печалька
 лчи хоть создавал видимость того, что кроме уже немногочисленных форумчан на рынке есть еще пару десятков чел.
 лчи хоть создавал видимость того, что кроме уже немногочисленных форумчан на рынке есть еще пару десятков чел.да и вообще, что еще что-то происходит...
| 
 | 
 | 
| 

Додано: П'ят 06 вер, 2013 10:46 23-річна донька Прасолова потрапила в керівництво Нацдепозитарію Четвер, 05 вересня 2013, 18:56 Версія для друку Коментарі47 Наглядова рада публічного акціонерного товариства "Національний депозитарій України" 4 вересня обрала на посаду першого заступника голови правління Христину Прасолову. Про це йдеться в повідомленні товариства в електронній системі комплексного розкриття інформації (ЕСКРІН). Раніше Прасолова працювала в Нацдепозітарії на посаді начальника відділу зв'язків з громадськістю та ЗМІ. Донька міністра економічного розвитку і торгівлі Ігоря Прасолова Христина народилася 28 вересня 1989 року.  Додано: П'ят 06 вер, 2013 11:17 Re: Идеи: портфельАДМИН давай опро с на форум !!! заодно и пересчитаемся   особо буйные (вожаки) могут с плакатами к УБ выдвинуться Востаннє редагувалось Mukolka в П'ят 06 вер, 2013 11:30, всього редагувалось 2 разів.

Додано: П'ят 06 вер, 2013 11:34 Re: Идеи: портфельЯ предлагаю такой опрос: Ваши долгосрочные взгляды на украинский рынок акций: 1. Хочу выйти в б/у, вывести все активы и забыть про УБ навсегда 2. Планирую покупать акции только после девальвации гривны 3. Буду продолжать торговать на УБ, у меня всё хорошо получается 4. Вернусь только после двойного листинга 5. Уже все вывел и возвращаться не собираюсь Народ, как вам такой опрос? Кто за? Востаннє редагувалось rusich в П'ят 06 вер, 2013 11:36, всього редагувалось 2 разів.

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість Модератор: Модератор 
 | 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||