv05, продукт «Ощадна карта №1» не предусматривает расчет в сети Интернет. Обращаем Ваше внимание на функционал системы Интернет Банка "Оплата рахунків та послуг", с помощью которого Вы имеете возможность пополнить интересующий Вас счет. Благодарим за обращение.
В списке компаний я не нашел Интертелекома. Так бы уже давно пополнил. Коммуналку я уже 2 месяца плачу через ИБ и ОК!.[/quote] Уважаемый dvv05, отмечаем, что сервисы CDMA.UA и Интертелеком объединены в единый пакет услуг - "Пополнение счёта CDMA.UA (СДМА.ЮА)".
-
Delta official
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 18:34
IMPRINTER написав: Dag написав:IMPRINTER А если карт десяток? 
у меня уже карт больше 40 шт, но по 30 из них я даже пин-конверт и не распечатывал ... т.к. в банкоматах карты практически не юзаю, а в торговой сети для расчета в пос-терминале использую только две карты ))) два пина можно запомнить )
а как проходил съем % по депо?
-
avmaks
-
-
- Заблокований
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 5 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 21:33
Обслуговувався сьогодні на сихівській філії. Уважний касир помітила, що моє прізвище в базі банку записане з помилкою. Це перша особа котра на протязі надцяти років звернула на це увагу (!). І виявляється що тепер мене не можуть обслужити, бо треба писати заяву на виправлення. І потриває це кілька днів, не менше (?!). Повторюю - це після надцяти років мого буття кієнтом Дельти. Але справжнім сюрпризом стала заступник керівника цієї філії. Вона айсбергом стала на захист внутрішніх положень і інструкцій. Мало того, що вона не зрозуміла, що це вина банку (!) і її ОБОВ"ЯЗОК негайно виправити, цей "менеджер" навіть пробувала перевести вину на мене, мовляв, бачили, що підписували. Совок дрімучий. Дякую дівчатам з гарячої лінії. Їм було достатньо кількох хвилин, щоби все направити. Отже, Delta official, ви якісь тренінги проводьте, якось пояснюйте своїм горе-керівникам, хто такі клієнти, хто такий представник банку. Робіть щось!
-
mlynok
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 21:47
mlynok написав:Обслуговувався сьогодні на сихівській філії. Уважний касир помітила, що моє прізвище в базі банку записане з помилкою. Це перша особа котра на протязі надцяти років звернула на це увагу (!). І виявляється що тепер мене не можуть обслужити, бо треба писати заяву на виправлення. І потриває це кілька днів, не менше (?!). Повторюю - це після надцяти років мого буття кієнтом Дельти. Але справжнім сюрпризом стала заступник керівника цієї філії. Вона айсбергом стала на захист внутрішніх положень і інструкцій. Мало того, що вона не зрозуміла, що це вина банку (!) і її ОБОВ"ЯЗОК негайно виправити, цей "менеджер" навіть пробувала перевести вину на мене, мовляв, бачили, що підписували. Совок дрімучий. Дякую дівчатам з гарячої лінії. Їм було достатньо кількох хвилин, щоби все направити. Отже, Delta official, ви якісь тренінги проводьте, якось пояснюйте своїм горе-керівникам, хто такі клієнти, хто такий представник банку. Робіть щось!
Шановний mlynok, з метою покращення якості обслуговування, просимо повідомити адресу відділення Банку, в яке Ви звертались. Приносимо свої вибачення за незручності та сподіваємося, даний інцидент не вплине на нашу подальшу співпрацю! Заздалегідь вдячні за оперативну відповідь!
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 21:52
avmaks написав: IMPRINTER написав: Dag написав:IMPRINTER А если карт десяток? 
у меня уже карт больше 40 шт, но по 30 из них я даже пин-конверт и не распечатывал ... т.к. в банкоматах карты практически не юзаю, а в торговой сети для расчета в пос-терминале использую только две карты ))) два пина можно запомнить )
а как проходил съем % по депо?
безналично ) я не использую наличных денег вообще практически, следовательно и трачу их безналично ... только по валюте ввиду ограничений по межбанковским переводам приходится иногда их делать ножками через кассу в кассу
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: П'ят 16 сер, 2013 21:54
Delta official наверное в это Львівське відділення №3 м. Львів, проспект Червоної Калини, 64 - больше на Сихове нету.
-
unlock
-
-
- Подякував: 523 раз.
- Подякували: 445 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 22:00
unlock +1
Для Delta official Я вказав усю потрібну для вас інформацію.
-
mlynok
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 22:14
mlynok написав:unlock +1 Для Delta official Я вказав усю потрібну для вас інформацію.
Шановний mlynok, надана Вами інформація прийнята до уваги та передана до відповідного підрозділу Банку для прийняття заходів щодо усунення подібних інцидентів в майбутньому. Дякуємо за відповідь!
-
Delta official
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 22:38
Delta official
Не жалеете вы себя. На носу - ночь уже, а вы все трудитесь. Отдохнуть вам надо.
-
Investor_K
-
-
- Подякували: 913 раз.
-
-
Профіль
-
-
|