Андрій-клієнт ССВ написав:Михаил_CCB Михаїл добрий день. Наскільки я знаю УКРСОЦБАНК є партнером вашим по банкоматах,так само як Укргазбанк - так??? Ситуація: - коли я знімаю проценти по депозиту через Укргазбанк, то ніякої комісії не бере банкомат - це дуже добре. А вчора 07-09-13 я знімав відсотки з банкомату -партнера УКРСОЦБАНКУ...... - вкрало 18грн!!! Круто просто нема слів..... нахрена тоді таке партнерство??? Так можна в любому банкоматі знімати, без всяких "партнерів"!!! Я би хотів щоб ви розібралися в цій ситуації. можу сфотографувати два чеки, і вислати вам....
Андрій, доброго ранку!
Все так і є, як написали шановні мешканці форуму. Це блокування суми, яке автоматично знімається. Річ у тім, що ми з УкрСоц працюємо на різних процессингах, тому потрібен деякий час на те, щоб встановити, що картка обслуговується за партнерськими тарифами. У випадку Укргаз та інших банкоматів, що працюють через процессинг УкрКард - це у межах одного процессингу та тарифи застосовуються відразу, автоматично.
Михаил_CCB Я зрозумів... А коли повернуться гроші через день,через тиждень??? Перечисліть будь-ласка які банкомати-партнери "нічого не блокують". Укргазбанк, це я вже знаю, бо користуюся і нормально, нічого не знімає, а ще які ?????????
Андрій-клієнт ССВ написав:Михаил_CCB Я зрозумів... А коли повернуться гроші через день,через тиждень??? Перечисліть будь-ласка які банкомати-партнери "нічого не блокують". Укргазбанк, це я вже знаю, бо користуюся і нормально, нічого не знімає, а ще які ?????????
Андрій-клієнт ССВ написав:Михаил_CCB Я зрозумів... А коли повернуться гроші через день,через тиждень??? Перечисліть будь-ласка які банкомати-партнери "нічого не блокують". Укргазбанк, це я вже знаю, бо користуюся і нормально, нічого не знімає, а ще які ?????????
Гроші повертаються десь за 2-3 дні, але СМС не буде про це, тому ви цей щасливий момент можете прогавити. Щодо банків-партнерів у мережі УкрКард - у нас на сайті є їх перелік, та ми намагаємось їх періодично актуалізовувати. http://www.citycommercebank.com/contacts/atms.htm - оберіть "банкомати банків партнерів".
Це добре, що є така фінансова струкрура - ФГВФЛ, вітаю їх з 15 річчям!!! Успіхів і стабільної роботи, і нехай оберігають наші гроші, щоб ми спали спокійно !!!