Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 24292430243124322433 ... 4030>
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:25

edish
На будь-які
Від компютерів до спорту і виховання дітей
Від мікро до макроекономіки.

Але при цьому
Найкраще дискутувати в царині мікроекономіки ( я підприємець з 20 річним стажем) і технологій будівництва + ціноутворення в будівництві.

ПС
Якщо Ви вважаєте що економічні процеси на фабриці Рошен відрізняються від економічних процесів в будівельників - то Ви повний профан в економіці.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:29

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

cellar написав:ситуация ухудшилась. сокращение персонала - это решение руководства и РЕАКЦИЯ на ухудшение, а не причина ухудшения.
І що далі
Я наприклад спочатку скоротив персонал і паралельно з цим скоротив обємии.
При цьому так для Вашого загального розвитку, кількість зайнятих в будівництві скоротилась на 15% або приблизно на 100 000 осіб
Як думаєте
100 000 будівельників з середньою зарплатою в 2000-4000 грн в місяць - більше чи менше приносять податків в держскарбницю від 400 працівників Рошену?
Якщо більше - то чому Рошенівські голови створили таку паніку і це при тому що будівельники перекваліфікувались вже добрих 3-4 роки тому і при цьому цього в принципі ніхто і не помітив.

ПС
Спеціально для розповідальника про буд бригади.
Навіть в кризу я будую 200 м2 в рік що при чистому моєму прибутку в 200 доларів на м2 дає можливість заробити 40 000 доларів.
Так що в слідуючий раз коли почнете бризгати слиною по монітору - спочатку гляньте на свої відомість заробітної плати ( чи стипендію або дохід по інвалідності...)
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 25 сер, 2013 18:35, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:34

budivelnik написав:edish
На будь-які
Від компютерів до спорту і виховання дітей
Від мікро до макроекономіки.

Але при цьому
Найкраще дискутувати в царині мікроекономіки ( я підприємець з 20 річним стажем) і технологій будівництва + ціноутворення в будівництві.

ПС
Якщо Ви вважаєте що економічні процеси на фабриці Рошен відрізняються від економічних процесів в будівельників - то Ви повний профан в економіці.

Человек который считает себя специалистом на "будь-які" темы по определению не может вести со мной предметный разговор ибо:
Вариант1. Он превосходит уровнем познания и интелекта мой биологический вид и я для него амеба.
Вариант2. Он просто занощевый глупец.
З.Ы. если вариант 1 то, Вы правы и я профан...Но если вариант2...как бы так сказать помягче...У меня для Вас плохие новости- Вообщем психолог в помощь.
edish

Подякував: 22 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:38

edish
А Ви спочатку спробуйте подискутувати - а потім робіть висновки.
А то відразу відправляти когось в психлікарню - навіть Берія при Сталіні собі цього не позволяв , тому
Варіант 1 - Ви вважаєте себе розумнішим(справедливішим/сильнішим) від Бєрії - і тоді тут навіть коментувати нічого
Варіант два - Ви .... дурок - але тут можна себе оправдати, почавши диспут в якому уникнувши взаємних образ Ви зможете%
а - знайти щось цікаве для мешканців цих сторінок
б - довести що в цьому цікавому Ви тут потрібніші ніж я , або будь-який інший оппонент
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:46

budivelnik
Тоесть не вариант 1? :lol:
З.ы. психолог и психиатр разные дяди. Вот смотрите психиатр в псих больнице( куда Вы почему то решили себя отправить), а дядя психолог принимает в более приятных местах и помогает( довольно часто) здоровым психически людям, у которых проблемы психологические( например крайняя занощевость...такая себя начальная стадия мании величия). Я понимаю, что Вы ...особенный..и к Вам нужен особенный подход( пока не знаю какой...спрошу у знакомой - она работает с особенными детьми), но не надо оскарблять других людей, даже если Вы считаете их не такими всязнающими как Вы.
edish

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:50

edish написав:Тоесть не вариант 1
Я толерантна людина , хоча й вважаю що більша половина тут присутніх не в стані вести зі мною дискусію на рівних по багатьом позиціям
При цьому
На цих сторінках , серед рівноцінних опонентів по буд технологіям - зі мною дискутувало не більше пятьох-може десятьох осіб
По реальному оподаткуванню - також одиниці

Про що крім загальних фраз хочете поговорити Ви

При цьому мене не цікавлять філологи а пагаварить які тільки й вміють що правильно коми розставити , але при цьому не в стані згенерувати жодної власної думки

Тому ласкаво прошу до диспуту
З чого почнемо?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 18:53

edish написав:но не надо оскарблять других людей
Перш ніж це писати - почитайте як до мене відносились деякі в 2009-2012 роках, знайдіть їх - виховайте , а вже потім виколупнувши колоду з власного ока, почнете в моїх соринки підмічати.

ПС
А велики я чи ні, маю право себе так вести чи ні - залиште визначати іншим.
А то прийшов білий і пухнастий і
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 19:05

budivelnik написав:
  edish написав:но не надо оскарблять других людей
Перш ніж це писати - почитайте як до мене відносились деякі в 2009-2012 роках, знайдіть їх - виховайте , а вже потім виколупнувши колоду з власного ока, почнете в моїх соринки підмічати.

ПС
А велики я чи ні, маю право себе так вести чи ні - залиште визначати іншим.
А то прийшов білий і пухнастий і

Ммм а почему я должен когото воспитывать? И какую калоду мне доставать?)- я Вас не оскарблял.
З.Ы. логика как у Гитлера, не приняли в художники- вырезать пол Европы.
З.Ы.2 какая, нафиг, связь между финанс.уа и будевельными технологиями? Мы в топике по обсуждению цен на киевском рынке недвиги( Вы к нему каким боком?) Если бы я хотел обсуждать строительство- пообщался бы с профессорами с родного киси...
edish

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 19:08

edish написав:какая, нафиг, связь между финанс.уа и будевельными технологиями?
Дійсно
Який звязок між технологіями ( тобто підбір конструкції по параметру вартість/якість ) і фінанс уа.
Тому ще раз
Якщо вмієте робити ще щось більше ніж плювки в монітор
Я Вас чекаю коло барєру з пістолетом ( і гранатою в кишені на всяк випадок)

ПС
Я не професор з КІСІ, але й в ПЦБ ЛПІ не гірше готували.
А на рахунок цін - ознайомтесь з моїми табличками а-ля 2009-2010 роки і порівняйте з сьогоднішніми реаліями.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 25 сер, 2013 19:13

budivelnik написав:б - будь який мускул збільшується шляхом тренувань під час яких до нього з допомогою крові підходить більше поживних речовин.

Ну, Вам виднее.
Но вот в чем смысл вашей жизни - Вы знаете?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 919 раз.

Профіль

#<1 ... 24292430243124322433 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор