Вчора закінчився строк депозиту у Фінансовій Ініціативі. Післявчора замовила суму у відділенні. Віддають безпроблемно, можливо повернусь. Висловлюю щиру подяку співробітникам Франківське відділення №2, вул. Грушевського.
Olenka-S написав:Вчора закінчився строк депозиту у Фінансовій Ініціативі. Післявчора замовила суму у відділенні. Віддають безпроблемно, можливо повернусь. Висловлюю щиру подяку співробітникам Франківське відділення №2, вул. Грушевського.
Вибачте, але ваше повідомлення, виходячи з його змісту, не несе жодної інформаційної користі - можливо ви безпроблемно забрали з депозиту суму еквівалентну аж 100$. Тому, якщо вже хочете поділитися із дописувачами та читачами цієї теми своєю радістю від одержання у віконці каси ФІ своїх капіталів, озвучте хочь приблизно їх (капіталів) масштаби.
Olenka-S написав:Вчора закінчився строк депозиту у Фінансовій Ініціативі. Післявчора замовила суму у відділенні. Віддають безпроблемно, можливо повернусь. Висловлюю щиру подяку співробітникам Франківське відділення №2, вул. Грушевського.
Лучше напишите нам реквизиты вашей карточки, ФИО, CVV, слово-пароль и мы сами посмотрим баланс. Так же на всякий случай черкните дом. адрес и режим работы
ink_tod написав:PapaJohn как я понял 5,5 на сегодня зама высокая ставка (из того что я успел просмотреть). а можно линк на инфу про этот вклад, чтобы я не искал