Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Так, нові ставки перевищили мої сподівання по деяким продуктам\строкам. Але більше 2-х тижнів не протримаються, Платинум кожні 10-14 днів їх тасує туди-сюди. Так що, кому що до вподоби - "вперед"!
Козак-характерник написав:А якщо в ІБ відкривався? Можна онлайн поповнювати,знімати?
теж подумав про це... мабуть сьогодні спробую;))
ок) тогда жду ответа... Хотя даже если открыть и закрыть в один день, все равно вся сумма назад вернется... Просто если есть возможность положить под 17% не бегая каждый раз в отделение, чтобы пополнять, то хрен с той 1000... все равно через полтора года отдадут
Я ще до впровадження банкінгу користувався "Вільними коштами". Продукт був передбачуваний. Операція поповнення\зняття через менеджера у відділенні, потім в касу. Для не термінових операцій - може бути, якщо нічого не змінили. Потрібно договір почитати.
Зараз у договорі пишуть: "4.4.8. Повернення Вкладу (його частини) здійснюється шляхом перерахування Банком грошових коштів на банківський рахунок Вкладника, відкритий в Банку та реквізити якого вказані в Дистанційному розпорядженні. Дострокове повернення Вкладу (його частини) здійснюється за письмовою заявою Вкладника, яка подається до Банку особисто або на підставі Дистанційного розпорядження, що надсилається у електронному вигляді за допомогою Системи Platinum Click."
Тобто, через банкінг, я так розумію, можна поповнювати та знімати кошти.
Востаннє редагувалось Haza в Вів 20 сер, 2013 19:41, всього редагувалось 2 разів.
Haza написав:Так, нові ставки перевищили мої сподівання по деяким продуктам\строкам. Але більше 2-х тижнів не протримаються, Платинум кожні 10-14 днів їх тасує туди-сюди. Так що, кому що до вподоби - "вперед"!
А я думаю....усе интересное еще впереди....мож и белорусские % увидим...
gun написав:Что происходит? Один говорит о 17% в "Вільних коштах", другой о 11% по usd, у меня в Ptclick реклама о 22% в депозите по гривне... А на сайте ничего этого нет.
Каждый вкладчик может получить бонус 0,5% к ставке при одном из этих условий: Оформление депозита через интерет-банк Platinum Click Наличие других депозитов в Platinum Bank на текущий момент или в прошлом Продление срока сохранения действующего вклада в долларах США
Там сразу выделена опечатка, кстати Ну а вопрос во фразе по поводу бонуса 0,5% к базовой ставке. Разве это правильно? Ведь фактически это бонус ко вкладу "ГОТІВКА ЩОМІСЯЦЯ", где бонус должен составлять только – 0,25% (вклади від 3 місяців) в случае наличия других депозитов в Platinum Bank на текущий момент или в прошлом...