Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 24362437243824392440 ... 4030>
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:16

cosjak написав:То ви вважаєте, що "житловий фонд" - це "квартири"?
Індивідуальний будинок - це не житловий фонд?

1 Так вважаю не тільки я а й держкомстат
2 Індивідуальні будинки - також включені в житловий фонд , при чому чітко , якщо кімната-кухня - то в одноквартирні,,,, якщо багато кімнат/кухонь - то в графу 4 і більше кімнат.
budivelnik

Заблокований
Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:20

budivelnik написав:

2 Індивідуальні будинки - також включені в житловий фонд , при чому чітко , якщо кімната-кухня - то в одноквартирні,,,, якщо багато кімнат/кухонь - то в графу 4 і більше кімнат.

Ну, от майже все і з’ясувалось.
сукупність житлових приміщень незалежно від форм власності, включаючи житлові будинки, спеціальні будинки (гуртожитки, будинки-інтернати для громадян похилого віку та інвалідів – дорослих і дітей, дитячі будинки, інтернати при школах і школи-інтернати), квартири, службові житлові приміщення, інші житлові приміщення в будівлях, придатних для проживання.

Загальна площа житлових приміщень складається із площі житлових кімнат, підсобних приміщень (за винятком вхідних тамбурів в одноквартирних будинках) і літніх приміщень, підрахованих із такими знижувальними коефіцієнтами: для балконів і терас – 0,3; лоджій – 0,5; засклених балконів – 0,8; веранд, засклених лоджій і холодних комор – 1,0.

Тут намагаються порахувати площу квартири, а ви сюди приплели будинки з терасами і холодними коморами.
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:25

cosjak написав:Тут намагаються порахувати площу квартири, а ви сюди приплели будинки з терасами і холодними коморами.
1 Не я приплів - а Ви не зрозуміли
2 А яка для вас чи ще когось різниця
Будинки - це що не житло для когось ?
Якщо рахуєте середній метраж - то рахуйте середній метраж
А якщо хочете рахувати без будинків - то й населення також потрібно на касти ділити і касту тих хто живе в будинку - відкидати.
3 Надіюсь тепер заперечень про правильність мною порахованої цифри в 102 у вас не сає і в майбутньому Ви будете більш уважними і толерантними до чужої роботи , бо на останніх двох сторінках ви виглядали туповатою занудою.
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:30

budivelnik написав:Не я приплів - а Ви не зрозуміли

Спитайте у УЕ, про що будо його питання. Чи мав він на увазі саме квартири, чи будинки з терасами.
  Унуноктий написав:ак может быть средняя площадь 85-95 квадратов если 1к идут от 40 до 58 метров, 2к от 65 до 85 метров и 3к от 89 до 96 метров... при этом 2к больше всего
cosjak

Подякував: 35 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:32

cosjak написав:
  budivelnik написав:

Ну, от майже все і з’ясувалось.
сукупність житлових приміщень незалежно від форм власності, включаючи житлові будинки, спеціальні будинки (гуртожитки, будинки-інтернати для громадян похилого віку та інвалідів – дорослих і дітей, дитячі будинки, інтернати при школах і школи-інтернати), квартири, службові житлові приміщення, інші житлові приміщення в будівлях, придатних для проживання.

Загальна площа житлових приміщень складається із площі житлових кімнат, підсобних приміщень (за винятком вхідних тамбурів в одноквартирних будинках) і літніх приміщень, підрахованих із такими знижувальними коефіцієнтами: для балконів і терас – 0,3; лоджій – 0,5; засклених балконів – 0,8; веранд, засклених лоджій і холодних комор – 1,0.

Тут намагаються порахувати площу квартири, а ви сюди приплели будинки з терасами і холодними коморами.

Тут интересно другое - так по 2008 году ввелось в эксплуатацию 15013 квартир в высокоэтажных многоквартирных домах http://www.gorstat.kiev.ua/Docs/328.01m%281%29

А по тому скану что привёл будивельнык (и по которому он сейчас считает количество построенных квартир) житловой фонд в 2008 увеличился меньше 10 тыс. квартир. Где делось больше 5 тыс. квартир непонятно :?:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:39

zahar_ написав:А по тому скану что привёл будивельнык (и по которому он сейчас считает количество построенных квартир) житловой фонд увеличился меньше 10 тыс. квартир. Где делось больше 5 тыс. квартир непонятно
Свято тупості продовжувалось......
Дві сторінки тому , я показав чому між двома вкладками які веде одна організація держкомстат є розбіжності
Ця розбіжність за 4 роки становить 1,06 млн м2 і приблизно 15700 квартир.
На мою думку, розбіжність виникла внаслідок виведення з експлуатації житла в аварійних будинках.
Я припускає що зараз почнеться вереск про те що 0,25 млн м2 це багато , але
0,25 млн м2 на 61,6 млн м2 це 0,41% від загального житлового фонду.
budivelnik

Заблокований

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 21:53

budivelnik написав:
  zahar_ написав:А по тому скану что привёл будивельнык (и по которому он сейчас считает количество построенных квартир) житловой фонд увеличился меньше 10 тыс. квартир. Где делось больше 5 тыс. квартир непонятно
Свято тупості продовжувалось......
Дві сторінки тому , я показав чому між двома вкладками які веде одна організація держкомстат є розбіжності
Ця розбіжність за 4 роки становить 1,06 млн м2 і приблизно 15700 квартир.
На мою думку, розбіжність виникла внаслідок виведення з експлуатації житла в аварійних будинках.
Я припускає що зараз почнеться вереск про те що 0,25 млн м2 це багато , але
0,25 млн м2 на 61,6 млн м2 це 0,41% від загального житлового фонду.

Ваше - "На мою думку, розбіжність виникла внаслідок виведення з експлуатації житла в аварійних будинках." - с Вашим умением брать цифры из "довідника стеля" для форума не аргумент.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 22:23

airmax78 написав:Ну вы тут срач развели. Новая партия недовольных реалистов подтянулась. Коллеги, по опыту, КРЖН обламывает (пока) всех здравомыслящих людей, как только у них появляется достаточная для покупки того, что они хотели (или им казалось, что они этого хотели) сумма денежных средств. Все теории обвала идут лесом и тут же предмет вожделения приобретается. Так что я предлагаю закрыть эту ветку дабы не уничтожать свою и чужую нервную систему и не тратить здесь безумное количество времени.

В общем-то на ветке путём обсуждений рассматривается реальная динамика уровня цен на КРЖН.

И тренд КРЖН движется вниз не обращая внимания на покупки в семьях участников обсуждений. Так что ветку закрывать не к чему - имхо обсуждения уровня цен на КРЖН должно продолжатся "при любой погоде". :roll:
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 22:37

zahar_ написав:
  Frant написав:Так все таки - снижаются цены на КРЖН или стоят на месте????? : :?: :?: :?:

Это я к тому, стоит ли и себе в следующем году пополнить свою коллекцию "хрущевок возле метро" ?)))) Иль подождать еще пару лет? Больно уж депозитные % привлекательны. Даже в баксах....

А Вас интересует информация по всему КРЖН и его наиболее типичных сегментах или только Ваш сегмент "коллекцию "хрущевок возле метро""?

Его интересует, должно быть, высокий уровень доходности по экземплярам коллекции "хвм"
rjkz

Подякував: 8661 раз.
Подякували: 5477 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Пон 26 сер, 2013 23:58

zahar_ написав:
  airmax78 написав:Ну вы тут срач развели. Новая партия недовольных реалистов подтянулась. Коллеги, по опыту, КРЖН обламывает (пока) всех здравомыслящих людей, как только у них появляется достаточная для покупки того, что они хотели (или им казалось, что они этого хотели) сумма денежных средств. Все теории обвала идут лесом и тут же предмет вожделения приобретается. Так что я предлагаю закрыть эту ветку дабы не уничтожать свою и чужую нервную систему и не тратиyть здесь безумное количество времени.

В общем-то на ветке путём обсуждений рассматривается реальная динамика уровня цен на КРЖН.

И тренд КРЖН движется вниз не обращая внимания на покупки в семьях участников обсуждений. Так что ветку закрывать не к чему - имхо обсуждения уровня цен на КРЖН должно продолжатся "при любой погоде". :roll:

Ну, хорошо, хоть я и покидаю эту ветку, но, тем не менее предлагаю переобозвать ее как-то менее радикально. Например: Динамика цен на КРЖН. Старое название уж слишком провокационное (за 4 года, вроде, уже понятно стало, что вот прямо-таки "обвала", вероятно, не будет). Думаю, отчасти именно название темы виновато, что у нас тут подчас кипят такие страсти.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 24362437243824392440 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей